Sex

371 3 0
                                    

Efter att ha kysst varandra en lång stund sätter vi oss ner bredvid varandra på hissgolvet. Det är nu jag börjar känna paniken igen över att vara inlåst i ett trångt utrymme. Mitt hjärta börjar klappa fortare och andningen blir mera ansträngd. Tårarna hotar bakom ögonlocken och jag börjar långsamt gunga fram och tillbaka.

"Är du okej, Nelly?" frågar Dante osäkert.

Jag skakar drastiskt på huvudet. Dante drar in mig i hans famn och håller om mig hårt. Han viskar lugnande saker i mitt öra och långsamt börjar min kropp slappna av. Jag känner mig trygg i hans famn och jag inser snabbt att inget kommer hända här.

"Tack" viskar jag i Dantes öra.

Istället för att säga något lägger han handen mot min kind och pressar sina läppar mot mina. Denna kyssen blir längre och mer passionerad än den andra. Hans hand vandrar nerför min kind och ner över min mage. Han lägger sin hand på mitt lår och jag känner hur håret reser sig i nacken. Jag drar Dantes t-shirt över hans huvud och låter mina fingrar smeka över hans muskulösa kropp.

"Är det här en dum idé?" frågar jag.

"Jävligt, men är det inte vad vi gör" svarar Dante och jag nickar.

Dante drar av min t-shirt och knäpper upp min bh. Hans läppar vandrar ner mot min haka och han nafsar tag i mitt öra. Jag sväljer ett stön men jag flämtar ändå till. När Dante ser min reaktion nafsar han tag i mitt öra ännu en gång och nu kan jag inte undanhålla ett lågt stön. Jag sliter i Dantes mjukisbyxor och vill ha av dem nu. Han drar upp mig i sin famn och börjar sedan kyssa mig över magen så att det suger till i magen.

Klädesplagg efter klädesplagg lämnar våra kroppar och vi lägger ihop dem som en liten bädd under oss så att vi inte behöver ligga på det kalla hissgolvet. Dante ligger ner och jag sitter gränsle över hans ben. Jag håller ett hårt grepp om den och styr sedan in den i min mun. Dante stönar högt när jag låter mina läppar smeka upp och ner. När jag börjar smeka honom med tungan känner jag hur hans lår börjar skaka och han flämtar.

"Åhh, Nelly" säger Dante skakigt.

Jag flinar lätt när jag släpper greppet om den. Därefter sätter jag händerna bakom mig och nu är det Dantes tur att få mig att njuta. Han låter sina fingrar smeka mellan mina bröst och ner över min mage. När han kommer längst ner stöter han in i mig så hårt att jag stönar gällt. Jag stänger ögonen och njuter av hans rörelser inuti mig.

Till slut verkar båda för att förspelet är över och vi båda är redo för sex. Dante drar sig ur mig och lägger sig ner på golvet. Han tar tag i den och styr in den mellan mina ben och jag sätter mig ovanpå honom. Jag lägger händerna på hans bröst och börjar röra på min kropp. Våra andetag blir allt tyngre och vårat samspel blir allt närmare.

Hela min kropp är alldeles slut när jag slutligen lägger mig ner på hissgolvet bredvid Dante. Han lägger armen om mig och kysser mig i pannan.

"Nu är det bara att vänta" mumlar Dante.

Jag sluter mina ögon och trycker mitt huvud mot Dantes bröst.

Hjärtslag | Dante LindheWo Geschichten leben. Entdecke jetzt