Chapter 38

6.4K 366 65
                                    

Stefano's POV (επειδή είμαι πολύ καλή)

(Γελάστε)

«Για τελευταία φορά Φαίδρα. Δεν θα κάνουμε τίποτα όσο είσαι μεθυσμένη», την μαλώνω καθώς σε όλη την διαδρομή μου ζήτησε κάπου στις τέσσερις φορές να κοιμηθούμε μαζί.

Ναι, όχι να κοιμηθούμε μόνο.
Να κάνουμε σεξ.

Αλλά, όσο και να την θέλω, όσο και να έχω ανάψει δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κάτι.

Εκτός του ότι θέλω να είναι νηφάλια όταν θα γίνει για να θυμάται όλες τις λεπτομέρειες της πρώτης της φοράς, θέλω επίσης να έχει επίγνωση του τι γίνεται και όχι να μιλάει το αλκοόλ που έχει καταναλώσει.

«Μα σε θέλωω», γκρινιάζει ναζιαρικα και με πλησιάζει, με ένα πονηρό χαμόγελο. Απευθείας βάζω το χέρι μου στο στόμα της.

Και εγώ σε θέλω.

«Μην φωνάζεις», της ψιθυρίζω. Κοιτάζω το ρολόι της κουζίνας μας.
«Είναι τέσσερις τα ξημερώματα», την μαλώνω αυτή την φορά λίγο πιο φωναχτά από ότι προηγουμένως.

Γλείφει το εσωτερικό της παλάμης μου και απομακρύνω το χέρι μου από το στόμα της. «Αντιγράφεις τις κινήσεις μου;», την ρωτάω παιχνιδιάρικα φέρνοντας την φέρνω κοντά μου. Γνέφει θετικά τυλίγοντας τα χέρια της γύρω από τον λαιμό μου.

«Γιατί απαγορεύεται;»
Παίζει με τα μαλλιά μου ενώ δεν σταματάει λεπτό να κοιτάζει τα χείλη μου. Πλησιάζω αργά τα δικά της μα πριν προλάβω να τα ενώσω απομακρύνεται από την αγκαλιά μου.

«Πεινάω», γκρινιάζει και προχωράει προς το ψυγείο μου, ανοίγοντας το με δύναμη και ένα μπουκάλι μπύρας του πατέρα μου πέφτει στο πάτωμα.

«Φαίδρα», ψιθυρίζω φωναχτά και εκείνη ξεκαρδιζεται στα γέλια.

Αν ξυπνήσουν οι δικοί μου την γάμησα. Βασικά, την γαμήσαμε, εφόσον δεν γνωρίζουν πως εγώ και η Φαίδρα τα έχουμε. Και άμα το μάθουν οι δικοί μου θα το πουν στάνταρ στους γονείς της Φαίδρας.

Γαμώτο.

Πατάει πάνω στα σπασμένα γυαλιά με τα τακούνια της και αρχίζει να χορεύει σπάζοντας τα θρυψαλα τραγουδώντας ένα τραγούδι που δεν γνωρίζω. Δεν έχει και ωραία φωνή.

MINE? [✓]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα