Festen

331 5 0
                                    

Vi kliver in på festen och får direkt varsin mugg med hembränt i. Jag tar en klunk av den genomskinliga vätskan och till min förvåning smakar den faktiskt rätt bra. Hembränt brukar vanligtvis smaka skit för att det är något grabbgäng som blandar i halva dryckesskåpet men nu är den ganska god. Jag tar ytterligare en klunk innan Daniela drar med mig ut på dansgolvet.

Musiken som spelas är någon poplåt som jag säkert hört hundra gånger men nu kan jag knappt höra musiken. Vi ställer oss i mitten av klumpen med ungdomar som dansar vilt till den höga musiken. De flesta verkar vara unga, kanske 16 åriga tjejer som har sina första fylla. Säkert är de bara halvfulla men spelar mer påverkade än de är.

Efter en stunds dansande känner jag hur en kille lägger sina händer runt min midja. Han smeker min rumpa med sina manshänder och jag kan känna hans stånd mot mitt innerlår.

"Dansa, baby. Dansa" stönar han.

Jag rör allt mer på mina höfter och hans grepp hårdnar. Ett nöjt flin dyker upp på mina läppar. Jag ska bara reta honom lite och sedan dra, jag pallar inte ligga idag.

"Vilka är med på sanning eller konka?" frågar en lång kille.

"Ska vi vara med eller?" frågar killen bakom mig och jag nickar.

Vi går dit och sätter oss bland de andra ungdomarna.

"Jag är förresten Noah" säger han och drar upp mig halvt i hans knä.

"Nelly" säger jag.

Några fler ungdomar sätter sig i cirkeln, bland annat Daniela innan vi startar leken. Leken har egentligen ganska fåniga frågor, men jag får ändå till slut en kul fråga.

"Nelly, kyss valfri person i rummet" säger en av killarna.

Jag reser mig upp med ett flin på läpparna. Istället för att kyssa Noah går jag fram och kysser Daniela. När jag sedan är tillbaka bredvid Noah tittar han på mig med en konstig blick.

"Snälla, jag vill inte att våran första kyss ska vara i ett löjligt spel" säger jag och han blir nöjd med svaret.

Minuterna tickar fram och allt fler börjar lämna leken. Jag själv känner hur benen behöver sträcka på sig och vänder mig om till Noah.

"Ska vi dra eller?" frågar jag och han nickar.

Vi reser oss upp men istället för att gå ut genom ytterdörren drar han mig mot sovrummen. Han kastar ner mig på sängen och låser dörren. Min blick är suddig då alkoholen har börjat påverka mig.

"Nu är du bara min ikväll" säger han och lägger sig över mig.

Jag känner paniken stiga. Vad fan ska jag göra?

Hjärtslag | Dante LindheWhere stories live. Discover now