Ce mi-ai făcut?

1.4K 129 7
                                    

De data asta și doar de data asta am făcut ce mi-a spus fără să protestez verbal. Mi-am dat jos rochia și am rămas goală în fața lui fix cum rămăsesem în prima zi când mă cumpărase,doar că de data asta eram conștientă de ce făceam.Imediat ce mi-am dat jos rochia, el a și pornit spre mine,oprindu-se în fața mea,privindu-mă în ochi,apoi apucându-mă de umeri și întorcându-mă cu spatele la el.

-Maxx,ce faci? am întrebat încet.

-Era așa de bine când nu puneai întrebări, a bombănit.Din moment ce regele a decis că o să fii în coasta mea permanent,trebuie să-ți implementez și ție un dispozitiv de comunicare,așa că fă liniște și nu mișca.

Am simțit mâna lui cum mi se plimbă pe șira spinării,apoi ceva rece a început să urce. Ceva cu multe picioare și foarte rapid. Panicată că nu vedeam ce se întâmpla și mai ales ce aveam pe spate,am dat să mă întorc spre Maxx,dar brațele lui puternice m-au ținut pe loc. Deși mă zbăteam vizibil, chestia aia urca,până a ajuns la ceafă,unde s-a oprit.

-Maxx, te rog, am spus gâtuită de panică.

-O să se termine curând, a zis.

Atât am apucat să aud pentru că chestia aia m-a mușcat. Urletul de durere care mi-a ieșit pe buze a crescut în intensitate pe măsură ce chestia aia își făcea practic loc să intre în mine.Degeaba urlam și îl rugam să mă ajute,el doar m-a ținut mai strâns,apoi brusc,durerea s-a oprit,mișcarea a încetat, iar brațele lui mi-a dat drumul.

M-am prăvălit imediat pe podea respirând sacadat. Încercăm să-mi dau seama ce tocmai se întâmplase, dar mintea mea nu putea să cuprindă tot.

-Maxx, ce dracu mi-ai făcut?am țipat.

-Nu te mai panica atâta, nu e ca și cum ți-am făcut ceva rău, l-am auzit din spate.

-Te rog, am șoptit, în pragul colapsului.

Mă săturasem ca ceilalți să decidă pentru mine. Fără întrebări, fără consultări, doar impuneri și atât. Voiam să-l strâng de gât pe Maxx, dar nu aveam să rezolv nimic în felul acesta, trebuia să abordez altă tactică dacă voiam să schimb ceva

-Așa cum ți-am spus înainte, ți-am implantat un micro organism viu pe șira spinării care este capabil să te pună în legătură directă cu mine, atunci când alte opțiuni nu există. Este un fel de plan B dacă ceva merge rău, a răspuns.

-În regulă, am zis,ridicându-mă încet și întorcându-mă cu fața spre el. Aș vrea să-mi spui ce se așteaptă de la mine și ce ar trebui să mă înveți tu.

Deși vocea încercam să mi-o păstrez neutră, fierbem de nervi și de neputință. Auzi la el, îmi implantase un micro organism viu în corp! Aveau să plătească toți pentru tot ce am suferit eu și toți sclavii. Eu, Zaira, aveam să-i aduc pe toți în genunchi în fața mea și o să-i fac să plătească, începând cu Maxx.

-O să afli la momentul potrivit, a zis, întorcându-se și ducându-se din nou pe scaunul de la geam.

Nu am mai spus nimic, doar m-am întors la rândul meu, m-am dus spre dulapul nou și l-am deschis. Înăuntru era plin de rochii vișinii, pe care le mai purtasem, dar și unele negre asemănătoare cu tunicile purtate de Maxx.

Am luat o rochie vișinie din dulap și m-am dus la baie. Aveam nevoie să nu-i mai vad fața pentru câteva clipe. Simpla lui prezență îmi făcea sângele să clocotească de nervi.

Iar atunci, uitându-mă în oglinda care părea mai mare decât fusese ieri, am avut o revelație. Știam cum să îl aduc la piciorele mele pe Maxx. Nu avea să fie ușor, dar nici nu mă așteptam la mai puțin în ceea ce-l privea pe el. Răzbunarea avea să fie dulce, dar în același timp trebuia să am grijă.

ZairaWhere stories live. Discover now