30.bölüm⚡ Düzenlendi

6.4K 217 5
                                    


Birgül ablanın getirdiği çorbayı içmişti sadece sonra tekrar uyumuştu. Usulca yanına uzanıp açıkta olan omzunu öptüm burnumu saçlarının üzerine koyup aylardır alışmış olduğum kokusunu içime çektim.
Arkasından sarılarak kapadım gözlerimi....

-Baraannn! Baran!..

-Hııı!

-Hadi kalk saat 8:30 bak geçikeceğiz!.

-Beş dakika daha Elfesya lütfen

Baran hastanede randevumuz var biliyorsun bak gecikirsek yarına kalır diyeyim ben sana!..

-Ney neye kalır olmazzzz!.. diyerek adete yataktan sıçradım.

Elfesya'ya bakışlarımı çevirdiğimde, gülmemek için alt dudağını ısırdığını gördüm. Gıcıkk

-Ben aşağı iniyorum Baran gelirsin sen!

Yanımdan geçeceği sıra kolunu yakaladım, bakışları beni anında beni bulurken bir adım atıp aramızda çok güzel az bir mesafe bıraktım "Dün ben biraz kendimi yanlış ifade ettim, sende hâliyle yanlış anlayıp bana kızdın kırıldın ama ben sende kusur var demek istemedim, sadece korktum Elfesya! olmazsa diye kuma diye direcek olmalarına ardından bize yapılacak olan yakıştırmalara nasıl katlanırdım bunlara? Elfesyanın omuzlarını iki elimle kavradım "sen hamile değilsen bile umudumu kaybetmem Elfesya! Senin üzerine kuma alıp, onu koynuma alacakta değilim. Böyle birşey söz konusu dahi değil.

Ağzımdan çıkmak için sabırsızlanan kelimeleri geriye iterken zorlandığımı hissetsem de Elfesya'ya duygularımı diyemezdim en azından şuan.
Onun duygularından da az çok emin olmadan böyle birşey dersem benden tamamen gidebilir di!

-Neden koynuna alamayasın Baran?

Şaşırmıştı söylediğime beklemiyor olmalıydı. Tebessüm ederek Elfesya'yı göğsüme çekip sarıldım.

-Bak Elfesya senden önce birlikteliklerim oldu yani ihtiyaç hali yada gençlik hali her ne ıvır zıvır diye adlandırılırsa artık
Aslıhan'a gelecek olursak da; onun ilki değildim. Bu sözüm üzerine
göğsümden başını kaldırıp gözlerimin içine baktı

-Nasıl yani Baran? O seninle birlikte olmadan önce başka biriylemi dediğinde sözünün devamını ben getirdim; evet başka biriyle birlikte olmuş bakire değildi. Sevdiğimden olsa gerek kabul ettim, bu durumu. Gözleri şaşkınlıktan öyle açılmıştı ki gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırdım.

-Senin her konuda İlkin benim Elfesya, sen benim için tahminin den çok daha değerlisin. Seninle ilk birlikte olduğumuz gece dediğimde yanakları kızarmış, başını aşağı indirip göğsüme kafasını koymuştu. Bu halini seviyordum, yanaklarının kızarmasını, utangaç hallerini...

-İlk gecemizi hatırlıyormusun? çekingen, aşırı utangaç ve korkan halinle beni nasıl zorlamıştın dedim gülerek. İyice sokuldu göğsüme sanırım yer yarılsada içine girsem durumlarındaydı şuan.

Kollarımla iyice sardım; bir erkek için bir kadının ilki olmak o kadar güzel bir hismiş ki Elfesya, bunu ben sende tatdım. Ve inan bana bir daha bu duyguyu başka biriyle yaşamak istemem o yüzden asla kuma almam olmaz ne evime ne koynuma anladın mı? Başını aşağı yukarı sallamıştı anladım der gibi

-Dün için tekrar özürdilerim dediğimde göğsümden ayrıldı;

-Özür dileme Baran biraz bende fevri davrandım sanki derken üzgün çıkmıştı sesi onunla ilk kavgamızdı benim kadar oda sarsılmış olmalıydı. Ve benim için söylediğin güzel şeyler içinde teşekkür ederim. Bende senin İlkin olmuşum bir yerde o zaman dediğinde tebessüm etmişti bende gülüp kafamı salladım.

BARAN(Mardin'de Bir Anlaşma)⚡Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum