Özledim

73 9 0
                                    

Sonunda gelebildim yanii:)

Nasılsınız kuzular.

Aslında şu sıralar modum düşük ondan dolayı bölüm yazmakta biraz güçlük çekiyorum:(

Neyse ben gideyimde siz 63726.gün sonra attığım bölümü okuyun;)

Sahilde yakın yerdeki otoparka arabayı bırakıp sahile yürüdük. Denizin havası bana iyi gelen şeylerden biriydi. Havanın sıcaklığı gitmiş yerine hafif rüzgar gelmişti. Biraz yürüdükten sonra kayalıklara oturduk. Uzay ile Arya telefonlarından oyun oynuyorlardı. Liya ile ben ise sohbet ediyorduk. Kafamı iyice batmaya yaklaşan güneşe çevirdim.

-Özlüyorsun dimi?

Cevap vermedim ama Liya cevap vermişim gibi sırıttı ben sustum o konuştu.

-Oda seni özlüyor.
-Hemde çok. Günlerdir yemek yemiyor odasından çıkmıyor hatta bugün okula gittiğinden bile şüpheliyim. Yapma bunu size Mira. Hem sen acı çekiyorsun hem o.

Tam dudaklarımı aralamıştım bişeyler söylemek için ama Liya buna izin vermeden konuşmasına devam etti.

-Tamam biliyorum. Babanla Ege arasında kaldın. Haklı olduğun konular var ama haksız olduğun konularda var sen ne kadar inkar etsende.

Sadece Liya'ya sarıldım. Oda biliyordu bu durumumun gayet kötü olduğunu ve ben bunu düzeltmek yerine öylece durmuş bakıyordum. Biraz daha oturduktan sonra annemin aramasıyla eve gitmek için kalktık. Rüzgar tenime tatlı tatlı çarparken denizin kokusuyla mest oluyordum. Am tam o sırada başka bir koku duydum. Çok tanıdıktı. Anlamak için etrafıma bakındığımda. Köşedeki ağaca yaslanmış bize doğru bakan Ege'yi gördüm. Çökmüştü gerçekten hali benden kötüydü...

Liya'nın ağızından;

Mira'nın durumu gerçekten iyi değildi. Hem babasına üzülüp hemde Ege'nin hasretiyle yanıp tutuşuyordu. Hele ikizim daha önce birkaç kızla çıkmıştı ama hiçbirine Mira'ya baktığı gibi baktığını görmedim. Yada onu hiç bu kadar üzülürken görmedim. İkiside ayrı yerlerde üzülüyorlardı. Ama Mira aklındaki saçma düşünceleri bıraksa Ege onun yaralarını sarmak için hazırdı. Ama Mira bu inatçılık konusunda kimse onu geçemez.

Sahildeyken Ege mesaj atmıştı. Onun o hali için gerçekten çok üzülüyordum. Ona yerimizi söyleyip birazda olsun Mira'yı görmesini istedim. Yürürken Mira'nın koluna girdim. Bir anda duraksamasıyla onu çekiştirdim. Çünkü Uzay'ın Ege'ye karşı verebileceği tepkiyi tam olarak ölçemiyordum.

Ege'nin ağızından;
Mira, Mira, Mira... Aklımdaki tek şey tek düşünce Mira'ydı. Başka bişey düşünemiyordum. Günlerdir odamda Mira ile resimlerimize bakıp duruyordum. Liya Mira'nın yanında olduğu için ara sıra ondan bilgi ve fotoğraf alıyordum. Nerede olduklarını sorduğumda sahilde olduklarını söyledi. Sahile gittim. Kayalıklarda oturmuş konuşuyorlardı. Mira'nın gözünden akan yaşları gidip elimle silmek istedim. Onun o güzel kokusunu içime çekmek istedim. Ona sarılmak istedim ama önümde kocaman bir duvar vardı. Ve bu duvarı onun ta kendisi örmüştü. Ve anca o yıkabilirdi.

Onlar kalkınca hemen yol kenarındaki bir ağaca yaslandım. Sweatimin şapkasını kafama geçirip onları izlemeye başladım. Mira'nın güzelliği beni benden alıyordu. Belki başkası görse bu kız mı güzel derdi ama bence dünyanın en güzel kızı karşımdaydı. Gözüm Mira'nın her bir santimetresini incelerken gözüm kolyesinde durdu. Benim verdiğim kolye idi. Yüzümde nedensiz bir gülümseme oldu. O sırada Mira birden etrafa bakındı ve gözleri beni buldu. O koyu kahveleri beni delicek kadar dikkatli bakıyordu. Liya bana göz kırpıp Mira'yı peşinden sürükledi. Ne ben gözümü ayırabiliyordum ondan ne de o. Artık git gide uzaklaşmaya başlayınca kendimi zorlayıp onların gittikleri yolun zıttına döndüm. Onların kalktığı kayaya oturup batan güneşi izledim. Etrafımda pervane olan o kadar kız varken gidip bir imkansıza aşık olmuştum. Ama zaten aşk bu değil mi? Sizi ayıracak bir sürü zorlu yol olurdu ama biz onlara inat güçlü durup ellerimizi sımsıkı tutmanız gerekirdi. Ama Mira ilk zorlukta o minik ellerini benden ayırmayı seçti. Gözümden akan yaşlarla gökyüzünü izlemeye devam ettim. Hava iyice kararınca kollarımı birbirine bağlayıp sırtımı yandaki kayaya yasladım.

-İster misin?

Yanıma benim yaşlarımda olduğunu tahmin ettiğim bir çocuk geldi. Elindeki sigarayı uzattı. Cevap vermeden aldım sigarayı. Uzattığı çakmakla yakıp geri verdim çakmağı. Çocukta yanıma oturup kendi sigarasını yaktı.

-Kız meselesi mi?

Boş boş bakınmakla yetindim.

-Anladım ben seni. Anlatmak istersen dinlerim.
-Bi kız var. Aramıza duvarlar örüp duruyor. Hem o üzülüyor hem beni üzüyor.
-Çok mu seviyorsun onu?
-Çok.
-Anlat bakayım sen şunu düzgün.

Adının Onur olduğunu öğrendiğim benden 2yaş büyük olan çocuğa her şeyi anlattım. Nasıl başladığını neler olduğunu. O ise sessizce dinlemişti sadece.

-Böyle işte.
-Bak bence bu işin işinde bir iş var hem dediğine göre babası şirkette ortak ise düşmanı olabilir? Yani okuduğum bölümde çok karşılaştığımız şeyler bunlar. Ve sen o kızı tekrar istiyorsan bu olaya açıklık getirmen lazım.
-Sağol. Gerçekten en azından dertleşeceğim biri oldun.
-Ne demek kardeşim ne zaman istersen ara gelir dertleşiriz. Ayrıca bu konuda ihtiyacın olursa hemen bana gel.
-Tamamdır. Ben gideyim o zaman.
-Görüşürüz.
-Görüşürüz.

Onur'un yanından kalkıp eve doğru yürüdüm. Aklımdakilerle boğuşmamak için direk yatağa girdim. Yarın okulda Mira ile konuşmam lazımdı.

Mira'nın ağızından;
Eve geldiğimizde annemin hazırladığı yemeğe oturduk. Hep beraber yemek yedikten sonra yarın okula gideceğimiz için odalarımıza çıktık. Yukarıya çıkınca hızlıca bir duşa girdim. Üstüme civcivli pijamamı giyip odaya kızların yanına gittim.

-Oooo civcivimiz gelmiş.
-Vay vay vay seni dalin kokulu seniii!
-Yaa manyaklar.
-Gel saçını öreyim.
-Geliyim bari.

Arya'nın önüne diz çöktüm. Saçlarımı ortadan ikiye ayırıp balık sırtı örmeye başladı. Liya ise yanımda telefonuyla uğraşıyordu.

-Kızlar!
-Noldu?
-Anonimle aynı sınıftaymışız!
-Neeee!
-Nasıl öğrendin lan!
-Boşluğuna getirip yarın ki dersini sordum. Son dersleri edebiyatmış. Eee bizimde son dersimi edebiyattı.
-Dur o zaman listeyi tekrardan yapayım ben.
-Aynen.
-Şimdi.
1.Semih
2.Melih
3.Mert
4.Eren
5.Burak
6.Mustafa
7.Sinan
8.Furkan
-Yarın hepsini gözlemliyoruz okey.
-Okey!
-Tamamdır.

Arya saçımı örmeyi bitirince çantalarımızı hazırlayıp yataklarımıza geçtik.

Bu bölümde bitivermiş:(

Bölüm nasıldıııı?

Allah rızası içün bir vote😆

Sizce anonim kim?

Bakalım bu ölüm konusunda nelerle karşılaşıcaz?

Neyse bir sonraki bölümde görüşürük;)

Gece Mavisi🦋Where stories live. Discover now