Låten till dig

385 7 4
                                    

Alla dansar och försöker sjunga med när Hov1 sjunger igenom listan av låtar. Och till allas förvåning dyker även Veronica Maggio upp och sjunger med i Hornstullstrand. Men min favoritlåt är ändå Älskling. För det känns som att Dante sjunger till mig och att han tittar på mig för varje ord han sjunger.

När Hov1 går av från scenen ger alla de komplimanger för deras låtar. När stämingen börjar lätta går jag försiktigt fram till Ludwig, för att förhoppningsvis kunna berömma honom och be om ursäkt. 

"Ludwig, jag ville bara säga att erat nya album är supergrymt" säger jag nervöst. 

"Ok?" säger Ludwig drygt och ger mig en sur blick.

"Vafan är problemet Ludwig! Jag har bett om ursäkt, jag har inte gjort något fel! Jag kan inte hjälpa att jag är kär i Dante och han är kär i mig!" skriker jag med tårar i ögonen.

Jag störtar ut från lokalen och det sista jag hör är hur Dante fräser mot Ludwig. Jag sjunker ner utanför dörren med huvudet mot knäna. Hela min kropp skakar när allt fler tårar rinner ner längs mina kinder. Vad fan är problemet med Ludwig, varför kan han inte bara acceptera oss?

Jag känner hur Dante sätter sig ner bredvid mig och lägger armen om mig. Jag lutar huvudet mot hans axel och tar ett djupt, skakigt andetag. 

"Ludwig är en idiot, du gav honom en komplimang. Han sätt att reagera är inte okej någonstans" säger Dante.

"Det spelar ingen roll om han är en idiot, han är min bror och jag älskar honom" säger jag med en suck. 

"Och han älskar dig, ge honom bara lite tid att smälta allt" säger Dante.

Jag tar ett djupt andetag och nickar sedan. Klart att han älskar mig. 

"Era låtar var asgryma föresten" säger jag.

"Tack, vilken var din favorit?" frågar han. 

"Älskling" svarar jag snabbt.

"Vad bra, för det är låten till dig. Fast ingen annan vet det, det var min idé med låten från hela början med den låten. Och den känns så perfekt för oss" säger Dante mjukt.

"Åhh, Dante" säger jag glatt. "Jag älskar dig"

Dante tittar på mig med en liten chockad min, jag var inte heller beredd på att jag skulle säga så. Det bara skedde i stunden, men trots det kändes orden så rätt i min mun. För jag menade verkligen de orden.

"Jag älskar dig med Nelly" säger Dante och ler fånigt. 

Jag pressar mina läppar mot hans och han kysser hestigt tillbaka. Trots att vi sitter här, ensamma i mörket, är detta en av våra mest romantiska kyssar. För jag älskar denna kille så jävla mycket. 


Hjärtslag | Dante LindheWhere stories live. Discover now