Özür Dilerim

126 11 5
                                    

Hellooooo;)

Biraz bekletmiş olabilirim

Hadi kaçtım ben:)

-Beraber ıslandık. Dedim yüzüm kızararak
-Anlat bakayım sen şunu düzgünce. Dedi ayak ucuma oturup.
-Şimdi seni bıraktıktan sonra yola çıktık.Evini tarif et dedim oda eve gitmeyelim dedi. Napalım dedim. Yağmurun altında dolaşalım dedi.
-Ne şaka mı bu?
-Susta bi anlatayım!
-Tamam eeeee
-Ondan sonra bende şu seninle arada gittiğimiz parkın oraya sürdüm. Arabadan indi benide indirdi.Islandık beraber. Sonra kulağıma tanıdık bi melodi geldi. Tuğkan çalıyordu. Beraber ıslanıp şarkı söyledik. Ben çok garip hissettim Arya. Hani böyle insanların hayatlarında unutamadıkları anlar olur benimde o anlardan biri oldu. Zaten o an kalbim delice atıyordu. Gözlerim kapalıydı sanki bi rüya gibiydi. Diyip sustum.

Arya tam bişey diyecekken kapının çalmasıyla sustu. Arya gel diye seslenmişti.Hemşire gelmiştir diye kafamı cam tarafına çevirdim.

-Hoş geldin Ege.
-Hoşbuldum.

Arya'nın sesiyle şoka uğradım Ege'mi yok artık şaka falan dimi.Kafamı çevirdiğimde Ege'yi karşımda görünce şaşkınlığım 2kata çıktı. Arya'ya göz işaretiyle bunun burda ne işi var dedim.Oda ben bilmem gibi bişeyler anlattı.

-Ben biraz hava alayım.Dedi benim hain arkadaşım.Seninle sonra görüşeceğiz anlamında işaret parmağımı ona doğru salladım.Arya odadan çıkınca Ege yanımdaki sandalyeye oturmuştu.Yüzüme doğru kafasını kaldırdı mavi gözleri beni adeta etkisi altına almıştı gözlerimi onlardan başka bi yere çeviremiyordum .

-Özür dilerim. Dedi mahçup bi ifadeyle
-Niye özür diliyorsun Ege?
-Benim yüzümden burdasın.
-Hayır Ege senin bi suçun yok ben kendi isteğimle indim o arabadan.Ayrıca hasta olmam umrumda değil hayatımın en güzel anını yaşadım.
-Gerçekten özür dilerim Mira çok çok özür dilerim. Dedi kafasını yere eğerek gözlerim o mavilerden ayrıldığı için mutsuzdu elimi çenesine götürüp yüzünü yüzümle aynı hızaya getirdim.
-Bir daha özür dilersen kendimi şu camdan atarım bak. Dedim ikimizde gülmeye başlamıştık.Bi 15dakika kadar sohbet ettikten sonra
-Ben gideyim geç oldu sende uyu tamam mı?
-Peki öyle olsun.
-Görüşürüz o zaman.
-Görüşürüz. Diye cevap verdikten sonra kapıya doğru ilerlerledi tam çıkacakken
-İyi geceler tatlı rüyalar güzelim. Dedi ve göz kırparak kapıyı kapattı.

Aaaay bi dakika kalp krizi falan geçiriyorum heralde şuan.Bu işte Arya'nın bi parmağı var ama gelsin de ben ona sorarım.Bi kaç dakika daha odada tek kaldıktan sonra sırıtarak odaya giren Arya'yı gördüm.

-Ne konuştunuz.
-Ne konuştuğumuzu bırak şimdi sen söyle bakalım senin bu işte bi parmağın varmı?
-Ne parmağım olacak Mira?
-Arya!
-Mira!
-Aryaaa!
-Ya tamam anlatıcam ama kızmak yok.
-Sen bi anlatda ona o zaman karar veririz.
-Sabah çok merak ettim seni deli gibi ne olmuş olabilir diye bende o algınlıkla Ege'ye yazmış olabilirim yani.
-Ne!
-Yav bi dur anlatayım.Sonra işte yazdım senin hastanede olduğunu falan sen uyurken hastaneye geldi durumunu sordu akşam yanına girebilmek içinde benden yardım istedi bu işte .
-İyide niye buraya kadar geldi ki?

