Den perfekta outfiten

388 9 3
                                    

Dagarna kom  och gick. Jag umgicks mest med Dante, Daniela och Hanna. Jag hade inte sett min familj på några dagar då jag bott mest hos Dante, och Ludwig hade jag inte pratat med sedan festen. Min familj hade börjat undra var jag höll hus, för jag hade inte berättat att jag var tillsammans med Dante för någon. Till min förvåning hade inte Ludwig sagt något, kanske förstod även han att det skulle bli ett jävla liv om Rasmus fick reda på något. Men vi skulle äta middag ihop ikväll, så då var jag tvungen att berätta. Även om det skulle innebära slutet för mig och Dante.

Daniela och jag var ute på stan för att välja något fint som jag skulle ha på mig eftersom vi skulle äta på någon fin restaurang. Jag ville ha på mig något speciellt nu när jag skulle berätta, och dessutom har jag inte sett min familj på evigheter. Sedan skulle mamma och pappa träffas för första gången på länge, och jag var tvungen att vara ett stöd för mamma. 

Vi provar oufit efter outfit, allt från klänningar till jeans och någon snygg tröja. Men inget känns helt perfekt, för jag vill verkligen hitta den alldeles perfekta outfit. I slutet av dagen börjar jag ge upp. Kanske ska jag bara ta något vanligt.

"Jag ger upp" säger jag uppgivet.

"Prova bara den här också" säger Dani och håller upp en klänning.

"Fine, men sedan drar vi" säger jag.

Jag tar emot klänningen av Dani. Det är en vit, lite kortare klänning som sitter tajt över överkroppen och sedan löst. Sjukt fin men den kommer säkert inte passa. Jag tar på mig klänningen och kollar mig nöjt i spegeln. Klänningen sitter som en smäck och jag har ett par perfekta skor till den. Jag tror minsann att min garderob fått tillökning.

Jag står och granskar min outfit i spegeln när Dante kommer in i sitt rum.

"Wow, Nelly. Du är så vacker" säger Dante mjukt.

Han ställer sig bakom mig och lägger armarna runt min hals. Han kysser mig i nacken så att hela jag ryser. Helst hade jag spenderat kvällen med Dante i hans säng och inte gått på middagen. Men jag har lovat och komma och Dante finns ju alltid kvar efteråt.

"Nelly, snälla" ber Dante.

"Vad?" frågar jag.

"Kan vi köra en sista omgång innan du går?" frågar Dante gulligt. 

"Jag har bråttom..." börjar jag men tystnar när Dante kysser mig ömt bakom örat.

Han låter sina läppar vandra nerför nacken och sedan ner mot brösten. Jag sväljer ett stön och låter sedan Dante dra ner mig på sängen. Jag sliter i hans byxknapp, jag vill bara ha honom nu, i mig, känna hans läppar mot mina. 

"Så bråttom hade du visst inte" säger Dante och skrattar.

"Var bara tyst och ha sex med mig" säger jag innan Dantes läppar träffar mina igen.


Hjärtslag | Dante LindheWhere stories live. Discover now