11.

1.2K 34 85
                                    

Louis P.OV

Ik laat de sigaret door mijn vingers rollen en blaas de rook weer uit. Ik sta buiten op het plein bij het rokersplekje. Op dit moment wacht ik op Niall en Zayn, want ze moesten nog even nablijven bij de vorige les. Zometeen gaan we ons gemene plan verder uitwerken. Als ik Harry dan kapot sla, verdwijnen mijn kleine beetje gevoelens voor hem vast wel. Althans, dat hoop ik.

Ik neem nog een trekje en zie dan Zayn en Niall naast me verschijnen. 

'Was het nablijven leuk?' grijns ik terwijl ik m'n sigaret uittrap.

'Hou je bek. Laten we het over vanmiddag hebben,' zegt Zayn.

Ik knik. 'Ik wist wel wat. Vanmiddag is onze laatste les economie. We proberen Harry een beetje in het lokaal te houden, zodat de rest van de klas weggaat.'

'Maar wat als hij tegenstribbelt en probeert weg te komen?' vraagt Niall.

'Dat doet hij toch niet. Hij is hartstikke bang voor ons. Als hij ons met één vinger aanraakt komt hij er niet goed vanaf. Maar oke, waar was ik? Oja, de klas gaat weg en Harry blijft in het lokaal. Jullie zorgen ervoor dat echt iedereen weg is, terwijl ik Harry bezighoudt. Als er niemand meer is kunnen we hem een lesje leren,' vertel ik.

Zayn knikt langzaam. 'Dat vind ik goed, maar hoe ga je hem bezighouden?'

Ik grijns. 'Laat dat maar aan mij over.'

Harry P.O.V

De laatste les van de dag is eindelijk aangebroken: economie. Hierna kan ik snel naar huis zodat ik veilig ben. Ik zie Louis al de hele tijd naar me grijnzen en volgens mij is dat geen goed teken. Ik weet niet wat hij van plan is of wat hij denkt. 

Ik probeer een beetje op te letten en maak wat aantekeningen. Helaas lukt het concentreren niet zo goed, want Niall en Zayn kijken nu ook naar me. Ik ben blij dat Liam naast me zit, zo heb ik een wat veiliger gevoel. Ik ben echt blij dat hij mijn vriend is, zonder hem was ik nu nergens. Hij haalt me altijd weer uit de put en kan heel goed troosten. Ook geeft hij hele goede en warme knuffels. Ik weet niet waar ik hem aan verdien.

Na 50 lange minuten gaat eindelijk de bel en iedereen staat op. Ik ruim langzaam mijn boeken op en loop even naar het bureau van de leraar om iets te vragen. Hij geeft snel een korte uitleg en ik knik. Wanneer ik me omdraai zie ik dat Liam al weg is. Hij moet vaak al eerder thuis zijn om in huis te helpen. Ik glimlach even, hij helpt iedereen altijd zo goed!

Ik schrik wel als ik zie dat Louis nog wel in het lokaal is. Waarom? Zayn en Niall zijn al wel weg, dus hopelijk doet hij me niet zoveel pijn. Ik kijk naar hem en hij staart terug.

'Jongens, het lokaal gaat op slot dus ik verzoek jullie om naar buiten te gaan,' zegt de docent.

Louis knikt en loopt het lokaal uit. Ik hoop dat hij weg is als ik naar buiten ga, maar dat is niet het geval. Hij staat me op te wachten. Terwijl de docent het lokaal op slot draait en verdwijnt, kijkt Louis me aan. Ik wend mijn hoofd af en kijk naar de grond.

'Hallo Harry,' zegt hij. Het klinkt niet boos of gemeen. Eerder aarzelend.

'Um hoi,' mompel ik. 'Wat is er?'

'Niks, ik wilde gewoon even met je praten,' zegt Louis.

'Waarover dan?' vraag ik een beetje nieuwsgierig.

Hij tilt mijn kin op, zodat ik hem aan moet kijken. 'Dit.' 

Daarna geeft hij me een stomp in mijn gezicht en word ik op de grond geduwd. Louis schopt tegen me aan en ik voel pijnlijk aan mijn bloedneus. Hij blijft maar trappen en schoppen en ik weet niet wat ik moet doen. 'L-louis,' huil ik.

'Dit verdien je! Omdat je vanalles met me doet, jij klootzak!' roept Louis kwaad.

Ik kijk hem verbijsterd aan, terwijl het bloed letterlijk uit mijn wonden stroomt. 'Wat bedoel je?'

'Je speelt met mijn gevoelens. Je bent een gore homo, ze horen niet te bestaan!' zegt hij woedend. Daarna loopt hij weg en laat hij mij hier op de grond achter.


Zozo, heftig hoor!

Hoe was jullie kerst? Mijne was wel leuk, iets te veel gegeten oeps haha.

Komende week een extra hoofdstukje ghehehe

Ly xJ

Being Gay Is A Sin ༄ l.sWhere stories live. Discover now