14.

1.2K 34 46
                                    

Harry P.O.V

Het was een hele leuke avond bij Liam thuis, maar aan alle leuke dingen komt een eind. Dus helaas moest ik weer naar huis.. Het was ook al kwart over 1, dus het was tijd om te gaan. Ik bedankte Liam voor de leuke avond en begon toen naar huis te lopen.

Pff. Mijn benen doen een beetje pijn van het lopen. Waarom ging ik ook eigenlijk niet met de fiets? Oja, als ik teveel zou drinken bij Liam zou ik niet meer kunnen fietsen. Ik bibber even van de kou en verstop mijn handen in mijn warme jas. Het is nog maar 10 minuutjes lopen, dan ben ik thuis. Ik kijk naar de omgeving om me heen. Londen is best een mooie stad, vooral als je 's avonds de verlichting ziet. Ik glimlach even. Rechts van me is een club. Het is nog heel druk binnen en de mensen zijn nog druk aan het feesten. Een club, dat is niks voor mij. Ik hou best van een paar drankjes, maar om mezelf helemaal klem te zuipen.. Nee bedankt. En bovendien ben ik nog te jong om naar een club te gaan.

Ik loop de club voorbij en focus me op de straat voor me. Nog 7 minuutjes, dan ben ik thuis. Verder is het best stil. Wat vogeltjes vliegen voorbij en alle lantaarnpalen staan aan. Het ziet er gezellig uit, ook al weet ik niet waarom. Het is een heldere avond en de maan is goed te zien. Ik kijk omhoog en tel de sterren. Eén, twee, drie.. negenentwintig.. 

Op een gegeven moment struikel ik bijna, maar weet ik wonder boven wonder mezelf staande te houden. Ik kijk om me heen, waardoor struikelde ik? Als ik even goed kijk zie ik dat er in de schaduw van het gebouw naast me, een jongen ligt. Ik frons mijn wenkbrauwen, wat doet die nou weer hier? 

Ik kniel bij de jongen neer en bekijk hem goed. Zo te zien is hij flink dronken en flauwgevallen. Ik til de kin van de jongen op en schrik dan. Louis??

Wat doet Louis hier? Verschrikt laat ik zijn kin los, waardoor hij nog verder in zakt. Paniekerig kijk ik om me heen. Wat moet ik nu doen? Er is eigenlijk niemand die ik om hulp kan vragen en ik kan Louis hier niet achter laten. Bezorgd kijk ik naar hem. Hij heeft duidelijk te veel gedronken. Waarschijnlijk zo erg dat hij niet eens meer kon lopen.

Ik zucht even. Daarna til ik hem op en leg hem warm in mijn armen, want hij is steenkoud. Snel begin ik naar huis te lopen. Is dit eigenlijk wel een goed idee? Hij is letterlijk mijn pester en ik ga hem nu helpen?! Ja natuurlijk Harry! spreek ik mezelf streng toe. Hij heeft hulp nodig en zoals je moeder altijd zei, moet je klaarstaan voor je naasten. 

Eventjes later kom ik aan bij mijn huis. Alle lichten zijn al uit, wat betekent dat de rest al in bed ligt. Zachtjes draai ik de deur van het slot en leg ik Louis voorzichtig neer op de bank. Wanneer ik de deur weer dichtgedraaid heb, doe ik mijn jas uit en loop met Louis in mijn armen naar boven. Gelukkig heb ik een tweepersoonsbed, want anders wist ik niet waar hij zou moeten slapen. Ik leg hem op het bed en trek zijn schoenen en jas uit. Ik twijfel even of ik zijn broek moet uitdoen. Uiteindelijk doe ik dat wel, maar doe hem wel weer een joggingsbroek aan. Een spijkerbroek slaapt zo naar. 

Hij is niet meer bewusteloos, maar slaapt gewoon heel diep. Ik stop hem in onder de dekens en kleed mezelf vervolgens om. Daarna stap ik in bed en trek de dekens veilig over me heen. Ik aarzel even, maar weet dat niemand ons zal zien. Daarom druk ik een vluchtige kus op zijn voorhoofd. Louis zal daar toch nooit achter komen.

Sorry dat de hoofdstukken kort zijn, ik probeer ze langer te maken maar ja.

oja :( de eerste week van school na de kerstvakantie is over. Pfff, ik heb nu al geen zin meer, ik heb echt een hekel gekregen aan school. En dat is nogal naar, want ik zit er 5 dagen per week. Ook was ik gister ziek :(( ik ben dit schooljaar echt al 8x ziek geweest, en dan ook nog eens alle keren een aantal dagen. Oops.

Hebben jullie trouwens de livestream van Louis gekeken vandaag? (11 januari) Hij duurde 6 uur en 12 minuten pfff, ik heb niet alles gekeken maar ik heb wel het resultaat gezien :) Er was een graffitispuiter die op een muur een portret van Lou maakte, samen met de tracklist van Walls aaahhhhhhh. Hij staat hieronder, en ik hoop dat het te zien is! Miss You, Back To You, Just Like You en Just Hold on staan er niet bij, dus die staan waarschijnlijk ook niet op het album :( Miss You is echt mn favoriet.. :(

Maar even serieus, kijk naar de titels!! We Made It, Always You, Perfect Now.. *kuch Larry kuch* En als je alle woorden bij elkaar optelt, kom je uit op 28!! Dit schreeuwt gewoon Larry, sorry not sorry :))

 *kuch Larry kuch* En als je alle woorden bij elkaar optelt, kom je uit op 28!! Dit schreeuwt gewoon Larry, sorry not sorry :))

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Mijn geklets hier is bijna even lang als het verhaal volgens mij, oepsie :))

Het volgende hoofdstuk wordt leuk dus bereid je voor !

love you! xJ

Being Gay Is A Sin ༄ l.sOnde histórias criam vida. Descubra agora