En dejt som ingen annan

391 6 2
                                    

Gillas av nellykronstrand, dantelindhe och 25 900 andra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gillas av nellykronstrand, dantelindhe och 25 900 andra.

hov1.se: Suprise! Om 7 dagar släpps Hov1's tredje album Vindar på Mars!  9 genomarbetade låtar om vi hoppas ni kommer älska. Från oss till er

4 180 kommentarer:

dantelindhe: ❤❤

ludwigkronstrand: Grymt❤

nellykronstrand: Ni asså, hade ingen aning❤

-dantelindhe: Det var meningen 

-ludwigkronstrand: @dantelindhe det är ju inte det enda du höll hemligt..

hov1ssoulmate: ^^ va?? vad händer mellan Ludwig och Dante?


Vindar på Mars? Ett bra namn på ett säkert asgrymt album, det är sjukt hur killarna haft detta hemligt. Jag menar jag och Ludwig är ju syskon och jag och Dante har ju haft något länge. Men jag sabbade ju allt mellan mig och Ludwig så det är ju inte konstigt att han inte sagt något. Och med tanke på hans kommentar är han inte alls över det.

Jag stoppar ner min telefon i fickan när det ringer på dörren. Direkt när jag öppnar dörren möts jag av Dantes underbara leende innan jag blir indragen i en kram. Jag känner doften av Dantes underbara parfym. 

"Hej, Nelly" säger Dante.

"Hej" säger jag.

"Ska vi dra eller?" frågar han.

Jag nickar och sedan lämnar jag och Dante huset. Enligt Dante ska vi på en alldeles speciell dejt, en dejt som jag aldrig kommer glömma enligt honom. Jag hoppas den kommer bli så bra som han säger. För jag älskar killar som kan fixa bra dejter.

Vi tar ett tåg som går ganska långt utanför staden. Det är nästan bara åker och gräs så jag undrar verkligen vad Dante tänkt. Jag kan helt ärligt inte komma på en enda sak man kan göra här ute, kanske en picknick men Dante har ju inte med sig något så det tror jag inte. Trots det ber Dante oss att gå av på nästa station. 

"Vad har du tänkt att vi ska göra här?" frågar jag fundersamt.

"Du får se" svarar Dante lurigt.

Utanför station finns det en stor asfaltsplätt med en stor, grå byggnad på. Dante tar tag i min hand och leder in mig i byggnaden. 

"Okej, Nelly. Du ska få en ledtråd, det har med det nya albumet att göra" säger Dante.

"Vindar på Mars? Något med rymden?" frågar jag.

Dante nickar och drar oss igenom fler rum. Dante pratar lite diskret med personalen och tillslut blir vi insläppta i ett rum med en massa dräkter och hjälmar. 

"Nu måste du berätta, Dante" säger jag.

"Älskling, vi ska flyga" säger Dante och ler mjukt. 

"Skojar du med mig?" säger jag glatt.

"Jag vet att din dröm är att flyga" säger Dante.

Jag springer fram till honom och kramar om honom hårt. Jag kysser honom mjukt på hans läppar med ett leende. Vi byter om till dräkterna och blir sedan förda till ett rum. Där är det en stor, typ "fläkt" som kommer göra att vi flyger. 

Personalen släpper in oss i plast kuben med fläkten under. Dante står halvt bakom mig med händerna på mina. När vi lyfter från marken ligger Dante halvt över mig. Vi fäller ut våra händer och sedan kysser Dante mig i nacken. Det är den bästa dejten jag någonsin varit på, för jag fick flyga. 

Skrivit klart denna bok nu så kommer publicera kapitlena tätare nu

Hjärtslag | Dante LindheWhere stories live. Discover now