⭐20. Dezvăluiri⭐

219 10 3
                                    

 ☪️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

☪️

  La nouă și zece minute eram deja acasă. Tata plecase la muncă și nu aveam cui să dau explicații pentru apariția mea neașteptată. Mama ar fi pus un miliard de întrebări și m-ar fi cocoloșit în pat cu nenumăratele ei delicatese pentru bolnavi. Ar fi stat cu mine până aș fi adormit și ar verifica din când în când dacă dorm sau dacă mai am nevoie de ceva.

Acum trebuie să am singură grijă de mine.

Îmi pregătesc o omletă și o mănânc cu înghițituri grele pentru a putea lua ceva pentru durere. Mă schimb într-un tricou și pantaloni de trening și mă bag în pat. Închid ochii și în scurt timp adorm.


Bâzăitul telefonului mă trage violent din visul pe care îl aveam. Mai mult decât frustrată, iau telefonul și mă uit încruntată la el. E aproape unu ceasul. Somnul îmi dispare când văd un mesaj de la Erick.

"Cum te mai simți?"

Zâmbesc prostește. Acum că m-am dezmeticit din somn constat că durerea mi-a trecut.

"Mai bine acum că ai dat tu mesaj."

Răspunsul lui vine în câteva secunde.

"Medicamentul personal al Almei mi se mai spune."

Încep să râd, întinzându-mă pe pat. Îl ador când e glumeț sau când spune lucruri drăguțe sau când e grijuliu. Ce să mai...Îl ador în fiecare secundă a zilei.

"Nu ar trebui să fii atent la oră?"

"Am fost eu vreodată atent la ore? Vorbitul cu tine e mult mai interesant."

De reținut că sunt interesantă.

"Abia aștept te văd mâine."

Și vorbesc foarte serios. M-am trezit acum câteva minute, dar dorul de el crește pe măsură ce secundele trec. Trei zile am fost departe de el și nu vreau să mai trec prin asta niciodată.

"Tatăl tău e acasă?"

Interesant mod de a schimba subiectul.

"Nu, e la muncă. Vine abia diseară."

Nu răspunde atât de repede. Merg la baie și mă spăl pe față. Obrajii sunt din nou plini de culoare, iar ochii au revenit la limpezeala lor de dinainte. Verific telefonul și găsesc încă un mesaj.

O secundă Where stories live. Discover now