Vi igen

306 3 0
                                    

Vi ligger halvt påklädda på hissgolvet när hissen plötsligt börjar röra på sig. Vi skyndar oss att sätta på oss de sista kläderna och hinner precis ställa oss upp innan hissdörrarna öppnar sig. I hallen står resten av gänget och när vi går ut drar Daniela in mig i en kram.

"Förlåt att jag inte märkte något innan, ni måste varit därinne i minst en timme" säger Daniela.

"Det är okej" säger jag.

"Nej, det är det inte. Du var ju instängd där med ditt ex" säger Daniela.

Jag beslutar mig för att berätta allt nu så jag kliver bort mot Dante. Han måste fattat min hint för han tar tag i min hand och lägger andra handen runt min nacke.

"Det var inte så jobbigt" säger jag och ler.

"Jag visste att ni skulle lösa det" säger Daniela glatt.

"Så, är det fler som är sugna på middag?" frågar Axel för att bryta tystnaden.

"Jag ska bara duscha" svarar jag och Dante nickar för att mena att han också ska det.

"Tillsammans eller?" skämtar Noel.

"Haha, lilla dirtyminded" säger jag.

Jag och Dante går och duschar, inte tillsammans, och byter om till lite fräschare kläder innan vi möter upp gänget. Vi väljer att åka till en restaurang som ligger lite längre bort från hotellet så att man måste ta bilen. Eftersom vi inte orkar ta två bilar får jag sitta i Dantes knä. Det tar bara fem minuter att åka dit så det är varken farligt eller särskilt obekvämt. Det är ganska mysigt att sitta i Dantes knä och känna hur han håller om mig.

5 minuter senare parkerar vi utanför restaurangen och alla kliver ut ur bilen. Trots att jag har på mig min tjocka vinterjacka fryser jag ändå. Dante ger mig en värmande kram som gör att jag får upp min kroppstemperatur ganska rejält.

Vi går in till restauragen och får bord, vilket är ganska tur då vi inte bokat något bord innan. Restaurangen är ganska lyxig och jag inser snabbt att maten är ganska dyr. Jag tittar osäkert på menyn och försöker hitta något som inte är för dyrt. Dante måste ha märkt det för han lägger handen på min axel.

"Jag bjuder" säger han.

"Nej, det behöver du inte" säger jag.

"Jo, välj vad du vill så betalar jag" säger han.

Jag ger honom en kyss som tack och beslutar mig sedan för någon köttbit med potatis. Vi beställer in maten och självklart lite vin. Efter en god middag är alla lite fulla, förutom Ludwig som kör hem oss. Sedan bestämmer jag och Daniela att jag sover inne hos Dante under natten. Så vi lägger oss ner i den stora dubbelsängen och jag somnar direkt i Dantes trygga famn.

 Så vi lägger oss ner i den stora dubbelsängen och jag somnar direkt i Dantes trygga famn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gillas av nellykronstrand, axeljiggy och 30 780 andra.

dantelindhe: Äntligen är denna tjejen min igen 💗💗 @nellykronstrand

5 670 kommentarer:

nellykronstrand: 💗💗

-dantelindhe: 💗💗

Hannaas: Man missar mycket när man är hemma. Men fina💗💗

DanielaBergqvist: Finaste ni💗

NeonHov1: OMG goalzz💗💗

Hjärtslag | Dante LindheWhere stories live. Discover now