Част 28

753 32 0
                                    

                                                                    Гледната точка на Валери  

                                  16 януари - Денят на подготовката за церемонията 

През последните дни не ставаше нищо интересно освен, че новия проект "Soco" ме изтощава до предел. Новите партньори от Бразилия по цял ден ме изумяват с техния продукт "Branquille"  - текила. Имаше много документация за обработване, даже в сряда останах до 10 часа - вечерта. Кристиян ми се ядоса затова, че работя денонощно. Но след сърденето му, му мина.

Няма значение в момента пътуваме до църква "св. Александър" за репетицията на Георги и Таня. На вечерята на леля Боряна се запознах по-добре с Таня и разбрах че е българка, но никога не е ходила в България. Майка и баща й заминали преди да се роди, но запазили българските й корени и традиции. Георги е един от най-устроумните и забавни хора, които съм виждала. Беше предизвикал Кристиян да му даде телефона си за остатъка на вечерята. Постоянно си преглеждаше джобовете, за да провери дали са му пратили нещо или звъняли. Беше толкова нервен, че накрая подгони Георги на двора. За да остане документирано го заснех и му го показах по-рано. Гъделичкаше ме през цялото време, докато не го изтрих пред него.

- Карай по-бързо! Ще закъснеем. - сръчках го.

- Нямаше, ако не беше се появила с онази пижама.

- Не бях аз виновна. Откакто беше при д-р Фейст си направо нетърпим.

- Извинявай, че имам секси приятелка. - каза и премести ръката си от волана на бедрото ми.

Когато влязохме през вратата, видяхме че бяхме последни. Само младоженците липсваха. И като заговорихме за тях, Таня се появи ядосана.

- Къде се загубихте? Трябваше да сте тук преди 20 минути.

- Закъсняхме заради трафика. Беше убийствен в черно. - каза и сложи ръката си на кръста ми.

- Не искам да разбирам, нека започваме. Ти ще си с Кристиян. След това ще се разделите. Валери ще е до мен, а Кристиян до Георги. Разбрахме ли се?

- Да. - казахме едновременно.

 - Щом е така, нека да започваме.

Чуха се последните приготовления и сватбения марш зазвуча. Първи бяха племенниците на Таня, които пускаха листенца цветя. След всички шаферки беше наш ред. Знаех, че е само репетиция но щом застанахме на местата си, видях как Георги гледа жена си с обожание. Не спирах да ги гледам, когато видях че Кристиян не отлепяше поглед от мен. Стана ми неудобно и извъртях поглед от него. След като свърши, решихме да отидем да ядем.

Близо До Теб Where stories live. Discover now