15.

1.2K 37 153
                                    

Louis POV

Na een hele tijd geslapen te hebben, word ik langzaam wakker. De zon schijnt door het raam en het voelt warm aan op mijn huid. Mijn ogen zijn nog gesloten en ik geniet van de geur van warme broodjes die in het huis hangt. Wacht.. wat? Warme broodjes?!

Verschrikt open ik mijn ogen en ga ik rechtop zitten. Waar ben ik en wat is er gisteravond allemaal gebeurd? Ik wrijf in mijn ogen en kijk de kamer rond. Ik heb echt geen idee van wie deze kamer zou kunnen zijn, niets komt me bekend voor. Dan schrik ik, als ik twee laarsjes bij de deur zie staan. Zijn dat de laarsjes van..? Nee, dat kan toch niet! 

Dan kijk ik naast me in bed, naar een lege plek. Ik ga met mijn hand over het matras, het is nog warm. Dat betekent dat de persoon die naast me lag net uit bed is gegaan. Hopelijk heb ik niks raars gedaan en is het gewoon een leuke meid, waar ik nu ben.

Maar als iemand de kamer in komt lopen, blijkt het geen meisje te zijn. Harry komt twijfelend binnen, met een dienblad in zijn hand en gaat op het bed zitten. 

'Um, hoe gaat het?' vraagt hij.

Ik kijk hem aan, niet wetend hoe ik moet reageren. Ben ik blij om hier te zijn? Nee.. ik weet niet eens wat er gebeurd is, misschien heb ik het wel met hem gedaan! Met die gedachte sla ik een hand voor mijn mond.

'Harry, we hebben toch niet het gedaan?' vraag ik ongemakkelijk.

Harry kijkt me even verbaasd aan en lacht dan, zodat de leuke kuiltjes in zijn wangen tevoorschijn komen. 'Nee, natuurlijk niet.'

Argwanend kijk ik hem aan. 'Echt niet?'

'Echt niet Lou, ik meen het.'

Ik bloos even om de bijnaam en ik hoop dat hij het niet ziet. 'Maar um, wat doe ik hier?'

'Eet eerst even een broodje en drink wat, je hebt waarschijnlijk wel hoofdpijn.' Harry houdt het dienblad omhoog.

Verbaasd pak ik een broodje en het glas water. Hoe weet hij dat ik inderdaad barstende hoofdpijn heb?

Harry ziet het en grinnikt. 'Ik denk dat je gisteren naar de club bent gegaan, aangezien ik je helemaal dronken vond. Maar goed, laten we even aan het begin beginnen. Ik ging naar Liam om een filmavondje te houden en wat te drinken. Op een gegeven moment was het rond kwart over één en ging ik weer terug naar huis, want ik kon daar niet blijven slapen.'

Ik trek mijn wenkbrauw op. Wat hij nu over zijn avond vertelt boeit me echt geen hol.

'Ik liep weer richting huis en ik kwam langs een club. Ongeveer 100 meter verder struikelde ik over iets. En dat was jij blijkbaar. Je was hartstikke dronken en bewusteloos. Het kwijl hing nog net niet uit je mond, maar goed,' gaat Harry verder.

Beschaamd neem ik een hap van het broodje. Heeft hij me echt op die manier gezien? En trouwens, hij moet echt beter opletten waar hij loopt met z'n gore poten.

'Ik vond dat ik je niet kon laten liggen daar, dus ik nam je mee naar m'n huis. En dat is het eigenlijk,' sluit Harry af.

'O.' Veel meer weet ik er niet op te zeggen. Best aardig dat hij me meenam om me te verzorgen, maar waarom in hemelsnaam? Ik sla hem elke dag verrot en scheld hem uit!

Harry POV

'Waarom nam je me mee?' vraagt Louis.

'Dat zei ik net al. Ik vond dat ik je niet zo achter kon laten.'

'Alleen daarom?' vraagt hij nu. Wat wil hij met die vraag bereiken? Wil hij dat ik tegen hem zeg dat ik hem zo leuk vind en dat ik hem daarom veilig thuis bracht? Wil hij dat ik vertel dat ik verliefd op hem ben? Is dat wat hij wil?

Ik krijg rode wangen en ik hoop dat hij het niet ziet. 'Ja,' fluister ik.

