36.bölüm⚡ Düzenlendi

5.4K 192 17
                                    

Gözlerimi açtığımda hava kararmak üzereydi. Yataktan ayaklarımı sarkıttığımda hala esniyordum, kalkıp elimi yüzümü yıkayıp aynada dağılmış saçlarıma şekil verip telefonumu elime aldım saat kaçtı gerçekten!.. 18:20 neyseki fazla geç değildi. Baran gelmek üzeredir aşağıya indiğimde yemek masası kuruluyordu. Avzem ablam aşağıdan; bende şimdi seni uyandırmaya gelecektim uykucu dediğinde güldüm.

Mutfaktan gelen yemek kokular iştahımı kabartırken Baran'a çikolatalı pasta istediğimi desem mi diye düşündüm iki gündür fazla soğuk ve mesafeliydi en iyisi mesaj atmak diyerek, mesaj bölümüne girdim; Canım çikolatalı pasta istedi alırmısın gelirken yazıp gönder tuşuna basıp aşağı indim.

O esnada konağın kapısı açıldı Affan abi ve Baran içeri girdi tabi Baran elindeki telefondan başını kaldırıp bana baktı anlaşılan mesajımı şuan görmüştü. Tebessüm ederek hoşgeldiniz dediğimde, Affan abide tebessümle karşılık verip içeri geçerken Baran "mesajını şimdi gördüm üzerine birşeyler alda alıp gelelim" dedi tebessümle 2 gündür bu tebessümünü öyle özlemiştim ki!..

Odaya çıkıp kot çektimi alıp aşağı indim yaz gelmek üzereydi ama akşam üstü hala biraz serindi.

Arabaya bindiğimde Baran beni süzünce bende ister istemez üzerime bakındım, farkettigim şeyle gözlerimi yumup içimden kendime sövdüm.

Elfesya bune böyle göğüslerin tamamen belli derken yummuş olduğum gözlerimi açıp Baran'a baktığımda kaşlarını çatmıştı. Yutkunarak ellimdeki kot cekete indirdim bakışlarımı.

Uyurken çıkarmıştım yani sütyeni, göğüslerim biraz büyüdü ve açıyor ondan çıkarıyorum bazen, şuan acayip utanıyordum. Yani tekrar giymeyi unutmuşum sende üzerine birşey al gel deyince böyle çıktım havada biraz serin dışarıya çıkıncada soğuktan derken sözümü kesti...

-Tamam anladım üzerine çektini giy Elfesya diyerek arabayı çalıştırdı. Pastaneye geldiğimizde ceketimin önünü kapattığımdan emin olmak ister gibi üzerime bakıp pastaneye girdik. İki çeşit çikolatalı pasta almıştık eve gidip acilen yemem lazım dediğimde Baran yine o özlediğim gülüşünü sergiledi.

Yemekler yeni yeni servis edilmeye başlanmıştı.Berivan abladan iki büyük dilim pasta getirmesini istediğimde, Asmin ve Mert'te bizde isteriz deyince bende el mecbur önümdeki çorbaya dönüp iç çektim pasta beklesin abla dedim, herkes gülerken Avzem abla; işte örnek bir yenge diyerek alkışladı.

Neredeyse ağlayacak mimiklere bak yaaa diye kıkırdayansa Berfin ablaydı.

Karımla uğraşmayın diye gülen Baran'a sen elime düşersin bakışı attım. O naptı dersiniz dil çıkardı gıcık...

Sonunda pastama kavuşmuştum etrafımdaki kıkırdamaları duysamda şuan için önceliğim çikolatalı pastaydı, ne ara koca iki dilimi yediğimi anlayamamıştım. Ayağa kalktığımda Baran kolumdan tutarak yerime oturmamı sağladı.

Benimkini yiyebilirsin ama başka yok dediğin de şirin olduğunu düşündüğüm bakışımla tamam deyip önündeki tabağını kaptım.

Avzem ablamlar çaydan sonra kalkınca,Zilan annemlerde odalarına çıktı, ardınsan Berfin abla be Affan abide odasına çıktı.

Hadi bizde çıkalım odamıza Elfesya dediğinde başımı sallayarak arkasından ilerledim.

Odaya geldiğimizde Baran duş almak için banyoya girince, fırsattan istifade bende pijamalarımı giyip saçımı tepeden gelişi güzel bir topuz yaptım. Yüzüme nemlendirici kremi sürdüğüm sıra açılan banyo kapısının sesiyle kafamı o yöne çevirdim, elindeki saç havlusuyla saçını kurulamaya çalışan ve üzerinde sadece gri eşofman altıyla çıkan bir Baran görünce yutkundum. Önüme dönüp yüzüme kremi iyice yedirdikten sonra aynı işlemi ellerime de uyguladım, sırtımdaki delici bakışları hissettiğimden biraz gerilmiştim. Ayağa kalkınca yatağa belini dayamış tahmin ettiğim gibi tüm dikkatini bana vermiş bakıyordu, ışığı kapatıp geçe lambasını açıp pikenin ucunu kaldırıp bende yatağa girdiğimde kalbim yerinden çıkacak gibiydi.

BARAN(Mardin'de Bir Anlaşma)⚡Where stories live. Discover now