Kız

89 11 1
                                    

Beeen geldim :)

Napıyorsunuz bakalım?

Elimde biriktirdiğim bölümleri atıcam;)

Neyse şimdilik kaçtım ben iyi okumalar size

Bideee bir beğeniyi çok görmeyin bu kardeşinize lsnxksndksndkd

-Sana öyle gelmiştir.
-Bunu hayır olarak algılıyorum o zaman.
-Aynen. Peki sen Ege bey etrafında bu kadar kız varken biri vardır illa hayatında. Dedim imalı bir şekilde. Allahım sen koru yarabbim.
-Etrafımda kız olması bişey ifade etmiyor bence.
-Hee yani biri yok.
-Ben öyle demedim.
-Biri var o zaman.
-Ben öylede demedim.
-Ege!
-Zamanı gelince görürsün güzelim.
-Biri var yanii!

Duydunuz mu bi ses geldi kalbimden! Ege farkında bile olmadan zaten yaralı kalbimi alıp paramparça etti. Evet beni sevmek zorunda değildi. Ama ne bileyim birden onun kalbinin başka biri attığını duyunca sanki bi an dünya durdu kalbim durdu. O anı yaşamamak istedim. Keşke o banka oturmasaydık. Keşke sormasaydım o soruyu. Keşke gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalmasaydım. Ama gerçekler yüzüme bir duvar gibi çarpmıştı.

Ege bişey söylemeden arkamı dönüp eve doğru hızlıca yürümeye başladım. Ege'nin bana doğru geldiğini duyunca adımlarımı hızlandırdım telefonumu açıp annemi aradım ki yanıma gelemesin. Telefon ikinci çalışında açıldı. Ege duysun diye özellikle yüksek sesle konuştum.

-Anne!
-Evet evet geldim.
-Evdesin yani.
-Babam?
-Anladım tamam.
-Geldim kapıdayım.
-Görüşürüz.

Telefonu hızlıca kapatıp anahtarımı aldım çantamdan. Kapıyı açarken Ege'nin sesiyle duraksadım.

-Mira yanlış anladın dinle beni bi!
-Ege yarın konuşuruz.
-Mir...

Kapıyı kapatıp olduğum yere çöktüm. Evde kimse yoktu ondan dolayı odama çıkmadan olduğum yere çöktüm. Çantamı yanıma fırlattım. Gözlerim acıyor ve yanıyordu. Boğazım sanki düğüm olmuştu yutkunamıyorum bile. Gözlerimi tavana diktiğimde gözlerimin artık dayanamayacağını hissettim ve evet o ilk damla düştü gözümden. Olduğum yerde hüngür hüngür ağlamaya başladım. Kaç saat orda ağladım kaç saat orda oturdum bilmiyorum ama babamın arabasının sesini duyunca toparlanıp odama çıktım pijamalarımı alıp tuvalete girip kapıyı kapattım. Kıyafetlerimi değiştirip aynanın karşısına geçtim. Gözlerim ağlamaktan kıpkırmızı olmuştu. Gözlerimin altında mor halkalar ve çukurlar oluşmuştu. Saçlarım dağılmış ve birbirine girmişti. Halime acıyarak baktım. Gene kalbim kırılmıştı. Gene gözyaşlarım ve ben kalmıştık. Yüzümü iyice yıkayıp gözlerimi birazda olsa toparlamaya çalıştım.

-Ablaaa! Hadi çık altıma yapıcam!
-Tamam çıkıyorum patladın Uzay!

Uzay'ın söylenmesiyle kıyafetlerimi alıp kapıyı açtım. Yüzümü yere eğip hızla yanından geçip odama doğru gittim. Kıyafetlerimi kenara koyup telefonumu elime aldım.

*Öküz'den 3 yeni mesaj*

*Ege'den 20 cevapsız arama*

*Ege'den 18 yeni mesaj*

Kızlardan gelen mesajlara hızlıca cevap verip çıktım. Telefonumu sessize alıp komidinin üstüne koydum. Yatağıma girip yorganı yüzüme kadar çektim. Kulaklığımı takıp şarkı listemden bi şarkı açtım ki açmaz olaydım şarkını her bir cümlesi içime öküz gibi oturup beni ağlatmayı başarmıştı.

-Abla?

Yorganı yüzüme kadar çektiğim için Uzay'ın geldiğini görmemiştim bile. Hemen gözyaşlarımı silip yorganın içinden çıktım. Kim bilir ne haldeydim.

-Efendim ablacım?
-Gelebilir miyim?
-Zaten girmişsin gel.

Sözümü duyduktan sonra yanıma gelip yatağıma oturdu.

-Bişey mi oldu abla?
-Hayır.

Tam zamanıydı dimi yani zamanlama müthiş. Uzay'ın sorduğu soruya karşı gözümden bir damla yaş aktı! Tam zamanıydı ya offff. Uzay eliyle gözümdeki yaşı silip bana sarılınca kendimi daha fazla tutamayıp ağlamaya başladım. Ne kadar kavga etsekte yumuşacık bi yüreği vardı Uzay'ın.

-Ne oldu abla?
-Sakın bir kızı üzme tamam mı? Bir lafı söylemeden önce düşün sakın kalp kırma!
-Kim üzdü seni?
-Boşver ablacım. Bişeyim yok benim.
-Bişeyin var abla!
-Yemekte beni idare eder misin?
-Sonra konuşacağız ama!

Uzay'a kafa sallayıp odadan çıkmasını bekledim. Odadan çıkınca telefonumu alıp odamın küçük balkonuna çıktım. Dışarı çıkmak bağıra bağıra ağlamak istiyordum ama Ege'lerin evi çok yakın olduğu için karşılaşmamız an meselesi olabilirdi. Sandalyeme oturup bacaklarımı karnıma doğru çektim. Telefonumu elime alıp mesajlara baktım.

Öküz; Selam:)
-Düşündün mü küçük şansımı. Mira lütfen sadece seni tanımak istiyorum.
-Bana bunu çok görme lütfen.

Mira: Eren şuan pek iyi değilim sonra konuşsak bu konuyu olur mu?

Öküz: Peki sonra konuşalım.
-Bişey mi oldu bu arada?

Mira: Yok önemli bişey değil boşver sen.

Öküz: Seninle alakalı her şey önemli benim için! Anlat hadi dinliyorum.

Mira: Düşündüğün için teşekkür ederim Eren ama dediğim gibi sonra konuşalım.
-Lütfen

Öküz: Tamam öyle olsun.
-Ama bişey olursa yaz mutlaka saat önemli değil;)

Mira: Tamam. İyi geceler.

Öküz: İyi geceler:)

Erenle mesajlaşmayı sonlandırınca diğer sohbetlere baktım. Ege'nin mesajlarına girmek istiyordum ama bişey beni engelliyordu. Mesajlara bakmadan çıktım. Telefonumu kapatım yanımdaki masaya koydum. Sessizce Gökyüzünü izledim. Yıldızlar çok net gözüküyordu. Hava hafif serindi. Gözyaşlarım havanın serinliğiyle beraber akıyordu. Şehirin sesi yükseliyordu. Telefonumun ekranının yanmasıyla oraya doğru odaklandım. Ege arıyordu. Birden telefonu alıp açtım.

-Mira?
-Hııı
-Niye telefonlarıma cevap vermiyorsun?
-Görmemişim.
-Görmemişmi... bir dakika ağlıyor musun sen?
-Hayır nerden çıkardın.
-Mira noldu? Benim yüzümden mi? Eren mi bişey yaptı?
-Ege ağladığım falan yok yarın görüşürüz! Diyip telefonu suratına kapattım.

Kulaklıklarımı takıp şarkı açtım. Kafam o kadar karışık ki şarkıların geçtiğini bile anlamıyorum. Dizlerime sarılıp gökyüzünü izliyordum. Telefonumu elime aldığımda saatin 11e yaklaştığını gördüm. Telefonumu alıp odama girdim. Telefonumu şarja takıp yatağıma yattım. Kapının çalmasıyla biraz doğrulup kimin geldiğine baktım.

-Kuzum?
-Anne.
-İyi misin.
-Evet anne biraz karnım ağrıyo sadece.
-Tamam kuzum yat dinlen sabah geçmezse bakarız duruma.
-Tamam anne. İyi geceler.
-İyi geceler.

Annemi yolladıktan sonra Uzay'ın geleceğini bildiğim için yatağıma yatıp uyumaya çalıştım. Uyumasam bile uyuma numarası yapabilirdim.

Bölüm nasıldı kuzular?

Sizce Ege'nin bahsettiği kız kim?

Banada Uzay gibi bir kardeş yollar mısınız lütfeeen ndndjdndksm

Neyse bir sonraki bölümde görüşürük;)

Gece Mavisi🦋Where stories live. Discover now