Част 43

610 34 0
                                    

                                                                      Гледната точка на Валери 

"Няма да си говорим, добре! Чакам те пред апартамента ви заедно с Кристиян. Имаме да ви казваме новина, която не е за изпускане."   

                                                                                                          - С обич, Мама

Четох го за трети път през последната минута. Не можех да повярвам! Да завлича мен в глупавите си изненади, но и Кристиян....на всичкото отгоре в собственния му апартамент! Не можеше да бъде по-нагла отколкото сега. Откъде знаеше къде живеем? Абсолютно съм сигурна, че пак ще ми иска пари. Не ми се занимаваше с нея, исках просто да се прибера, легнала на дивана заедно с двамата ми мъже. Толкова ли много исках? Все пак трябваше да му кажа, все пак не беше моят апартамент.

- Скъпи трябва да ти кажа нещо. - смотолевих под носа си.

- Какво има?

- Майка ми ни чака....

- Къде? - прекъсна ме.

- Пред апартамента? - той обърна погледа си към мен и изпухтя.

- Тогава да слизаме от колата, седим тук повече от 10 минути. - излезе от колата и я заобиколи, за да отвори моята врата. Хвана ръката ми и я стисна.

- Не искам да се натъжаваш. Ако прекали без да ми мигне окото ще я изгоня. - целуна ръката ми. - Аз съм до теб. Разбра ли?

- Да. - отдъхнах си. Как съм заслужила такъв мъж като него?

Намирахме се в асансьора на сградата и поемах за последно дъх преди да срещна подлата златотърсачка. Хванах отново ръката му здраво без да отделям поглед от тъмносините му очи. Сложи ръка на бузата ми, приближи се към мен и тъкмо щеше да ме целуне и вратата се отвори. Затворих очи щом чух дразнещя глас на майка ми. За моя изненада не беше сама, а именно с нейния годеник Джон. Да не пропусна факта, че ме изнервяше потракването на лъскавите й токчета, докато чакаше да отворим вратата. Никога не тръгваше без тях. Веднъж отиде да тича с омъжените жени от кънтри клуба. Отидох заедно с нея, защото ме накара да се запозная с Виктор Стефанов - синът на Стефан Стефанов. Питате си кой е той? Стефан Стефанов притежаваше фирма за спортни артикули. Продаваха се в по-голямата част на Европа и цяла Азия. Майка ми си мислеше, че щом се запозная със сина му, мога да наследя компанията му след като се оженя за сина му. Много добре разбирах плана й, за да получи дял от компанията му чрез мен. За майка ми парите бяха и са най-важното и ценно нещо на света. Сега след като е изхарчила последните пари останали от покойния ми баща, не може да живее спокойно.

Близо До Теб Onde histórias criam vida. Descubra agora