Част 14

909 36 0
                                    

             Денят на изписването 

                                                                          Гледната точка на Кристиян 

Лекарят ми обясняваше какво да не правя, а Валери го слушаше внимателно като послушна ученичка. Тъкмо привършваше, когато добави още нещо към списъка.

- Без никакви натоварвания. Г-н Иванов не трябва да се претоварва. Може да работи от вкъщи, ако иска но трябва да бъде много внимателен. - отговори той.

- Искате да ми кажете, че не мога да правя секс? За колко време?

- Раната трябва да се възстанови затова около седмица и половина,

- Не се притеснявайте, ще се погрижа да внимава и да си взима лекарствата. - каза Валери.

- Щом сте ме разбрали това са документите ви. Приятен ден.

- И на вас. - отвърна тя.

Бяхме вече в колата. Пътувахме към летището, щяхме да пътуваме пак с частния ми самолет. Нямах търпение да остана насаме с Вал. Омръзна ми да реша да я целуна и някоя сестра да влезе и Вал да започне да се извинява или да се  срамува. Беше сладка, когато го правеше но после не ми даваше да целувам, за да не ни хванат пак. Но няма за какво? Имах най- красивата и секси приятелка на света, а не мога да я целуна? Сякаш се връщах отново в гимназията.

Тъкмо се качвахме по стълбите на самолета, когато телефона й звънна. Когато вдигна се чуваше задъхан мъжки глас смесен с викове на женски. След като затвори телефона, не можеше да си намери място от вълнение.

- Какво стана? - попитах.

- Ще ставам леля, на Лия са й изтекли водите и в момента пътуват към болницата. След няколко часа ще разбера какво е детето.

- Чакай, ти не знаеш дали ще имаш племенник или племенничка?

- Да, Лия не искаше да разбере, докато не се роди.

- Тогава нека да тръгваме, за да видиш бебето.

- Знам, че звучи нахално и че ще си изморен, но ще дойдеш ли с мен? Все пак познаваш Лия и можеш да я поздравиш, пък й нали искаше да видиш брат ми. - попита ме тя.

С удоволствие ми се искаше да отида с нея, но мисля че брат й няма да бъде много очарован да ме види заедно с нея. Но когато я гледам как се радва и ме чака да й отговоря с нейните красиви зелени очи, нямаше как да откажа.

Близо До Теб Where stories live. Discover now