47.

996 27 42
                                    

harry pov

Gisteravond tijdens het eten heb ik nog aardig wat geplaag van Gemma moeten aanhoren. Toen we eindelijk klaar waren, heb ik meteen Louis terug naar boven gesleurd zodat we het niet nog langer hoefden te horen.

We hadden alvast even mijn tas ingepakt met alle benodigdheden voor de vakantie. Want vandaag is het eindelijk zover! Het is raar om te beseffen dat het schooljaar zo snel ging, het was echt snel voorbij. Na onze vakantie horen Louis, Niall, Liam en ik of we geslaagd zijn en ik hoop zo van wel. Ik wil niet nog een jaar op school zitten, maar eigenlijk gingen al mijn examen verrassend goed. Misschien slaag ik zelfs wel cumlaude!

Momenteel ben ik bij Louis op zijn kamer. Hij haalt wat spullen uit zijn kast om ze vervolgens in zijn tas te stoppen.

Mijn ogen glijden over de foto's die op zijn muur hangen. Sinds vorige keer zijn er een aantal bijgekomen. Nu hangen er meerdere van Louis en mij samen en ook met Liam en Niall. Bij elke foto weet ik nog precies het verhaal erachter. Er hangt er bijvoorbeeld eentje van ons vieren bij het zwembad en Niall is de enige die in de lucht springt, zodat hij als enige in het water zou belanden. Ik glimlach als ik eraan terug denk.

Achter me hoor ik Louis een deuntje hummen en dan blijft mijn blik hangen bij de foto van Louis met het meisje. Ze steken beide hun middelvinger op. Dan bedenk ik me dat ik dat ooit nog aan Louis zou vragen.

Ik voel twee sterke armen om mijn schouders wikkelen en Louis legt zijn kin op mijn schouder.

'Lou?' vraag ik, naar achter kijkend.

'Hmm?'

'Wie is dat meisje naast jou?' Ik wijs de foto aan en er verschijnt gelijk een lach op Louis' gezicht. Het is blijkbaar iemand waar hij veel leuke herinneringen mee heeft.

'Dat is Lottie,' antwoordt hij dan op mijn vraag.

'Als in je zusje? Ik wist niet dat ze er zo uit zag,' zeg ik verbaasd.

Ik voel Louis tegen mijn schouder aanknikken. 'Ik heb meer foto's van haar, als je die wil zien?'

Ik grinnik. 'Ik klink nu waarschijnlijk als een creep, maar ja, ik ben wel benieuwd hoe ze er verder uitziet. Ik heb haar nog nooit ontmoet.'

Louis schiet in de lach en haalt zijn telefoon uit zijn broekzak. 'Dat is niet creepy hoor. Hoewel.. misschien een beetje. Maar kijk, dit is haar.'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Being Gay Is A Sin ༄ l.sWhere stories live. Discover now