7.

1.2K 39 70
                                    

Harry P.O.V

Ik loop de klas in en zie Louis naar me kijken. Het is niet van zijn gezicht af te lezen of hij blij is om me te zien, of dat hij me nu erg graag neer zou willen slaan.

Persoonlijk denk ik het tweede.

Waarom kan hij nou nooit een dag ziek zijn?! Als hij er niet is, doen Niall en Zayn helemaal niks met me. Dan kom ik niet thuis met schrammen en sneeën. En ook niet met blauwe plekken of schaafwonden.

Hij staart me nog steeds aan en ik vind het een beetje griezelig worden nu. Ik loop naar een tafel en voel letterlijk zijn ogen op mijn rug branden. Ik kijk even om en zie dat hij een por van Niall krijgt. Louis lijkt weer terug te komen op aarde en praat nu met Niall.

Ik zit nog steeds alleen en de bel gaat al over een minuut. Waar blijft Liam? Hij is mijn enige vriend, en als hij niet naar school komt weet ik zeker dat ik in paniek ga raken. Want dan is er niemand die voor me opkomt tegen Louis en zijn vrienden.

Ik kijk op de klok. Nog 28 seconden en dan gaat de bel. Hoopvol staar ik naar de deur en 4 seconden voor tijd komt Liam binnen.

Een glimlach breekt door op mijn gezicht en Liam komt naast me zitten.

'Hoe gaat het?' fluistert hij.

Ik haal mijn schouders op en stroop mijn linkermouw op.

Liam bekijkt aandachtig de blauwe plekken en geeft me dan een bemoedigend kneepje in mijn schouder. Alsof hij wil laten weten dat hij me steunt en er voor me is.

De lerares klapt in haar handen als teken dat we stil moeten zijn. Het rumoerige geluid van de klas verdwijnt en iedereen is stil. Zelfs Louis, Niall en Zayn, wat me erg verbaast. Die klootzakken zijn normaal nooit stil.

'Goedemorgen klas. Welkom en we gaan gelijk beginnen met de grammatica.'

Iedereen zucht gefrustreerd en er klinken wat kreunen.

Ik ga even verzitten. Duitse grammatica, ik vind het geweldig! Het complete vak vind ik leuk en ik ben er ook nog eens goed in!

Louis P.O.V

Ik zie dat Harry er helemaal klaar voor zit. Wat een nerd. Ik bedoel maar, wie vindt Duits nou leuk?

Hij haalt een hand door zijn krullen en ik zou liegen als ik zei dat het er niet sexy uitziet. Ik blijf naar hem staren. Hij ziet er leuk uit. Hij draagt een zwarte skinny met een wit shirt. Simpel, maar toch staat het hem erg goed.

Ik vraag me af wat hij van mij vindt. Zou hij me echt een klootzak vinden, zoals hij één keer  durfde te zeggen? Waarschijnlijk gaat hij nooit meer zijn echte mening over mij geven, want die ene keer kwam hij er niet heel erg goed vanaf.

Misschien vindt hij, ergens diep in zijn hart, me toch wel aardig en leuk. Misschien vindt hij me wel super knap en zou hij graag zijn handen door mijn haar laten glijden of zelfs verder naar beneden..

Woahh!! Kappen Lou. Dat joch is echt niet verliefd op jou en jij ook niet op hem. Hoe kun je dat nou denken?! Hij heeft een hekel aan. Hij haat je zelfs. Zie je dan niet hoeveel pijn je hem altijd doet, hoe zou hij dan ooit van je kunnen houden?

Triest laat ik mijn hoofd in mijn handen zakken. Harry gaat nooit van me houden.

Al helemaal na vanmiddag niet..


Hi! (oops!)

Hier een nieuw hoofdstukje, hope you like it! Hoe gaat het met jullie? 

Met mij eigenlijk niet heel goed, ik zit de laatste maanden erg in een dip en het lijkt alsof ik een beetje in de knoop zit met mezelf. Ik ben bijna altijd chagrijnig en ik word niet meer blij van de dingen die ik normaal leuk vond. 

Maar goed, hoe is het? Hopelijk gaat het met jullie goed, want dat verdienen jullie! 

xo J

Being Gay Is A Sin ༄ l.sWhere stories live. Discover now