40.bölüm⚡ Düzenlendi

5.1K 160 3
                                    

Sürprizzzz yeni bölüm geldi...

Okuyucularım yeni bölüm isterde ben yayınlamaz mıyım hiç!..
Bugün yetişmesi için baya bir uğraş verdim😊

Yorumlarınız ve oylarınız bu konuda en büyük desteğim. Sizleri seviyorum
İyi akşamlar canlar🌼

* * * *

Baran'ın ağzından..

Abi Allah'a emanet ol , iyi haberlerini bekliyorum. Kusuruma bakma benim yüzümden böyle bir görüşme yapacak olman diyerek bakışlarımı abimden başka yere çevirdiğimde; Omzumu sıkıca kavrayıp salladı; Ailemiz ve ailen için ne yapmam gerekliyse yaparım. Tabi yediğin halt için kızgınım sana. Aslıhan bırakıp gittikten sonra iki sene deli gibi kendine işkence etmenede ayrıca öfkeliyim. Bundan sonrasına bakmamız lazım artık.
Sakince bekle beni ve evdekilere birşey sezdirme sakın!.

-Peki Abi aklın kalmasın diyerek sarıldım. Abim uçuğa binince havaalanından doğruca eve geçtim. Dün olanlar resimler, mektup, Elfesya'nın merdivenlerin
başında yığılması elimi yüzümle sıvazladım. Derin bir nefes alarak konağa girdim. Avluda kimse yoktu çardağa geçtim.

-Oğlum hayrola?.. Abini uçağa bindirdikten sonra işe geçersin diye düşünmüştüm diyen Anam'a döndüm yüzümü. Mutfaktan çıkıp yamacıma oturdu

Sarılıp yanağına kocaman bir öpücük kondurdum "Kendime istirahat verdim Ana böyle yamacında oturasım geldi demekki" dediğimde güldü.

-Ey ettin oğlum tabi. Birgül ablan bir çay yapısında içelim babanda çalışma odasındaydı iner şimdi.

-Olur Anam olur. Elfes'ya iyimiy di? sabah erken çıktığım için uyandırmak istemedim.

-Eyi ya oğlum senin ufaklığın canı çilek reçeli istemiş kaşık kaşık yedi kızım. Maşallah karnıda iyicene çıktı. Dün yüreğim ağzıma geldi be oğlum zamanında tutmasaydın!..

-Sorma Ana diğer ihtimal aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum.

-Benimi çekiştiriyorsunuz bakayım siz orda?

Merdivenlerden usul usul gülerek inen babamın kopyasıydım ben. Elindeki bastonu, kırlaşan saçlarına rağmen heybetliydi duruşu, halâ yakışıklı. ( Kendimide övmeyi sevmem)☺️

-Gel babam gel diyerek ayağa kalktığımda; seni çekiştirirdik baba yakaladın bizi derken güldüm. Ne heybetli ne yakışıklı adam benim babam diyordum Anama.

-Eee Anan ne diyordu oğlum derken karşımıza oturdu.

-Ne diyecek baba; çok şanslıyım aslan gibi adama vardım oğlum. Yakışıklı karizmatik benim kocam dedi. Ha bide baba yine dünyaya gelsem ona varırdım dedi ben gülerken Anam deyim yerindeyse enseme yapıştırdı.

-Anaaaa neddin acıdı ya! derken elim enseme gitti. Dediklerim babamın hoşuna gitmiş olmalı ki kahkaha attı.

-Deli oğlan seni tövbe tövbe nedersin sen öyle!..

-Bırak hanım bırak demişsin diyeceğini oğlanı haşlarsın ne var bunda oğlan konuştuğunuzu der dediğinde, Anamın ağzı şaşkın şekilde açılırken kahkaha atmamak için resmen kendimle savaş verdim.

-Hem bilin mi hanım; Sende ilk günki kadar olmasa da hala güzelsin dediğinde babamın itirafından sonra daha fazla tutamadım kendimi.

-Ne yani bey sende ilk günkü kadar yakışıklı değilsin, aradan kaç sene geçti hepmi kalacaktık öyle Allah Allah..

BARAN(Mardin'de Bir Anlaşma)⚡Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin