Част 25

781 34 0
                                    

                                                                   Гледната точка на Кристиян 

Филмът свърши, когато усетих нещо да се размърдва до мен. Роузи се беше събудила и си играеше с биберона. Следващият момент Скот се качи на леглото. Започна да души краката й. Беше смешно, обръщаше се към мен с поглед "Кои бяха те?", Валери спеше още и за да я разсъни той отиде до нейната страна и започна да й души краката. Тя се обърна към мен и се зави през глава. Той не се отказа и се качи отново на леглото и подуши ръката й. Винаги правеше така, за да може да му се обръща внимание.

- Шампионе, спри. Вчера не можех да спя. - приближих се до нея и й прошепнах.

- Не съм аз. - след казаното тя отвори очи и видя муцуната на Скот и пак затвори очи.

- След малко ще стана.

През това време аз станах, взех Роузи с мен и отидохме в хола да гледаме телевизия. Пуснах "Цар лъв" , защото това ми беше любимият филм като малък. Когато започнаха да пеят "Хакуна Матата" ,започна да гука. Сигурно и на нея й харесваше. Кой не обичаше този филм? След няма и 10 минути започна да шава и реших да отидем в кухнята. Може-би беше гладна или искаше вода. Подадох й шишето с вода - не искаше, подадох й шишето с мляко - отново не искаше. Нещо започна да намирисва. О... не само това не. Нямаше кой да го направи освен Валери. Отидох при нея, но тя още спеше. Погалих я по гърба и я попитах.

- Скъпа, ще ми помогнеш ли?

- Да, какво да направя?

- Да й смениш памперса.

- Не може ли да го направиш?

- Не след племенницата ми. - изправи се и ми посочи вратата.

- Ще ми донесеш ли чантата? Вътре са памперсите, крема и пудрата.

След като я подадох тя беше като фурия. Сякаш го беше правила стотици пъти преди. В момента, в който го смени, Роузи се усмихна.

- Това ли било? Това ли искаше? - казах.

- В момента трябва да я нахраним, можем и ние да хапнем. Умирам от глад!

- Щом двете момичета искат да ядат, отиваме.   

                                                               Гледната точка на Валери

Държах Роузи в ръцете си, когато видях какво е гледал Кристиян в хола. Беше си взел чинията заедно с моята и шишето на Роузи. Седнах до него и започнах да я храня, а той си тънаникаше една песен.

Близо До Теб Where stories live. Discover now