8.

1.2K 40 79
                                    

Louis P.O.V

We zitten ondertussen al bij de tweede les van vandaag: Aardrijkskunde.

Ik ben er echt super slecht in en haal alleen maar onvoldoendes. Laatst hadden we een repetitie. Het cijfer? Een 1,2. Hoe is het ook mogelijk?! Ik dacht dat ik het wel zou kunnen en had dus niet geleerd. Dan krijg ik het toetsblaadje en er staat allemaal vreemde shit op! Hoe verwachten ze dan ooit dat ik een voldoende haal? Bijna iedereen had toen een onvoldoende, behalve een paar, waaronder Harry en Liam. Harry had zelfs een 8,8! De leraar zelf had nog gezegd dat deze toets extreem moeilijk is, dus hoe haalt hij dan ooit zo'n hoog cijfer?

'Louis Tomlinson!' klinkt het hard door het lokaal heen.

Verschrikt kijk ik op en zie de leraar boos naar me kijken. 'Je kunt maar beter opletten in plaats van dagdromen. Dan haal je misschien een keer een voldoende en geen enen en tweeën!' roept hij boos.

Ik haal even kort m'n schouders op en kijk dan zuchtend naar het bord. Ik heb zo'n hekel aan deze man! Hij is altijd chagrijnig. Althans, tegen mij wel. Niet tegen Harry, want dat is zo'n uitstekende leerling. Bah. Gelukkig heeft de leraar wel een leuke achternaam: Dreul. Zayn, Niall en ik noemen hem daarom altijd meneer Drol. Dan is de aardrijkskundeles toch nog een beetje grappig.

Na een lange les gaat eindelijk de bel en hebben we pauze. Iedereen vertrekt uit het lokaal en ik ruim langzaam mijn troep op.

'Louis, kun jij nog even bij mijn bureau komen?' vraagt meneer Drol.

Ik zucht geïrriteerd. 'Ja meneer,' zeg ik met een vervelend toontje.

Nadat ik mijn tas heb ingeruimd, sjok ik naar zijn bureau. Harry staat naast hem, wat me eigenlijk niet verbaast. Hij is zijn lievelingetje en blijft nog vaak even met Drol kletsen.

Meneer Drol kijkt me even aan. 'Goed Louis, weet je waarom je moet komen?'

Ik schud mijn hoofd. 

'Ik wilde het even over je cijfers hebben,' gaat hij verder.

Ik rol met mijn ogen. Oke? Boeiend? Mag ik gaan? denk ik. 'Ja oke? En dan?' vraag ik verveeld.

'Ik denk dat je een buddy nodig hebt, waarmee je kunt leren voor je toetsen. Met je buddy ga je ook de stof doornemen en herhalen,' vertelt Drol.

'Dan vraag ik Niall of Zayn wel,' zeg ik en ik wil al weg lopen.

'Nee Louis, ik heb al iemand gevonden voor je. En ik denk dat degene heel geschikt is.'

Gepikeerd draai ik me om. 'Wie dan?'

Meneer Drol geeft Harry een kneepje in zijn schouder. 'Harry!'


Heey dat was het weer! Wat is het laagste cijfer dat jullie gehaald hebben voor aardrijkskunde? Ik een 3,3 haha :P

Ik weet dat dit hoofdstuk niet normaal kort was supersorry!! Ik was afgelopen week echt heel erg ziek, vandaar een korter stuk en ook maar 1 update. Sorry!

Love you </3

xJ

Being Gay Is A Sin ༄ l.sWhere stories live. Discover now