13.

1.2K 33 114
                                    

Louis P.O.V

Met trillende handen pak ik mijn telefoon. Ik moet even iemand spreken, maakt niet uit wie. Ik klik op een willekeurig nummer en zet het geluid op de speaker.

'Hoi Lou, met Zayn,' klinkt de stem door de telefoon.

Ik zucht even opgelucht. 'Hoi Zayn. Ik- ik ben een grote fout begaan,' piep ik.

'O, wat dan?' vraagt hij.

'Ik heb Harry in elkaar geslagen, terwijl hij het niet verdient.' Ik veeg een traan van mijn wang. Huil ik nou om Harry? Jeetje, wat ben ik een watje.

Maar in plaats van me te kalmeren en iets aardigs te zeggen, lacht hij me uit. 'Meen je dit nou Lou? Dat was toch het plan? Alhoewel, je hebt je niet aan het idee gehouden. We zouden met z'n drieën hem in elkaar slaan, niet jij in je eentje. Dit is je eigen schuld.'

Ik probeer een snik in te houden. 'Ja maar Zayn.. het liep een beetje uit de hand, en hij verdient het niet.'

Zayn zucht geïrriteerd. 'Hou nou maar op. Dit is jouw probleem. En trouwens, waarom verdient hij het niet? Vind je hem aardig? Ben je gay ofzo?' Hij laat een minachtend lachje horen.

Ik schrik. 'Wat? Nee, natuurlijk ben ik niet gay!'

'Je hoeft morgen niet naar mij toe te komen. Doei Louis.' Met die woorden hangt Zayn op.

Gefrustreerd gooi ik mijn telefoon door de woonkamer en trek ik aan mijn haar. Wat gebeurt er allemaal met me? Ik hoor Harry te pesten en pijn te doen, ik hoor geen spijt te hebben. Ik hoor me niet schuldig te voelen of om hem te huilen. Ik hoor niet een tweestrijd te zitten. Ik hoor hier helemaal geen last van te hebben! Ik wil hem gewoon naast me, ik wil op date, ik wil een nachtzoen ik wil...

Ik hou het even niet vol en barst in tranen uit. Waarom is het nou zo moeilijk? Waarom moet Harry per se degene zijn die mijn leven doet oplichten? Waarom is het Harry die mij speciale gevoelens geeft. Waarom? Waarom hij? 

Ik veeg mijn tranen weg. Ik wil mijn verdriet en vragen even niet meer voelen. Ik wil even niks meer aan mijn hoofd hebben. Ik wil al die vreemde gevoelens even aan de kant zetten.

Daarom trek ik mijn jas aan en loop ik naar buiten. Het is al half 9 ondertussen en ik heb besloten om uit te gaan. Gewoon in m'n eentje. Het heeft niet zoveel zin om Zayn mee te vragen nu. En ik heb even geen zin in het drukke gedoe van Niall. Het is best een goede jongen hoor, maar soms is hij gewoon een beetje too much.

Het is koud buiten en ik bibber een beetje. Gelukkig kom ik snel aan bij de club en daar is het altijd lekker warm binnen. Ik geef mijn jas af bij de ingang, waarna ik snel even wordt gefouilleerd. Voor het geval dat ik een bom mee naar binnen neem ofzo.

Ik kijk even om me heen en zie zover geen bekenden. Mooi zo, dan kan ik me gewoon snel dronken zuipen zonder te veel vragen te krijgen over hoe het met me gaat. Ik bestel een whiskey bij de bar en drink het binnen een minuut leeg. Daarna bestel ik wat shotjes, die zo mijn keelgat in glijden (haha lol). Na een aantal biertjes en flesjes wodka ben ik al aardig aangeschoten. Maar dat weerhoudt me er niet van om te stoppen met drinken. 

Een tijdje later is het half 2 's nachts en ben ik zo dronken dat ik amper meer kan lopen. Wankelend loop ik naar de uitgang om mijn jas te halen. Het duurt even tot ik die goed en wel aan heb, maar dan sta ik toch weer buiten. Het regent ook nog eens, fijn. Ik zet een paar passen vooruit, maar sta dan stil om over te geven. Wanneer dat klaar is, probeer ik verder te lopen, wat niet zo goed lukt. Ik val tegen een lantaarnpaal aan en probeer mezelf overeind te houden. Op een gegeven moment kan ik weer staan en besluit om voorzichtig naar huis te gaan. Na 100 meter wordt het helemaal wazig voor mijn ogen en val ik neer op de stoep..

Nog een gelukkig nieuwjaar allemaal !!!

Ik heb trouwens een Engelse fanfic gelezen en ik wil die eigenlijk gaan vertalen. Maar het is geen Larry. Het is een Harry Styles fanfic, vinden jullie dat ook goed ?

Reactie? Vote? Bedankt :)

All the love, J

Being Gay Is A Sin ༄ l.sWhere stories live. Discover now