Част 45

643 30 0
                                    

                                                                      Гледната точка на Валери

Сигурно от 15 минути Мария презентираше новият проект, за който двете с нея седяхме две седмици до посред нощите за да бъде всичко изрядно. Дразнеше ме, че един от инвеститорите ни, не спираше да намира кусури за дреболии.

Цялата среща беше стресираща. Мария не можеше да обяснява като хората заради него. Кристиян не спираше да си гледа часовника, защото Филип отново закъсняваше. А аз... не спирах да гледам Нелина, която не спираше да запя Кристиян с мили очи. През няколко минути или "без да иска" изпускаше химикалката си, за да може да покаже смехотворния си силиконен бюст. Но това не беше единственното, за да може да си вземе химикала се подпираше на него.  Естественно целта й беше да опипа възможно най-много от тялото му. Ако имах огнен поглед досега да бях я опожарила до пепел.

Изпращахме инвеститорите, когато на вратата се появи не кой да е, а именно великия Филип. Видимо изглеждаше пиян, но не това беше проблема. Щом видя Нелина й се нахвърли без да го интересува, че не са сами в залата. Тя не се отдръпна и миг от него като задълбочаваше все повече целувката, докато Кристиян не ги прекъсна. Всички се чувстваха неловко, но ако питате Нелина само това чакаше и се радвам че го получи от Филип. Кристиян насочи погледа си към Нелина да се махне от залата като изпрати гостите. С Мария седяхме втренчени и не знаехме какво да правим. Спогледахме се и разбрах че и на нея и е неудобно да стой така, така че затракахме към вратата, когато той ни спря.

- Останете! - извика Кристиян. - Това което ще споделя, трябва да го чуят най-доверените ми хора.

Седнахме на кожените столове около стъкленната маса, Филип не можеше да седне правилно затова седна на земята.

- Останахте тук, за да ви съобщя много важна за компанията новина. - вратата се отвори и влезе Георги заедно с онази жена, която седеше вкъщи. - Тъкмо навреме идвате, нека ви представя Георги Ставрев и Ангелиана Стефанова. - здрависахме се с тях, но Филип не ги отрази докато не чу новината. - Те са тук, за да подготвят документите за закупуването на частта на г-н Филип Смит. - щом чу това той се изправи и започна да крещи като обезомял.

- Те какво? Дошли за КАКВО?

- Г-н Ставрев е дошъл за да ми помогне за закупуването на частта ти, а г-жа Стефанова е личния ни нотариус.

Близо До Теб Where stories live. Discover now