Kıskançlık

113 13 0
                                    

Eveeet birazcık bekletmiş olabilirim:)

Napıyonuz bakam yaz nasıl geçiyor?

Neyse kaçtım ben siz okuyun bakam bölümü;)

Neler olduğunu merak ediyor olmalıydı.

-Mira! Neler oluyor?
-Sakince dinle beni anlatıyorum.
-Tamam hadi anlat.

Arya'ya olanları en ince ayrıntısına kadar anlattım.Tabiki Arya şaşkınlıktan ölmüş olsada. Olanları anlattıktan sonra biraz sessizlik olmuştu yemeklerimizi yemiştik.

-Oha ya! Cidden şansa bak. Diye bağırdı Arya
-Kızım ne bağırıyorsun azcık sessiz ol herkes bize bakıyor!
-Ya ne yapayım Allahın işine bak sen okulda birbirine bakamayan iki insan küçükcük kitapçıda neler yaşıyor.
-Aryaaa!
-Tamam be sustum. Sanada bi şey demeye gelmiyor.

Yemeklerimizi yemeğe devam ettik. Sonrasında birer bardak çay söyledik. Yavaş yavaş gitmemiz gerekiyordu çünkü saat 19.00'a geliyordu. Çaylarımızı içtikten sonra hesabı isteyip kalktık. Kapıdan çıkarken Arya'nın koluna girdim. Etrafa bakınırken karşıdan bize doğru gelen Ege'yi gördüm.Ve Ege'nin koluna girmiş bi kız. Bir dakika egenin yanında ki kız mı? O kim ya? Yanlış görmüyorum dimi! Bize biraz daha yaklaştıklarında yanındaki kızı tanıdığımı anladım. Bizim sınıfta ki Liya'nın ta kendisiydi bu. Liya aynı Ege gibi kumral ve düz saçlı koyu kahve rengi gözlü gayet güzel bi kızdı. Bize doğru yaklaşınca Arya onları görünce el salladı. Liya' da hemen karşılık verdi. Ege'de başıyla selam verdi bize. Şu an gözümde bittin Liya ne işin var senin bu saatte çocuğun yanında ?Ayrıca çocuğada sülük gibi yapışmışsın!

-Selam. Dedi Liya
-Selam. Nereye gidiyonuz? Aynen arya böyle sorular sor bakalım ne işleri varmış?
-Yemek yemeğe geldik. Yomok yomoğo goldok. Çok biliyon sen. Allahım tutmayın beni yolacam bu kızı.
-İyi yapmışsınız.
-Arya eve geç kalıyoruz hadi gidelim.Diyerek güzel muhabbetlerini bozdum.

Arya ile Ege bana güldükleri sıra Liya birşey anlamamış olacaktı ki bana saf saf bakınıyordu. Ayrıca Ege niye gülüyordu?

-Ne gülüyonuz ya?
-Hiçç. Dedi ikisi birden
-Yürü Arya! Sizede iyi akşamlar.

Arya'nın kolundan çektiğim gibi asansöre sürükledim. Asansöre bindiğimizde elbette soru yağmuru başlayacaktı.Ve ben bundan nasıl kaçacağımı bilmiyordum. Ayrıca şuan aşırı sinirliydim gidip o kızın her bir saç telini özenle çekmek istiyorum. Ayrıca okulda da gayet iyi biriydi ama Allah rahmet eylesin artık.

-Noluyor Mira?
-Bir şey olmuyor! Sesim aşırı sert bi şekilde çıktığı için sesimi yumuşatıp konuşmaya devam ettim.
-Annem mesaj attı.Babam eve gelmiş ondan çabuk gel diye. Ondan vakit öldürmek istemedim.
-Bu yani?
-Başka ne olabilirdi ki?
-Boşver.
-Peki.

Asansörden indiğimizde arabaya binip Arya'ların evine doğru sürdüm. O kadar sinirliydim ki hızlı gittiğimin farkında değildim.Arya bu halimi farketmiş olacaktı ki

-Mira?
-Evet?
-Hızlı gitmiyor musun sanki?
-Özür dilerim farkında değilim dalmışım.
-Önemli değil.

Kendimi toparlayıp yavaşladıktan sonra Arya'ların evine varmıştık bile. Eee tabi o kadar hızlı sürersen hızlı gelirsin.Arabadan inip bagajdaki eşyalarını indirmesine yardım ettim. Arya ile vedalaştıktan sonra arabaya binip eve gittim. Eve girer girmez anneme geldiğimi haber verip bişey demesine izin vermeden odama kapandım. Elimdekileri bir kenara fırlatıp üstüme pijamalarımı geçirdim. Tuvalete gidip yüzümdeki makyajı çıkardım saçlarımıda dağınık bi şekilde topuz yapıp odama döndüm.Yarın için çantamı hazırlayıp odamın ışığını kapattım ve yatağıma geçtim.Yarın okul olduğu için uyumam gerekiyordu.Telefonumu elime alıp gelen bildirimlere bakıp sosyal medyada biraz gezdim. Bizim sınıftakilerin hepsi istek atmıştı. Ege bile. İstekleri kabul edip geri takip yaptım. Whatsaapa girdim.Her zamanki gibi  sınıf grubundan mesajlar vardı.Okumadan mesajlara görüldü atıp çıktım. Ege' den mesaj vardı.

Ege:İyi olmana sevindim:)

Mesajı erken attığı için şuan cevap verirsem abes olacağı için görüldü atıp çıktım.Yarın sabaha alarmımı kurup telefonumu şarja taktım.Yatağıma iyice yayıldım ve kendimi uyumak için zorladım.

Sabah alarmımın çalmasıyla günüm zehir gibi başlamıştı.Klasik Pazartesi sendromu. Yataktan kalkıp tuvalete girdim. Yüzümü yıkayıp odama geri geldim. Okul formamı giyip saçlarımı taradım. Saçlarımı sadece üst kısmını toplayıp küçük bi topuz yaptım kalan kısımlarını salık bıraktım. Maskaramı sürüp çantamı aldığım gibi kahvaltıya indim.

-Günaydınnn!
-Günaydın kuzum.
-Günaydın baba.
-Günaydın yavrum.
-Hadi geç otur çayın soğumasın.
-Tamam anacum.
-Kız bak sinir etme beni sabah sabah anacumu gösteririm sana.
-Tamam anacum.
-Kız bak kime diyorum.
-Tamam anne ya iki şaka yaptık şurda.
-Hadi ye yemeğini okula geç kalıcaksın.

Kahvaltımı yaptıktan sonra saattin erken olması ve havanın sıcak olmasıyla yürüyerek okula gitmeye karar verdim. Kulaklıklarımı takıp rastgele bi şarkı açtım ve yürümeye başladım. 10dakika sonra okulun kapısını görmemle kulaklıklarımı çıkarıp çantama attım. Telefonumu da pantolonumun arka cebine attım.Okula hızlıca girip merdivenlere yöneldim. Tam koridora çıktığımda birine çarpmamla aniden duraksadım.

-Yuh ayı!
-Selam güzellik. Allahım sabah sabah benimi sınıyorsun. Şu 12.sınıflardan olan Eren tam karşımda durmuş bana karşı sırıtıyordu.
-Çekil önümden.
-Çekilmiyorum.
-Ne istiyorsun sabah sabah ya!
-Bilmem ne istiyim?
-Manyak mısın olum sen?
-Evet manyağım güzelim.
-Üfff uğraşamam senle. Diyip yanından geçip sınıfa doğru ilerliyordum ki beni kolumdan tutup kendine doğru çekti.
-Çok güzel olmuşsun bugün.
-Bırakır mısın beni!
-Bakamayacağım kadar güzelsin Mira.
-Bırak beni!
-Bırak kızı Eren!

Allah allah kim bu ses acabaaaağ?

Bölüm nasıldı kuzular?

Eren'e gıcık olanlar kendinini belli etsin bakayım kdndkxndkf

Neysem bir sonraki bölümde görüşürük;)

Veeeeee karşınızda Liyaaaaa

          Veeeeee karşınızda Liyaaaaa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Gece Mavisi🦋Where stories live. Discover now