Chapter 58

5.4K 365 142
                                    

ΠΡΩΤΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ 100Κ προβολές

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ PASSION ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 1,1Κ ΒΙΒΛΙΑ

ΤΡΙΤΟΝ ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥΥΥ

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ, δεν θα είχα καταφέρει τίποτα χωρίς εσάς👉👈❤️

ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΤΟ ΚΕΦ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ DIRTY ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, (αν και είμαι πολύ σίγουρη ότι όλες θα συνεχίσετε να διαβάζετε οπότε απλά πάμε στο κεφ🙃)

Stefano's POV

Αφού ψιθυρίζω στην Φαίδρα να έρθει πάνω ανεβαίνω τα σκαλοπάτια φτάνοντας στο δωμάτιο μου. Κλείνω την πόρτας στηρίζοντας τα χέρια μου στο θρανίο.

Είναι μεγάλη μαλακία που θα έρθουν οι παπάρες οι γονείς της σπίτι μας για δείπνο και είμαι πολύ σίγουρος πως η βραδιά δεν θα καταλήξει καλά.

Το γεγονός του ότι έχουν το θράσος να έρθουν σήμερα εδώ με εξοργίζει καθώς σκέφτομαι πιθανά σενάρια που θα μπορούσε να ελεγχθεί η βραδιά, μα εστιάζω στο μεγαλύτερο πρόβλημα μου αυτήν την στιγμή.

Θα μπορούσαν κάλλιστα να πάω στο μπάνιο και να λύσω το θεματάκι που μου δημιούργησε η Φαίδρα όταν ακούμπησε τον κωλ- τα οπίσθια της τέλος πάντων, κάνω στον καβάλο μου, αλλά το σκέφτομαι λίγο.

Έχουμε να κανουμ σεξ αρκετές μέρες και την χρειάζομαι, και το γεγονός του ότι και το κορμί της με χρειάζεται με εξηταρει ακόμη περισσότερο.

Η πόρτα ανοίγει και η Φαίδρα μου χαρίζει μια τάχα «αθώα» ματιά, από αυτές που ξέρει πολύ καλά πως με τρελαίνουν. Γιατί μόνο αθώα πράγματα δεν σκέφτεται αυτή τη στιγμή.

Η συμπεριφορά της και η γλώσσα του σώματος της, τα μαρτυρούν όλα.

Χωρίς καμία προειδοποίηση την πλησιάζω, κολλώντας την στην ντουλάπα. Με μια κίνηση του χεριού μου και κλειδώνω την πόρτα για να μην έχουμε επισκέπτες και την μάνα μου να φωνάζει:

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ!

Γιατί αν δεν σου κάνει η μάνα σου μάθημα για safe sex ποιος θα σου κάνει;

MINE? [✓]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα