16.

1.2K 31 21
                                    

Louis POV

Ik ren over de straat, op weg naar huis. Na zo'n 5 minuutjes raak ik een beetje moe en ga ik het parkje in. Daar ga ik op een bankje zitten, met mijn hoofd verstopt in mijn handen.

Ik heb het echt verpest. Wat ben ik toch ook een mislukkeling, een prutser, een loser. Ik ben een eikel en dat besef ik me maar al te goed. Ik heb Harry valse hoop gegeven. Ik heb hem het idee gegeven dat ik hem aardig vind. Ik voel me raar en weet niet wat ik over de hele situatie moet denken. 

Ik ben degene die fout zat. Ik heb hem gezoend, niet andersom. Ik had het nooit mogen doen, er komt nu alleen maar drama van. Nu krijg ik vast opmerkingen naar m'n hoofd op school, als ze horen wat er is gebeurd. Misschien kan ik niet eens meer bij de populaire mensen horen, de badboys. Alleen maar omdat ik een stomme fout heb gemaakt. Alleen maar omdat ik een jongen heb gezoend.

Ik wílde het eigenlijk niet. Het ging vanzelf, ik kon er niks aan doen! Mijn  hersenen vertelden me dat het fout was, dat het niet mocht. Maar iets anders in me zei dat ik het moest doen, dat deze keer een uitzondering zou zijn. Gelukkig gebeurt een uitzondering maar één keer.

Met rode wangen bedenk ik me dat Harry mij gister heeft uitgekleed. Ik lag namelijk in zijn joggingsbroek, die eigenlijk wat te groot was. Hij heeft me dus al voor de helft in m'n nakie gezien. Top dit. Ergens ben ik wel blij dat hij het heeft gedaan, want een spijkerbroek slaapt inderdaad niet fijn. 

Maar ik wil niet weten wat er gaat gebeuren als mijn vader achter de zoen komt. Blauwe plekken, wonden en bloed zullen de gevolgen zijn. Ik moet er koste wat het kost voor zorgen dat mijn vader het niet weet. Lottie en mijn andere zusjes mogen ook van niks weten. Ze verdienen het niet, ze moeten juist beschermd worden.

Mijn gedachtes dwalen af naar Harry. Zou hij nu op zijn kamer zitten? Vast wel, maar wat zijn zijn gevoelens daarbij? Ik hoop niet dat hij verliefd op me is, of ook maar iets dat daarop lijkt. Eerlijk gezegd denk ik van niet. Ik maak hem kapot en zorg ervoor dat hij soms niet eens meer op zijn benen kan staan. Ik ruïneer zijn leven en breek hem. Ik laat hem weten dat hij lelijk en waardeloos is. Ik scheld hem uit en veroorzaak zijn wonden of zijn gehuil. Ik kijk hem altijd vies aan, alsof hij dood moet. Ik zorg ervoor dat hij geen vrienden heeft, omdat ik mensen laat weten dat hij smerig is en gek. De enige vriend die hij heeft is Liam. Het is niet gelukt om hem bij Harry weg te houden. Liam is niet meer mijn probleem. Als hij graag bij die faggot wil blijven, dan moet hij dat zelf weten. Harry kan niet van mij houden. Hij kan mij niet leuk vinden, of zelfs aardig. Hoe zou hij dan in vredesnaam verliefd op mij kunnen worden?

Bovendien weet ik eigenlijk niet eens of hij gay of bi is. Ik weet dat ik hem voor homo uitmaak, maar ik weet niet of hij dat überhaupt wel is. Misschien is hij wel hetero en heb ik zijn leven verpest door te zeggen dat hij een homo is.

Zuchtend kijk ik voor me uit. Kinderen spelen in het speeltuintje, of jagen samen de eenden weg. Ouderen wandelen langzaam over de paadjes. Mensen laten hun hond uit of zijn aan het joggen. Een paar vogeltjes fluiten en vliegen in het rond. Alles ziet er rustig en vredig uit, terwijl ik dat zelf totaal niet ben.

Ik weet gewoon niet wat ik moet doen. Teruggaan en zeggen dat ik niet wist wat ik deed, of de hele gebeurtenis negeren en vergeten? 

Het is eigenlijk geen optie om terug te gaan. Wat moet ik dan gaan zeggen? Vertellen dat het me zo erg spijt? Natuurlijk niet! Maar dan gaat hij denken dat ik iets in hem zie en dat mag niet. Dat kán niet.

Als ik het probeer te vergeten, kan ik hem ook weer uitschelden en in elkaar slaan op school. Maar ook dat is geen optie, want dan gaat hij misschien wel roepen dat we gezoend hebben en dat ik de eerste stap zette. Dan is gelijk mijn opgebouwde reputatie weg en word ik de loser. Dat is het laatste dat ik wil. Ik wil dat niet weer!

Ik kan ook de hele gebeurtenis negeren en hem op school niet aankijken en ook negeren. Maar dan gaan Zayn en Niall zich afvragen wat er is gebeurt en waarom ik Harry niks aandoe. Dan gaan ze roddels verspreiden en mij misschien wel buiten de groep zetten. 

Elke optie heeft een grote 'maar' met nare gevolgen. Alleen maar omdat ik een jongen heb gekust..

Okayy

Dit hoofdstuk is wat langer ! :)

Ik vond dit hoofdstuk echt moeilijk om te schrijven trouwens! Ik weet niet zo goed wat ik wilde overbrengen en ik ben hier niet zo tevreden over. Maar ik moet toch wat haha.

Komende week heb ik het ook super druk pfff. Maandag een presentatie en een toets, en dan dinsdag, donderdag en vrijdag ook toetsen. Wat een marteling maarja

Laat een reactie achter en vote :)

xxJ

Being Gay Is A Sin ༄ l.sWhere stories live. Discover now