42.bölüm⚡ Düzenlendi (Aslıhan)

5K 172 11
                                    

Merhaba arkadaşlar up uzun yeni bir bölümle geldim... 😘☺️

Daha sık yeni bölümler atmak için söz vermiştim bu konuda elimden geleni yaptığımı bilmenizi isterim.

Keyifli okumalar...

Elfesya'nın ağzından...

-Baran yarın bağ evine gidelim mi?Biraz değişiklik olur nedersin?

-Gidelim tabi güzelim. Bu arada karnında baya büyüdü 6 aylık oldu oğlum diyerek elini karnımda gezdirdi tebessüm ederek.
Bir erkeğin en tatlı görüntüsü bu olmalıydı, daha doğmamış oğluna şimdiden sarılıyor oluşu...

Saat 23:10 du, benim hala bir gram uykum yoktu.

-Bugün uykun yok sanırım Elfes'ya her akşam en geç 22:00 de uyku moduna geçerdin dedi gülerek. Elini karnımdan çekerek doğruldu yatakta birşey aklına gelmiş gibiydi!.

Okuldan gelince fazla kaçırdım uykuyu ondan olabilir diyerek dudağımı büzdüm. Baran'ın bakışları önce dudaklarıma sonra gözlerime kaydı.

-Sen iyisin demi bir sıkıntı yok?

-Ne gibi bir sıkıntı Baran?

-O gün merdivenin başında bayılman!.. Elfes'ya az daha geç kalmış olsaydım yada orda olmamış derken duraksadı

Elimi elinin üzerine koydum "Ama oradaydın ve bize birşey olmadı Baran. Negatif düşünce olumsuzluk getirir derler düşünme artık bunu geçti...

-Haklısında işte iştesi var!.. Sana ve oğluma zarar gelsin istemiyorum Elfes'ya.

-Bize neden zarar gelsin Baran diyerek tebessüm ettim. Aslında endişelendiği şeyi biliyordum ama bu konuda sessiz kalmam gerekliydi o gün konuşulanları duyduğumu bilse! Kesinlikle kendine daha çok kızardı. Merdivenlerin başında bayılma nedenimin kendisi olduğunu öğrenseydi kendine olan öfkesi kendine zarar verirdi.

Sabah kahvaltının ardından Berfin abla ve minik prensesimizi'de alarak bağ evine yola çıktık. Orda bir gece kalacağımız için evden yemek ve kahvaltılık birşeylerde aldık.

-Ne iyi düşündün valla eltim ne yalan söyleyeyim sıkılmıştım değişiklik olur.

-Aynen öyle abla. Keşke Zilan annemle babamda gelseydi

-Affan bugün dönecekmiş. Sabah mesaj atmış, uyanınca aradım ama açmadı! Bağ evine gelmeleri için Affan ikna eder Ananları söylerim ben meraklanmayasın dedi gülerek.

Baran'ın bakışları yoldan dikiz aynasına kaydı; yenge Abim bugün mü dönecek e işleri vardı bu hafta içi dönecekti daha dün gitti dedi sanki biraz telaşlanmıştı.
Bana haberde etmedi!..

-Bilmiyorum ki Baran öğleden sonra Mardin'de olurum yazmış, dediğim gibi aradım daha sonra ama dönmedi. İşleri var herhalde uygun olunca arar diye aramadım tekrar.

-Anladım yenge ben bağ evine varınca ararım. Berfin abla başını sallayarak, kucağındaki kızını omzuna yatırdı arabanın sallaması uykusunu getirmiş olmalıydı.

Baran'a baktığımda dikkati yolda ama aklı başka yerde gibiydi. Affan abi meseleyi halletmemiş olabilirmiydi? Bu kadar erken dönmesi benide endişelendirmişti....

Affan'ın ağzından...

Serkan arayıp hiç duymak istemediğim şeyi söyledi.
Aslıhan bir gün önce Mardin'e gitmiş lânet olsun bizim eve gitmesi an meselesi. Elimi saçlarımdan geçirdim Mardin'e varmak üzereydim ve tek korkum konağa gidip olanı biteni anlatması. Baran iki kez aramıştı açmadım sesimden ne olduğunu tahmin edecekti. Büyük ihtimal Berfin döneceğimi söylemişti!..

BARAN(Mardin'de Bir Anlaşma)⚡Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin