⭐21. Apariție neașteptată⭐

192 13 15
                                    

☪️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

☪️

Credeam că fericirea nu e de mine. Belele se țineau lanț și încetasem să mai sper la câteva clipe de liniște.

Acum totul e diferit.

Îl știu pe Erick de două luni, iar de o lună suntem împreună. Nu credeam că în ultimul an de liceu voi pune ochii pe un băiat și voi ajunge împreună cu el. Totul merge bine între noi. Cu Valeria sunt la fel ca la început. Strâmbă din nas când îl vede pe Erick, dar se abține de la comentarii. Tata mai bea, dar nu la fel ca înainte. Se ține de muncă și nu îmi crează probleme. Încă nu s-a întâlnit cu Erick, însă va veni și ziua aceea.

Am stabilit cu Valeria că ne vedem la vechea noastră cafenea. Erick are ceva treabă și a promis că mă sună după ce termină. Încui ușa casei și cobor scările. Chiar atunci pleca poștașul. Merg spre cutia poștală și scot din ea plicurile. Câteva facturi, reviste, iar facturi și o scrisoare pentru...mine. Eu niciodată nu primesc scrisori. Adresa e din Edinburgh. Îmi storc creierii pentru a îmi da seama cine a trimis scrisoarea, dar nimic. Puțin neliniștită, o desfac. Trec direct la ultimul rând și când văd cum s-a semnat aproape cad din picioare. Mototolesc foaia și scrâșnesc din dinți. Ce vrea? De ce a decis să dea un semn de viață tocmai acum? Acum când totul era bine.

Cum curiozitatea învinge furia, mă așez pe scări și încep să citesc.

" Dragă Alma,

       Cum îți mai e viața? Știu nu am mai vorbit de câțiva ani și vreau îndreptăm acest lucru. Ce ai zice uităm toate neînțelegerile din trecut și începem un nou capitol?
       Regret că nu am fost lângă tine când mi-ai cerut ajutorul și urăsc ziua când ți-am întors spatele. În fiecare zi blestem pentru comportamentul meu de atunci. Am dat dovadă de lașitate și egoism și vreau redevin omul pe care îl știai în copilărie.
     Nuaștept îmi scrii, daraprecia foarte mult dacă mi-ai răspunde. Mai jos ai numărul meu de telefon și, când o ai nevoie de ajutorul meu, nu ezita suni. O să te ajut indiferent de ce problemă o să ai.
     Îmi este dor de tine, Alma și vreau te văd. Doar tu mi-ai mai rămas și nu vreau te pierd și pe tine.

O secundă Where stories live. Discover now