Louis kijkt de andere kant op. Ik zie een kleine glinstering in zijn oog. Het lijkt op een traan. Is hij nu verdrietig omdat ik dat zei? Nee, ik verbeeld het me vast.

'Bedankt trouwens.'

Verward kijk ik naar hem. 'Voor wat?'

'Dat je voor me hebt gezorgd.'

Ik glimlach, ook al kan hij dat niet zien. 'Geen probleem.'

Hij draait zijn hoofd weer mijn richting op. 'Trouwens, hoe komt het dat ik hier in alleen een joggingsbroek lig, die niet eens van mij is?' Hij laat een scheef lachje zien.

Ik bloos. 'Ik dacht dat je het niet fijn zou vinden om in een spijkerbroek te slapen,' mompel ik.

Louis lacht even. 'Het is niet erg hoor.' Hij slaat de dekens van zijn bovenlichaam af en wauw, dat is sexy. Ik merk dat ik staar, maar kan het niet verhelpen.

'Kun je het zien?' vraagt Louis grijnzend.

Betrapt wend ik mijn hoofd af. 'Sorry um..'

Louis zet het dienblad aan de kant en komt onder de dekens vandaan. Daarna gaat hij naast me zitten, wat me een warm gevoel geeft. Het lijkt alsof hij steeds dichter tegen me aan komt zitten en draait zijn hoofd mijn richting op. Ik verdrink in zijn ogen en bijt op mijn lip. Louis merkt het en komt nog wat dichterbij zitten. Hij likt over zijn lip en kijkt naar mijn lippen. Dan buigt hij zich naar voren en plant zijn zachte lippen op de mijne. 

Een geweldig gevoel overspoelt me, alsof er miljoenen vlinders door mijn buik vliegen en op dit moment allemaal op hol slaan. Ik ga mee in de zoen en voel een tikje op mijn onderlip. Ik open mijn mond als teken van toestemming en voel hoe Louis heel zachtjes en vol passie zijn tong naar binnenbrengt. Het is de meest fijne zoen die ik ooit gehad heb en ik wil dat hij nooit meer stopt. 

Dan trekt Louis ineens terug. Hij kijkt me met grote, verschrikte ogen aan. 

'H-harry i-ik..' stamelt hij.

'Louis, het is oké,' probeer ik.

'Nee Harry het is niet oké! Dit kan en mag niet!' hij kijkt donker uit zijn ogen en even ben ik bang dat hij me gaat slaan.

 Louis kleedt zich binnen 10 seconden om in zijn eigen kleding en grist zijn spullen bij elkaar.

'Wat is het probleem?' roep ik verward. 

Hij wil de kamer al uit lopen, maar draait zich om. 'Ik ben niet zo'n vieze homo zoals jij.' Terwijl hij het zegt, wijst hij naar me. Hij loopt al weg, maar ik hoor hem nog één ding mompelen. 'Homo's horen niet te leven, ze horen allemaal dood te zijn. Ze mislukt zijn in het leven.'

Met die woorden loopt hij de trap af en verdwijnt hij uit mijn huis. Geschrokken en gekwetst blijf ik achter. Er gaan op dit moment zoveel emoties door me heen dat ik het gevoel niet kan beschrijven. Het is geen fijn gevoel zoals je die krijgt bij een leuke dag of een kus. Nee, het is een verschrikkelijk gevoel van ellende, verwarring en verdriet.

Heeyy

Woooooww, dit is echt een lang hoofdstuk ! Meer dan 1200 woorden ! Wees trots op me :)

 Wat vinden jullie van Louis' nieuwe single Walls ? Ik heb hem op repeat staan aahhhhh de tekst <333

Louis : 'I looked you in the eyes and saw that I was lost' 

Harry : 'I get so lost inside your eyes' LARRYY

ik had trouwens een paar hoofdstukken geleden gezegd dat ik een boek wilde vertalen, het de schrijver heeft toestemming gegeven dus kan ik dat gaan doen ! Voor de ultieme Larry-shippers onder ons zal ik kijken of ik het meisje kan veranderen in Louis. Als dat niet werkt, blijft het een meisje, sorry ! Ik heb geen idee wanneer het eerste deel online zal komen, daar horen jullie later nog wel over.

Love you!

xo xo J


Being Gay Is A Sin ༄ l.sDove le storie prendono vita. Scoprilo ora