Kafam karışmıştı. Niye sabahın o saatinde hastaneye gelirdi ki? Hemde sadece nasıl olduğumu öğrenmek için. Ege'yle aramız yakın olmadı yani şöyle birbirimizi 1aydır tanıyoruz. Ve şuana kadar sadece ara sıra bakışmalarımız vardı. Bide arada 1-2 cümlelik konuşmalarımız.

-Ben...ben anlamıyorum niye geldi?
-Sence niye geldi Mira?
-Niye geldi?
-Çünkü sana karşı bişeyler hissediyor!

Çünkü sana karşı bişeyler hissediyor.Çünkü sana karşı bişeyler hissediyor.Yaklaşık 2saatir aklımdaki tek cümle bu.Ege bana karşı bişeyler mi hissediyordu.Tamam bende ona karşı boş sayılmam ama olmaz yani bizden olmaz çünkü ben kapattım kendimi yani illaki birisinden hoşlanırım ama ilerisi olmaz bunu kendime yapamam Ege'yide üzemem.

-Mira iyi misin?
-İyiyim de noldu ki?
-Bembeyaz oldun.
-Bir şeyler düşünüyordum ondandır.
-Ege dimi?
-Arya ben böyle olacağını tahmin edemedim. Eğer dediğin gibi bişey hissediyorsa.Hisleri boşa çıkar çünkü...çünkü ben yapamam bunu ne ona ne kendime yapamam ona bağlanamam onu kendime bağlıyamam Arya bunu ona yapamam.
-İyide niye Mira niye?
-Çünkü... sadece çünkü diyebildim.Devamını getiremedim. Gözümden gelen bir damla yaşı silip kafamı cama doğru çevirdim Arya'nın bu halimi görmesini istemiyordum. Arya kafamı kendisine doğru çevirdi.
-Noldu Mira?
-Çünkü ben çok kırıldım Arya çok.
-İyide Ege'yi daha tanımıyor...derken sözünü kestim
-Tanırsam bağlanırım işte ama ben bağlanmak istemiyorum.
-Tamam sonra konuşalım bunları sen yat dinlen.
-Tamam.

Arya'ya arkamı döndükten sonra gözlerimi kapattım biraz düşündüm.Evet daha önce aşık olmuştum.Hemde o kadar çok sevmiştim onu ki onsuz yaşayamayacak kadar ama o ne yaptı beni kullanıp çekip gitti.Ve ben öldüm o gittikten sonra her gün öldüm. Ve o gün kendime dedim bi daha yok aşık olmayacaksın olursanda içinde yaşayacaksın. Şimdi sözümü çiğneyemezdim.Aklımda ki sorularla uykuya daldım.Uyandığımda saat sabah 9'a geliyodu.Kafamı yana çevirdiğimde koltukta öylece uyuyakalmış Arya'yı gördüm. Çok yorulmuş gibi bi hali vardı. Burda olmasına gerek yoktu altı üstü bi ateşim çıkmıştı.Arya telefonunun çalmasıyla beraber aniden uyandı.

-Günaydın!
-Günaydın güzelim. Dedi bana gülümseyerek telefona baktığında annemin aradığını gördüm.
-Efendim Tülay teyze.
-Tamam hazırlanıyoruz o zaman.
-Görüşürüz. Diyip telefonu kapattı.
-Nolmuş?
-Çıkış işlemlerini yapmışlar hazırlanıp gidecekmişiz
-Tamam üstümü değiştireyim ben.
-Tamam.

Üstümü değiştirdikten sonra çantamı alıp odadan çıktık.Koridorun sonunda bizi bekleyen annem ve babama sarıldıktan sonra arabaya doğru yola çıktık.
-Arya kızım hiç itiraz istemiyorum bize kahvaltıya geliyosun sonra seni evine bırakırız. Diye sessizliği bozdu annem.
-Ben hiç rahatsızlık ver.... derken annem aryanın sözünü kesti.
-İtiraz yok!
-Tamam öyleyse.

Bu bölümde burda bitermiş.

Bölüm nasıldı canlar?

Vee karşınızda Eren❤️

            Vee karşınızda Eren❤️

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.


Bir sonraki bölümde görüşük;)

Gece Mavisi🦋Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora