Yanlış anlaşılma

80 10 0
                                    

Hellooooooo

Ben geldim biraz bekletmiş olabilirim ;)

Elimde biriktirdiğim bir 6-7bölüm var onları gün gün atmaya çalışacağım bi aksilik olmazsa

Neysem gittim ben:)

Liya ve Ege'nin evden çıkmasıyla kendimi bıraktım. Yere oturduğumda gözümden akan bir damla yaşla beraber olanların rüya olmasını diledim ama herşey gerçekti sonuna kadar gerçekti.

-Mira! İyi misin.
-Arya ben çok salağım.
-Evet salaksın ama konu bu değil.

Siz siz olun düzgün arkadaş seçin kendinize seçmezseniz işte en iyi örneği karşınızda duruyor. Aman dikkat!

-Bişey söylemeyecek misin Mira.
-İçeri geçelim anlatıcam.

Arya'ya içimdeki herşeyi yaşananları herbir ayrıntısına kadar anlattım. Sakince dinledi. Yeri geldi ben ağladım o ağladı bazen güldük ama sonuç hiçte içler açıcı değildi. Ege'ye çok ayıp etmiştim ve bunu düzeltmek zorundaydım.

Ege'nin ağızından;
Şuan kendimi size anlatamam o kadar boşluktayım ki. Sanki her şey birbirine dolaşmış. Çözülmeyecek gibi. Evet dün Mira'ya aslında kastetmek istediğim kendisiydi. Ama bunu anlamayacak kadar kendini kapattığı için başka yerlere çekip aramıza mesafe koymuştu. Evet artık Mira'ya açılmayı düşünüyordum. Çünkü içimdeki şey büyüye büyüye artık patlayacak bomba oldu. Onu her gördüğümde her sesini duyduğumda gözlerinin içine baktığımda nefesim kesiliyor sanki dünya duruyor o an sadece o ve ben varız. Sadece...

Ama Eren Mira'ya her yaklaştığında ona dokunduğunda onunla konuştuğunda yada o gözleriyle ona baktığında içimden sanki canavar çıkıyor. Kaç defa kendimi durduramayıp Eren'le yüzleşmeye gidiyordum ama kızlar Mira için yapmamam gerekeni söyleyip beni ikna etmeyi başarıyorlardı. Bide şu küçük şans meselesi var tabi. Mira'ya sorduğum zaman hep aralarında bişey olmadığını söylüyor ve konuyu kapatmamı sağlıyordu. Ama Mira'nın ona karşı hislerinin olmasından o kadar korkuyorum ki artık hislerimi tek başına yaşamam gerektiğini anladım. Neredeyse tanışalı 5ay olacaktı . Ve ben bu 5ay boyunca onu sevdim hiçbir zaman vazgeçmedim. Evet etrafımda bir sürü kız var ama hiçbiri önemli değil. Benim için önemli olan tek bir kişi var oda Mira.

Şuan Liya ile beraber Mira'lardan çıkmış eve yürüyorduk. Duyduklarımdan sonra pek kendimde değildim açıkcası. Evet belki bu tek taraflı bir aşktı ama yüzüme bu şekilde söylenmesi birde üstüne aşık olduğum kızdan duymak beni gerçekten üzdü. Belki ilk defa bir kız için üzülüyordum. Ama o cümleyi duyduğumda yalan söylüyor olmasını diledim. Yada yanlış duymayı ümit ettim. Ama ne duyduklarım yalandı nede yanlış. O an işte tam o an kalbime bir bıçak saplandı. Evet belki o bıçak o kalbin sahibi tarafından saplandı. Ama o bıçağı çıkarabilecek tek kişide o kalbin sahibi.

-Ege?
-Hı
-Noluyor.
-Bişey olduğu yok Liya
-Nasıl yok Ege iki saattir burda konuşuyorum burda duymuyorsun bile!
-Dalgınım Liya!
-Gözündeki yaşta dalgınlıktan zaten.
-Gözüme bişey kaçtı ondan.
-Ege!
-Ne Liya ne!
-Ne oluyor ne geçti aranızda Mira ile niye ikinizde harabe gibisiniz! Niye!
-Ne saçmalıyorsun sen?
- Bilmem Ege cevabı sende bunun.
-Liya kapat şu çeneni başım ağrıdı.
-Ege! Ya şimdi anlatırsın yada
-Ne yapıcaksın Liya
-Mira'nın yanına gider her şeyi öğrenirim ama öğrenince bildiğim her şeyide söylerim.
-Ne yani bu kadar mı kardeşliğin bumu yani Liya!
-Evet Ege nasıl anlamak istersen anla ama ben arkadaşımı ve ikizimi bu halde görmekten yoruldum.
-Tek yorulan sen değilsin!
-O zaman neyi bekliyorsun Ege vahiy falan gelmesinimi Allahım ya!
-Beklediğim yok zaten bunu yüzünden oldu herşey!.
-Nasıl yani.

