Част 31

732 32 0
                                    

                                                                     Гледната точка на Валери 

- Избирай или тя или Емили. - каза Силвия.

Не можех да повярвам на чутото. След всичко случило се със семейството му да постъпва така. Единствената надежда, която имах се изпари. Знаех, че щеше да спаси сестра си. Все пак нямаше да позволи още един важен човек за него да си отиде.

- Не би могла?! Сестра ми е в Калифорния с децата си. - отвърна. Силвия се изсмя и размърда въжето, на което беше вързана. Той се обърна към безжизненото й тяло.

- Така ли мислиш? Май си промени мнението, скъпи. - от вратата влезе висок мургав мъж и отиде до Емили. Развърза я и постави до мен. Не беше се събудила, сигурно са й инжектирали същото като на мен. Ивана застана до нея и от якето си извади електрошок. Доближи го до нея и в следващият момент го доближи до нея. Тя отвори очи и цялото й тяло се тресеше, докато Ивана не натисна бутона за изключване.

- Доволна ли си сега, кучко? Ако не беше съсипала връзката ми с брат ти това нямаше да се случи. - изсмея се, но щом разбра какво се случва Емили я наплю. Ядосана от факта, тя е електрошокира отново. - Избирай или тя или сестра ти. Не ме интересува коя от двете ще избереш, но нямам цял ден. - Кристиян ме погледна и отмести погледа си към сестра си. Не можех да позволя това. Нямаше да загуби още една сестра заради мен.

- Кристиян не трябва да.... 

- Охх колко сладко..... жертва се за любимия. Колко трогателно! - Кристиян започна да се доближава към нас, когато Ивана го спря.

- По полека....знам, че винаги си подготвен. Изваждай оръжието и го постави на земята. - направи го без да отделя поглед от нас. - Не чак толкова бързо, плъзни ги към мен. Знам на какво си способен с тези играчки.

- Престани.

- Стигааа, толкова много истории имаме заедно. Спомняш ли когато ме спаси от.....

- Казах да престанеш. - извика в отговор.

- Чакай... - усмихна се злобно. - не си й казал? - обърна се към мен. - Скъпото ти гадже беше мафиот заедно с Мартин. Смъртта на сестра му и баща му е по вина на него. Но тази новина не ти я споменавал, нали? А още нещо, казвал ли ти е че е знаел за изневярата на майка ти?

- Достатъчно. - знаех че не е момента, но откъде е знаел за изневярята на майка ми. Вярно че му казах, но като се замисля не показа никаква емоция когато му казах. Дали затова искаше да й простя?

Близо До Теб Where stories live. Discover now