Pradă de război

1.3K 139 18
                                    

-Sincer,nu, nu arăți de parcă ai câștigat, am spus puțin panicată că tot închidea ochii și părea că adoarme. Maxx! am țipat. Să nu cumva să adormi!

-Pleacă Zaira,ți-ai respectat partea din înțelegere, a mormăit printre dinți.

-Doar nu o să te las singur în starea asta, am spus contrariată,mișcându-mă prin cameră. De ce ai nevoie?am întrebat.

Am așteptat și am așteptat,dar nu mi-a răspuns. Atunci chiar că m-am panicat total! Mă mișcam de nebună prin cameră ca un găină cu gâtul tăiat pentru că nu știam ce să fac! A spus că a învins,asta înseamnă că i-a omorât pe ceilalți sau că ia întemnițat? Și dacă cumva îi omorâse,asta însemna că doar noi doi rămăsesem în castel și dacă murea și el până se întorceau nobilii de la Târgoviște eram terminată. Oricum aș întoarce situația pe toate părțile,eu nu sfârșeam bine. Singurul lucru logic pe care puteam să-l fac era să am grijă de el să nu moară,deși nu merita după câte îmi făcuse.

M-am dus hotărâtă spre pat și am pus mâna pe fruntea lui, nu părea să frigă,dar asta nu însemna că nu are ceva. Omul probabil era rănit pe undeva și mă rugam să fie totul la vedere pentru că dacă avea ceva la interior puteam foarte bine să îmi pun ștreangul singură de gât.

-Maxx,am spus tare pocnindu-l ușor pe obraz, trezește-te!

Singurul semn că m-a auzit a fost un geamăt de durere. La dracu! Trebuia să văd dacă era rănit pe undeva, dar omul ăsta era uriaș, avea să-mi ia ceva timp. M-am dus pe partea opusă a patului și m-am urcat,ducându-mă aproape de el. Tunica i se lipise de piept și cu gândul în minte că poate este rănit,nu am tras de ea,în schimb am luat briceagul și i-am tăiat tunica cu totul. Pieptul îi era îmbibat în sânge,dar nu părea să aibă vreo rană serioasă,doar tăieturi mici, ici și colo. I-am tăiat brațele tunicii și am aruncat-o pe podea,având grijă la brațul stâng care încă stătea ciudat. În timp ce verificam fiecare centimetru de piele de răni,îi tot spuneam numele,dar tot ce primeam în schimb era un mormăit incoerent.

Era și asta ceva,dar voiam să deschidă ochii și să-mi spună ce avea pentru că urma să trec la pantaloni și nu voiam deloc să aflu dacă purta sau nu chiloți.

-Maxx,dacă nu vrei să-ți văd penisul ai face bine să te trezești la naiba!am țipat sperând la ceva,orice,dar nimic.

Am tras aer în piept și mi-am zis că cu cât termin mai repede cu atât verific dacă are vreo rană serioasă sau nu. Totul trebuia să fie clinic,nicidecum carnal și oricum era vorba de Maxx,torționarul meu.

M-am dus spre piciorul patului și am început să-i tai cracul de la pantalonul negru. Nici o reacție din partea lui până acum și nu mai aveam mult și ajungeam la talie. Pe picioare nu părea să aibă nimic,dar pe coapsa stângă, mult prea aproape de zona inghinală avea o tăietură urâtă care sângera destul de puternic.

-La dracu! am zis tare aruncând cât colo pantalonii ciopârțiți.

Am sărit din pat și m-am dus direct în baie căutând un recipient în care să pun apă. Nu știam eu prea multe despre medicină,dar o rană curată și care nu sângera era favorabilă uneia infectate.

Am dat drumul la chiuvetă mulțumind cerului că măcar apa era curentă și m-am învârtit prin baie cautând orice obiect care reținea apa,dar nu era nimic în afară de utilitățile necesare,așa că am luat prosopul de pe uscător, l-am îmbibat în apă caldă și am fugit spre pat.

Am făcut drumul ăsta de nenumărate ori,până când nu mai storceam apă roșie din prosop. Cu chiu cu vai l-am întors pe Maxx pe o parte să-i analizez și spatele care aparent avea câteva vânătăi și o tăietură superficială pe omoplatul drept. Cele mai vizibile răni erau cea de la coapsă care tot sângera,ceea ce nu era un semn bun,brațul stâng care probabil era dislocat și încheieturile mâinii drepte care păreau strivite.

ZairaWhere stories live. Discover now