Liya'ya her şeyi anlattım. Onun açısından haklımıyım, haksızmıyım bilemem ama bildiğim tek bişey var ilk fırsatta Mira ile konuşmam gerekiyor.

-Valla ikiz hayatımda gördüğüm en saçma olay.
-Bende öyle düşünmüştüm.
-Mira'nın saflığı ayrı. Senin kelime oyunların ayrı. Ama son konuda haklısın ikiz Mira çok ağır konuşmuş.
-Bilemiyorum Liya kafam allak bullak
-Sen mutlaka onunla konuşmaya bak.
-Aynen ilk fırsatta mutlaka.

Eve vardığımızda odama çıkıp çantamı bıraktım telefonumu şarja takıp hızlıca duşa girdim. Üstüme gri bir eşofman geniş bir siyah tişört geçirdim. Telefonumuda alıp salona geçtim Liya yayılmış televizyon izliyordu. Kenardaki koltuğun yastığını elime alıp ona doğru fırlattım.

-Rahat dur ikiz.
-Sende yayılma ikiz.
-Sanane karşim sanane.
-Manyaksın kızım sen.
-Hıhıhı kesin canım.
-Kahve yapıcam istiyor musun?
-Yok kendine yap sen.
-Tamam.

Salondan çıkıp mutfağa geçtim. Kendime kahve yapıp balkona çıktım. Hava yavaş yavaş kararmaya başlıyordu. Babam işi nedeniyle eve hep geç geliyordu. Annem ise 8gibi eve gelmiş oluyordu. Kahvemi içtikten sonra çekmeceleri kurcalayıp artıştırmalık aradım. Tam ümidi kesmişken en alt çekmecede bir tane kare çikolata buldum. Odama çıkıp küçük bir kağıt aldım içine de küçük bir not yazdım. Kağıdı katlayıp çikolata paketinin içine yerleştirdim. Sonra aynı şekilde paketi kapatıp yapıştırdım. Evet bunun ne işe yarayacağını daha sonra göreceksiniz maalesef.

Üstüme bir hırka alıp salona geçtim.

-Anne ben çıkıyorum.
-Nereye oğlum?
-Biraz mahallede yürüyeceğim.
-Tamam geç kalma
-Tamam anne

Kapıya doğru yürüyüp ayakkabılarımın bağcılarını bağlamaya başladım. O sırada Liya'nın geldiğini gördüm.

-Bende geleyim mi? ister misin?
-Yalnız kalmaya ihtiyacım var Liya.
-Peki öyle olsun.
-Gel buraya.

Liya'yı kendime çekip sıkıca sarıldım ona.

-İyisin dimi sen.
-İyiyim merak etme. Hadi çıktım ben.
-Bişey olursa ara.
-Tamam.

Evden çıkınca cebimden kulaklığımı çıkarıp telefonuma taktım. Rastgele bir şarkı açıp telefonu cebime attım. Ve yavaş yavaş yürümeye başladım. Hava gayet güzeldi. Gecenin vermiş olduğu o serinliği iliklerime kadar hissediyordum. Yavaş yavaş yürümeye devam ettim. Taki Mira'ların evinin önüne gelene kadar. Duraksadım. Ayaklarım bir adım daha atmadı. Sanki oraya çivilendim. Yutkunamadım. Odasının ışığı kapalıydı acaba uyumuş muydu? Daha fazla dikkat çekmemek için yürümeye başladım. Biraz daha yürüyünce dün Mira ile konuştuğumuz bankta tek başına ağlayan bir kız gördüm. Kulaklıklarımı çıkarıp biraz daha yaklaştım. Bir dakika MİRA!!!

Miracım napıyosun sen o saate orda aaaaaaa dömfldnfşsndlekf

Bölüm nasıldı kuzular?

Sizce Mira ve Ege aralarını düzeltebilecek mi? Yoksa dahada mı çıkmaza girecekler?

Neysem bir sonraki bölümde görüşürük;)

Gece Mavisi🦋Where stories live. Discover now