Noi

1.4K 139 12
                                    

Pentru câteva clipe m-am pierdut în senzații. Totul era așa de nou și diferit pentru mine!
Senzația bărbii lui care îmi gâdila fața, mâna lui care până acum îmi adusese durere era delicată și ușoară ca un fulg, trupul lui puternic care practic îmi susținea tot corpul meu pentru ca picioarele nu mai atingeau podeaua.
Pentru o clipă, doar pentru o clipă, m-am întrebat cum ar fi dacă, dar toată istoria noastră nu mă lasă să trec peste toate pentru o fracțiune de plăcere,așa că am început să-i răspund. Ce-i drept, nu așa cum își dorea el.

L-am împins în piept,am dat din picioare, dar nu s-a întâmplat nimic. Parcă loveam într-o stâncă.

Și-a smuls buzele de pe ale mele și le-a mutat la urechea mea.

-Suntem urmăriți, a șoptit, încet, continuând să mă atingă. Regina te vrea moartă, iar singura scăpare este căsătoria,nu te protejează total, dar ai unele beneficii.

-Maxx, nu vreau asta, am șoptit la rândul meu, încercând să-i ignor mâna rătăcitoare.

-Crede-mă că nici eu nu vreau, dar când regele spune ceva, o faci fără să pui întrebări, asta dacă ții la viața ta,a continuat să vorbească, presărând sărutări pe gâtul meu.

Eram pe jumătate coerentă și prezentă la discuție pentru că eram mai atentă la ce-mi provoca atingerea lui. Nu ar fi trebuit să simt lucrurile astea, dar nu-mi puteam impune să simt altceva. Îmi tot repetam că el este temnicerul meu, că m-a bătut în nenumărate rânduri, că din vina lui sunt eu în situația asta, nimic nu funcționa. Era de parcă îmi intrase în suflet și îmi oprise sentimentele de ură pentru el.

Buzele lui erau așa de moi și pricepute pe gâtul meu, încât mi se zbârlise pielea pe mine. În clipa asta nici nu-mi puteam imagina cum buzele acelea pot forma cuvinte dure și injurii, nu aveau cum.

Buzele lui erau făcute pentru sărutat, iar barba lui îmi oferea un plus de plăcere, fiind aspra și deasă. Era o senzație divină!

Mâinile lui mă ancorau ca pe un bibelou fragil, de teamă să nu mă  sparg în mii de bucățele dacă îmi dă drumul. Trupul lui musculos mi se părea cea mai confortabilă pernă posibilă, în comparație cu peretele tare din spatele meu.  

Îi simțeam dorința împingând-mă în abdomen și dacă eram sinceră cu mine, eu eram așa pregătită pentru el încât mă durea, dar o mică parte conștientă încerca să mă oprească.

-Maxx, am reușit să îngaim răgușită, nu-mi face asta, te implor.

-La dracu, nu e ca și cum nu mă dorești și tu, a zis mutându-și mâna stângă între picioarele mele, apăsând puternic. Reacțiile tale nu mint, deși vorbele o fac cu înverșunare.

-Lasă-mi doar alegerea asta, am gemut.

-O singură dată îți ofer șansa asta, a bombănit, ridicându-și capul și înlănțuindu-și privirea cu a mea,trebuie totuși să-i oferim ceva regelui, altfel nu o să fie deloc mulțumit, a spus începând să-mi tragă de rochie.

-Maxx, nu, am spus disperată.

-Taci și fă ca mine, a mormăit, ridicând partea din față a rochiei astfel încât să pară ridicată de tot,mi-a  pus picioarele de o parte și de-a alta a trupului lui, apoi a început să se miște,imitand o mișcare de pendul.

Am înghețat pe loc ca o stană de piatră. Nici în cele mai negre gânduri nu-mi imaginam că Maxx era capabil de așa ceva! Bătaie, biciuire, strangulare, da, eram familiară cu ele, dar viol, părea inuman chiar și pentru el.

-Maxx...

-Am spus ca suntem urmăriți și dacă nu suntem văzuți făcând sex, o să o încurcăm amândoi,a spus încet, continuând să se miște.

ZairaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum