4.

1.3K 41 81
                                    


Louis P.O.V

Ik draai de sleutel in het slot van mijn huis. Het knarst zachtjes en dan draait het om.Ik stap naar binnen en doe de deur achter me dicht.Mijn tas leg ik op de grond en loop naar de keuken. Eerst wat te drinken.De cola wordt uit de koelkast gehaald en verdwijnt in een groot glas. Ik plof neer op de bank en sluit even mijn ogen waardoor ik een beetje in doezel.

In mijn gedachte verschijnt Harry. Ik zie zijn heldere groene ogen die vaak zo donker en verdrietig staan. Het lijkt wel of hij smeekt om hulp en probeert weg te rennen van alle nare gebeurtenissen. Ik zie zijn skinny jeans en zijn lange bruine krullen. Zijn rozekleurige lippen en de kuiltjes in zijn wangen.

Dan word ik verschrikt wakker. Mijn ogen staan wijd en mijn mond hangt een beetje open.

Droomde ik nou over.. Harry?

Nee, dat kan niet! Tuurlijk droomde ik niet over hem. Ik zie gewoon spoken. Ik zou niet eens over hem wíllen dromen. Dan zou het alleen maar een nachtmerrie zijn. Echt niet dat ik hem ook maar een beetje aardig vind! Hij is gewoon een homo die niks terug durft te zeggen waardoor het zo makkelijk is om hem goed aan te pakken. Waarschijnlijk heeft hij niet eens door dat Zayn, Niall en ik weten dat hij gay is.

Ik grinnik zachtjes. Een homo. Goed woord om hem de mond mee te snoeren als hij ook maar iets probeert te zeggen. Ik bedenk een lijstje met woorden in mijn hoofd met namen hoe ik Harry kan noemen. Het lijstje is al aardig vol en hoe langer ik denk, hoe meer woorden erbij komen.

Ik drink de rest van mijn drinken op en verdwijn naar de keuken.

Het is stil in huis aangezien ik op mezelf woon. Ik ben uit huis gegaan toen mijn vader me te erg begon te mishandelen en misbruiken. Ik kon het niet meer aan en besloot te vertrekken. Ik was 17 toen ik ging. Eigenlijk best wel jong, maar het moest. Als ik niet gegaan was, werd ik nu waarschijnlijk nog steeds misbruikt.

Een traan brandt in mijn ogen als ik aan mijn zusjes denk, die daar nog wel wonen. Ik heb er een heleboel en ik zou liever sterven om hen te beschermen tegen mijn vader dan dat ze geslagen zouden worden door hem. Ook heb ik bijna geen contact meer met ze. Eigenlijk alleen met mijn oudste zusje, Lottie. Zij komt heel af en toe langs en vertelt dan wat er thuis allemaal gebeurt.

Tot nu toe heeft ze niks gezegd over mishandeling of zoiets dus ik hoop dat het goed gaat. Want misschien mag ze het niet vertellen van mijn vader en durft ze het daarom niet. Ik zal het haar de volgende keer duidelijk vragen.

Op jezelf wonen heeft veel voordelen, maar ook genoeg nadelen. Ik moet zelf alles schoonmaken en opruimen bijvoorbeeld. En op dit moment moet ik koken. En helaas ben ik daar niet zo goed in. Had ik maar iemand die dat voor me zou willen doen..

Hee!

Hoe gaat het met jullie?

Met mij gaat het wel goed, al ben ik best druk met school ): Maarja, dat hoort erbij helaas. Ik ga proberen zo veel mogelijk te updaten zodat jullie kunnen doorlezen.

Zouden jullie mij misschien aan andere mensen willen aanraden? Zou echt top zijn (:

Ik hou van jullie!

Xoxo J


Being Gay Is A Sin ༄ l.sHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin