Ce se întâmplase cu mine?

1.4K 139 12
                                    


M-am trezit încet, încet, din cel mai adânc somn. De când fusesem cumpărată nu mai dormisem așa de bine și liniștit; un somn fără vise sau coșmaruri.

Ce era diferit, totuși, era căldura care venea în valuri din spatele meu și brațul puternic petrecut peste mijloc, blocându-mi orice mișcare.

Frecându-mă la ochi să-mi alung somnul, și întinzându-mă din reflex, brațul de pe mijlocul meu s-a strâns și m-a tras și mai aproape de trupul gol din spatele meu.

Evenimentele din seara trecută au năvălit în mintea mea și primul instinct a fost să mă dau jos din pat, dar nu aveam cale de scăpare.

Am înțepenit ca un lemn și am lăsat remușcările să mă cuprindă. Ce făcusem aseară nu era deloc în firea mea. Avusesem iubiți înainte, dar cu nici unul nu mă culcasem așa de repede,nici unuia nu i-am cedat așa de repede și total. Captivitatea îmi alterase sufletul pe lângă corp și nu-mi plăcea deloc ce deveneam. Trebuia să-mi revin cât se poate de repede, dar în același timp, mă gândeam că în lumea asta, nu era loc pentru persoane drepte și corecte ca mine. În lumea asta funcționa doar manipularea, duplicitatea și înșelăciunea, așa că mi-am relaxat corpul, am tras aer în piept și am încercat să mă calmez.

Nu mai era cale de întoarcere,nu puteam întoarce timpul înapoi, puteam privi doar înainte și trebuia să-mi planific următoarea mișcare.

-Pot să-ți aud gândurile, a șoptit o voce groasă din spatele meu, buzele lui atingându-mi ceafa cu fiecare cuvânt rostit.

-Serios? am întreabat panicată.

-Nu la modul propriu, a zis, sărutându-mi gâtul,apoi întorcându-mă cu fața spre el.

Am înghițit în sec și mai să chițăi de surprindere când i-am simțit membrul tare atingându-mi burta.

-Maxx, spune-mi că nu ai vorbit serios aseară, am zis, sperând să-i distrag atenția.

-La ce te referi? a întrebat, mușcând de gât și mutându-și mâna periculos de aproape de sânul meu.

-La faptul că suntem căsătoriți, am zis, dându-i mâna la o parte, doar să o pună fix pe sân, strângând ușor de sfârc.

Atunci s-a dezlănțuit furtuna! Contactul acela făcuse un scurtcircuit în sinapsele mele și îmi răpise toate gândurile coerente și decente.

Îi vedeam buzele cum se mișcă, dar nu înțelegeam nimic. Urechile îmi vâjâiau, privirea îmi era focusată doar pe buzele lui, iar corpul mă trădase total.

În loc să mă depărtez de el, m-am lipit instinctiv de trupul lui, căutându-i căldura, apoi mi-am ridicat piciorul pe șoldul lui. Parcă eram posedată și priveam scena de undeva din afara corpului meu, pentru că sigur femeia din pat nu eram eu.

Sigur nu eu îl prinsesem de ceafă și mi-am zdrobit buzele de ale lui, nu eu mi-am ondulat bazinul în căutarea a ceea ce doar el îmi putea oferi, nu eu l-am împins puternic pe spate și m-am urcat triumfătoare deasupra lui și mai mult ca sigur nu eu i-am luat penisul în mână și l-am ghidat în mine.

Oftatul nostru colectiv de plăcere a fost tot ceea ce așteptăm să aud pentru că în clipa imediat următoare am început să mă mișc.

Mi-am pus mâinile pe pieptul lui și am început să mă mișc din ce în ce mai tare, apoi m-am oprit brusc.

Gâfâind, mi-am aplecat capul astfel încât să fiu la același nivel cu fața lui și mi-am ridicat bazinul chinuitor de încet,apoi m-am lăsat în jos la fel de încet. Era o tortură pentru amândoi, dar grimasa de pe fața lui merita totul.

ZairaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum