⭐18. Neînțelegeri⭐

199 11 2
                                    

☪️

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

☪️

Toată noaptea nu am dormit. I-am povestit Valeriei ce s-a întâmplat și a rămas cu un miliard de semne de întrebare. La fel ca și mine. Intuiția îmi spune că nu a fost o simplă bătaie. Nu cred că Erick l-a bătut atât de tare doar pentru că m-a atins puțin. Au avut ei ceva de împărțit și trebuie să aflu ce. De când mi-a chemat un taxi aseară, nu am mai vorbit deloc cu el. Nici măcar atunci nu a vrut să îmi spună ceva. Am plecat fără a îi cere explicații.

Bineînțeles că acum le cer.

Îi dau al zecelea mesaj pe ziua de azi, dar nimic. Ce e în neregulă cu el? Oftez frustată și îmi bag telefonul în buzunar înainte de a-mi vărsa nervii pe el. Răbdarea mea ajunge la limită. Ies afară pentru a lua o gură de aer. Mijesc ochii când văd o persoană care, aparent, se îndrepta în direcția asta, dar când m-a văzut a luat-o în direcția opusă. Fug după el și îl apuc de mânecă. Se oprește, dar nu se întoarce spre mine. Sătulă de mofturile lui, îl întorc spre mine.

— De ce nu îmi răspunzi la mesaje? Și ce faci aici?

Se smucește și își bagă mâinile în buzunar. Mă privește de sus, iar gluga îi acoperă o bună parte din față.

— Nu le-am văzut și mă plimb pe unde vreau eu.

Îmi încrucișez brațele la piept și îl privesc tăios.

— Și vrei să te cred?

— Da.

Bătaia cu Elijah l-a afectat prea mult la creier. Că tot veni vorba de lovituri... Mă ridic pe vârfuri și îi dau gluga jos. Icnesc, atingându-i obrazul drept cu degete tremurânde. Tresare la atingerea mea și închide ochii. O vânătaie urâtă îi umbrește obrazul și i se întinde până aproape de buză. Scot un suspin la care el deschide ochii. I se citește atâta vulnerabilitate și teamă în privire încât mi se strânge inima.

— Uite ce ți-a făcut... Și numai din cauza mea.

Continu să îi mângâi obrazul, cu teamă să nu îl rănesc și mai mult. Poate nu eu i-am făcut rău fizic, dar de la mine a pornit totul.

— Ți-a zis Elijah ceva? Te-a...atins mai mult decât trebuia? întreabă cu voce disperată.

— Avea mâinile pe mine și ai ajuns înainte ca..., vocea mi se frânge.

— La naiba, își dă cu mâinile prin păr.

Știam că oamenii beți nu mai gândesc cum trebuie și nu sunt conștienți de acțiunile lor, însă Elijah m-a surprins. La petrecerea de acum câteva zile nu am prea vorbit cu el, dar mi se părea un băiat de treabă. Mi-a dat chiar și un pahar cu ceva de băut, după care a păstrat distanța. Nu părea că îl interesez.

Până acum.

Prin minte îmi trec imagini cu el atingându-mă, profitând de mine. M-ar pune să mă dezbrac și...

O secundă Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum