52.bölüm⚡ Düzenlendi

4.4K 150 7
                                    

Adar'ın ağzından...

-Hoşgeldiniz oğlum!

-Hoşbulduk Ana sen neden böyle giyindin bir yeremi gidersin?.

-E oğlum unuttunuz mu bugün  Avşinin kızının düğünü vardır. Sizde hazırlanında çıkalım.

Gülerek abime döndüm "Abi sen gelme kız seni görürse vazgeçebilir evlenmekten 

-Niye sizin kadar eğlenmiyorum aceba! diyerek içeri geçti

Annemle gülmeye devam ettik çünki Avşin teyzemin kızı Besna Abime takıntılıydı

Besna yaşına göre biraz kiloluydu, 4 sene önce okul arkadaşlarının Besna'ya kilosu yüzünden kırıcı sözler söylediğine şahit olmuş Abim. Bu duruma sessiz kalamamış tabi ve arkadaşlarının yanına giderek "biraz kilosu olabilir ama üstesinden gelinmeyecek bir sorun değil, size göre çok daha güzel bir yüze sahip olduğunu biliyor olmalısınız!"
deyince kızlar kem kum edip uzaklaşmışlar. İşte o günden sonra Abim Besna'nın beyaz atlı prensi oldu.

Abim'den 9 yaş küçük olmasına rağmen hiç bir zaman Abi dediğini duymamıştım Besnanın.
Zaman içinde ilgisi takıntıya dönüşmüştü Anam teyzemle  konuşmuştu ama Avşin teyzenin de pek bir etkisi olmamıştı anlaşılan. Besna baya zayıflamıştı nedeni Abimin onu belki kilosu yüzünden sevmediğiydi ama işin aslı Besna'nın düşündüğü gibi değildi tabi. Abim daha fazla üzülmesini istemediği için uzun uzuduya konuştu ne söylediyse artık Besna eski takıntılı tutumlarını bırakmıştı belirli zaman sonra bıraktı...

Yorulmuştum şimdi düğüne gitmesem anam başımın etini yerdi ayıp olur falan filan offfff!.. Hava çok sıcaktı gömleğimin bir kaç düğmesinide açarak odaya girip kapıyı kapattım döndüğümde öylece kaldım.

Zerya giydiği koyu lacivert elbisesiyle nefes kesiciydi baştan aşağı süzdükçe gerildim, elbisenin güpür ve dantel detayları vardı onun dışında sadeydi ama  Zerya o kadar güzel taşıyordu ki dikkat çekiciydi.

Kuru bir öksürükle yanına yaklaştığımda heyecanla" nasıl olmuşum Adar diyerek tebessüm ederek kendi etrafında döndü.

İyi diyerek yanından geçtiğim sıra kolumu tuttu " Bu kadar mı Adar? Sesindeki kırılmışlığı hissettim ama oda beni anlamalıydı. Yönümü ona doğru dönerek kolumu tutan elini tutarak kendimden uzaklaştırdım. Bakışlarımı gözlerine çıkarttığımda bu yaptıklarımı anlamaya çalışır bir hali vardı.

Üzerimdeki ceketi çıkartıp yatağın üzerine attım bir elimle yüzümü sıvazladım; çok çekici olmuşsun şu kapıdan girip seni bu şekilde görünce afalladım Zerya, güzelsin ve harika bir fiziğin var  üzerindeki elbise yi- diyerek sustum devamını getirip getirmemekte kararsızdım boşver diyerek arkamı döndüm duş alır giyinirim çıkarız

Banyoya girdiğimde vermiş olduğum tepkiye kızdım, lânet olsun sevdiğim kız karımdı ama ben dokunamıyordum bile. Bastırmaya çalıştığım tüm duygularım beni zorluyordu artık.
Kısa bir duşun ardından banyodan çıktım. Odada yoktu aşağı inmiş olmalıydı. Dolaplan lacivert takımımı ve  beyaz gömleğimi alarak giydim, saçlarıma şekil verip son olarak saatimi aldım takacağım sıra kapı açıldı kapıya doğru çevirdim bakışlarımı Zerya yanıma gelerek elindeki tepsiyi bana doğru uzattı

-Şey açsındır diye getirdim işten yeni geldin gitmeden atıştır öyle çıkalım!

Başımı olumlu anlamda salladım.
Saatimi takınca elindeki tepsiyi alıp tekli koltuğa oturdum.
Gözleri üzerimdeydi bunu hissede biliyordum birşeyler atıştırdıktan sonra elimdeki tepsiyle kalkacağım sıra uzanıp elimden aldı.

BARAN(Mardin'de Bir Anlaşma)⚡Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin