Chapter 63

5.4K 309 110
                                    

Προ τελευταίο κεφ μπειμπις, το κεφάλαιο είναι dirty οπότε όποιος δεν νιώθει άνετα μπορεί να το παραλείψει!

Για τις λυσσαρες της παρέας όμως, απολαύστε😏🔞

«Τί θα γίνει αν περάσουμε σε διαφορετικές σχολές;», μουρμουρίζω θέλοντας να παρατηρήσω τις εκφράσεις του Στέφανου όσο μιλάω για αυτό.

Σουφρώνει τα χείλια του και κοιτάζει αλλού. «Εμ, δεν ξέρω. Δεν θέλω να το σκέφτομαι ιδιαίτερα. Αν το σκεφτώ θα με πάρει από κάτω και είμαστε πολύ καλά για να το χαλάσω…», ξύνει αμήχανα τον σβέρκο του και χαμογελάω με την θετική του αύρα.

Ο Στέφανος αφήνει το βιβλίο των μαθηματικών στο γραφείο και έρχεται προς το μέρος μου.

Φυλακίζει το κεφάλι του στο λαιμό μου και τυλίγει τα χέρια του γύρω από την μέση μου, ασθμσίνοντας βαριά πάνω στη βάση του λαιμού μου.

Αυτομάτως, αφήνω το στυλό κάτω και κάνω φοκους στα φιλιά του Στέφανου που φυσικά αποσπούν την προσοχή μου αρκετά έτσι ώστε να αφήσω το διάβασμα, τουλάχιστον για τώρα.

«Είμαι τόσο κουρασμένη», ψιθυρίζω, γυρίζοντας το κεφάλι μου από την δεξιά κατεύθυνση, κάνοντας του πιο εύκολο να φιλήσει τον λαιμό μου.

Μουγκρίζει γλυφωντας το σημείο πίσω από το αυτί μου και γνέφει θετικά. «Το ξέρω μωρό μου, άσε με να σε ξεκουράσω», ψιθυρίζει και πριν προλάβω να πω το οτιδήποτε, βυθίζει το κεφάλι του και πάλι στον λαιμό μου.

Δεν θα πω όχι σε αυτό.
Βασικά, ποιός θα έλεγα όχι σε αυτό;

Παίρνω το κεφάλι του στα δυο μου χέρια και σουφρώνει έντονα τα φρύδια του προσπαθώντας να καταλάβει γιατί τον σταμάτησα από το να φιλήσει τον λαιμό μου.

Χωρίς να του πω τίποτα ενώνω τα χείλια μας αργά και εκείνος χαμογελάει στραβά πριν τα κολλήσω τελείως. Μουγκρίζει μέσα στο το φιλί μας και τα χέρια του πηγαίνουν πιο χαμηλά.

Αρχικά, φτάνουν στη μέση μου την οποία σφίγγει όλο και περισσότερο πάνω του. Εμβαθύνει το φιλί μας βάζοντας τη γλώσσα του στο στόμα μου, την οποία φυσικά καλωσορίζω.

Μπλέκω τα δάχτυλα μου στα μαλλιά του τραβώντας τα ελάχιστα και δαγκώνει το κάτω χείλος μου.

Χωρίς προειδοποίηση με σηκώνει στην αγκαλιά του, οδηγώντας με προς το κρεβάτι. Με ρίχνει πάνω και στέκεται από πάνω μου, στην αρχή με πλησιάζει μα μετά γυρίζει απότομα προς την πόρτα και την κλειδώνει.

MINE? [✓]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα