Jocuri de putere

1.2K 116 10
                                    


Sărutul lui era unul furios, mușcând și sugând, parcă pedepsindu-mi buzele. Mi-am încolăcit mâinile pe după gatul lui, picioarele de talia lui și i-am răspuns la fel de furioasă la sărut pentru că puteam să-i aud afurisitele de gânduri. Crezuse că o să-l trădez, că amintirile o să fie atât de puternice încât să mă tragă în trecut, crezuse că la simpla vedere a lui Robert aveam să mă arunc în brațele lui și că o să încerc să fug, credea că încă mai simt ceva pentru el, dar cum să o fac când el îmi acaparase toate gândurile. Deși nu lăsam să se vadă, sentimentele mele pentru el crescuseră și din zi în zi îmi cuprindeau sufletul ca într-o menghină pentru că nu știam ce ne așteaptă. Îl găsisem într-o lume așa disfuncțională și nebună încât nu credeam că-mi mai pot împărtăși sentimentele cu cineva.     

Gura lui s-a mutat brusc spre gât, sugând cu putere, lăsând mai mult ca sigur o vânătaie în urmă. Am scâncit de surprindere și durere, dar protestul meu nu a contat. A început să se miște, până m-a împins cu spatele de un perete, apoi și-a dezlipit gura de pielea mea și m-a privit în ochi.

-Dacă te mai prind vreodată că rămâi singură cu băiatul acela, o să îl omor de față cu tine și știi foarte bine că nu glumesc, a zis, cu ochii scăpărând de furie.

-Maxx, nu este ce crezi tu, am zis, gâfâind, sprijinindu-mi capul de perete.

-Nu vreau să cred nimic, Zaira, de aceea îți zic să îl ignori total, m-am facut înțeles? a întrebat, mutându-și mâna dreaptă de pe talia mea pe perete, în dreptul capului meu.

Am închis ochii de plăcere pentru că astfel și-a mutat tot centrul de greutate în partea de jos a corpului meu, apăsându-mă de perete. Mi-am ridicat puțin mâinile și mi le-am înfipt în părul lui, trăgând de elasticul care-l ținea strâns. Șuvițele i-au căzut imediat pe umeri și în față gâdilându-mi obrajii.

-Ești gelos, am reușit să spun, deschizând brusc ochii și schițând un zâmbet.

-Nu e momentul să râzi, a zis, atacându-mi din nou buzele.

M-am lăsat pradă momentului și l-am sărutat la rândul meu. Mi-am deschis buzele să-l primesc, tremurând de plăcere când limba lui s-a împletit cu a mea și a început să imite mișcările pe care șoldurile lui le făceau peste ale mele. Mă înnebunea deși eram despărțiți de haine așa că nu am mai pierdut timpul și am început să trag de bluza lui de la spate, dar mâna care s-a strecurat între noi și s-a dus direct către centrul meu mi-a oprit mișcările. Nu știu când îmi ridicase rochia sau când începuse să mă maseze, dar știu sigur când am început să-i strig numele și să-i atac gâtul mușcându-l așa cum îmi făcuse el mie. Mâna lui era neobosită, atingându-mă și înnebunindu-mă, în timp ce gura lui se fixase din nou pe a mea sărutându-mă grăbit de parcă ne urmarea cineva și probabil așa se și întâmpla.

Înțelegând ce vreau să fac și-a dezlipit buzele de ale mele, mi-a prins talia în mâini și m-a așezat pe picioarele mele făcând un pas în spate.

-Dezbracă-te, mi-a ordonat, dându-și jos bluza și începând să-și coboare pantalonii.

Am rămas ca trăznită, uitându-mă la corpul lui plin de mușchi care se încordau cu fiecare mișcare. Mi-am dus mâna la față și m-am sprijinit de perete pentru că picioarele nu mă țineau. Simțeam cum îmi arde pielea, dar era doar senzația aceea uimitoare  care mi-o lăsa pe corp barba lui. Parcă intram în transă de fiecare dată când îi vedeam corpul. Nu mă puteam abține să nu mă holbez și nu-mi venea să cred că bărbatul acesta era al meu și mă voia pe mine.

-Zaira, a mârâit, încleștându-și mâna stângă pe penisul impresionant.

M-am conformat robotic pentru că mintea îmi luase o pauză la vederea lui cum se atingea. Făcea mișcări ample, de la bază până la vârf, apoi strângând mai tare când ajungea la vârful care deja începuse să elimine lichid. Nu mai făcuse niciodată asta în fața mea și eram fascinată și excitată peste măsură. Mi-am trecut limba peste buze urmărindu-i mâna care nu se oprea și am făcut în pas spre el.

ZairaWhere stories live. Discover now