Kız kıza

109 11 0
                                    

Eveeet yeniden selamlar:)

Sıkıntıdan sürekli bölüm yazıyorum dnnddnnd

Bunuda atayım bari bugün;)

Hadi kaçtım ben iyi okumalar canlarım;)

Eve geldiğimizde annemin bizim için hazırlamış olduğu masaya doğru yaklaştım. Masada ki salatalıklardan ağızıma bi tane attım ki kafamı çevirince annemin ölüdürücü bakışlarıyla karşı karşıya geldim.

-Kızım insan bizide bekler bu ne acele?
-Ya anne çok açıktım napıyım.
-Oyyy benim kuzum açıkmış mı?
Anneme masum bi bakış attıktan sonra yanıma gelip alnıma bi öpücük bıraktı.
-Hadi gelin o zaman sofraya. Dedi annem

Hepberaber sofraya oturup güzelce kahvaltımızı ettik. Annemlerden Arya'yı benim eve bırakmamı istedim.Her ne kadar istemeselerde izin verdiler. Arabamın anahtarlarını alıp Aryayla beraber evden çıktık.
Aryaların evi çok uzak olmadığı için hemen varmıştık.Arya'yı bıraktıktan sonra sahile doğru sürdüm arabamı. Biraz nefes alıp düşünmem gerekiyordu du. Deniz kokusu o kadar güzel geliyodu ki öğle saati olmasına rağmen rüzgarla beraber güzel bi hava vardı. Arabayı deniz kenarında boş bir yere park edip camımı açtım. Telefonumu arabaya bağlayıp rastgele bi şarkı açtım. Aklımdaki sorulara cevap aramaya çalıştım. Ege beni gerçekten seviyor mu? Peki benim ona olan hislerim? Ona karşı bir şeyler vardı içimde ama onu kırmaktan korkuyorum. Eğer Ege'ye bağlanırsam onu bırakamazdım.Peki ona karşı mesafelimi olmak zorundamıyım. Aklım çok karışık gerçekten.Annemleri merak ettirmemek için eve döndüm.Hafta içine yetiştirmem gereken ödevleri halledip biraz dinlenmek için yatağıma uzandım.Biraz sosyal medyada takıldıktan sonra telefonumu şarza taktım. Saat daha erken olduğu için elime kitabımı alıp okumaya başladım. Yaklaşık bir saat boyunca kitap okuduktan sonra uyumak için yatağıma yattım. Yorgun olduğum için hemen uykuya dalmıştım.

-Miraaaa! Sabah sabah annemin gür sesiyle uykuma elveda dedikten sonra bekletmeden cevap verdim.
-Efendim anne.
-Kızım gel misafirin var!

Misafir mi? Kim gelmişti ki? Saat kaçtı ayrıca? Elimi telefonuma uzatıp saate baktım. Saat 12ydi. Oha o kadar uyumuş muydum. Kalkıp üstümü değiştirdim. Aşağıya inmemle Arya'yı gördüm.

-Günaydın.
-Günaydın kızım. Gel hadi kahvaltını yap. Anneme başımla onay verdikten sonra Arya'nın yanına oturdum. Annem mutfaktan çıkınca Arya'ya meraklı gözlerle baktım.
-Noldu? Niye öyle bakıyorsun?
-Şaşırdım sabah seni görünce de.
-Seni kaçırmaya geldim ama baktım hala uyuyorsun ben de bekleyeyim dedim.
-Nereye kaçırıcaksınız hanımefendi beni? Gözlerimi kısarak Arya'ya bakışlarımı yolladım.
-Çarşıya gider biraz kafa dağıtırız dedim hem Tülay teyzeden de izin aldım.
-Hayret nasıl isin verdi anacığım böyle bir şeye? Diyip kıkırdadım.
-Valla ben onu bunu bilmem izini kaptım mı kaptım şimdi kahvaltını et sonra doğru giyinip dışarı çıkıyoruz.
-Tamamdır.

Arya'yayla kahvaltımızı ettikten sonra beni odaya kovalamış giyinmemi söylemişti.Odaya çıkıp kot dar paça pantolonumu geçirip üstüne de siyah V yaka kısa kollu tişörtümü geçirdim. Saçımı at kuyruğu şeklinde topladım.Hafif bi makyaj yapıp yanıma siyah hırkamı ve küçük sırt çantamı alıp aşağıya indim.

-Hele şükür yarabbim.
-Ne var ya altı üstü 10dakikadır bekliyorsun abartma Arya!
-10dakika mı kızım ağaç oldum burda.
Arya'ya göz devirmekle yetindim. Anneme çıkacağımızı haber verip akşam yemeğinide dışarıda yiyip döneceğimi söyledim. Arya'nın koluna girip arabaya doğru yürümeye başladık. Ben sürücü koltuğuna yerleştim Arya'da yanıma yerleşti. Arabanın içerisi bunaltıcı bir şekilde sıcak olduğu için bütün camları açtım.

-Nereye gidiyoruz şimdi?
-Önce çarşıya gidelim sonra alışveriş merkezine gideriz olur mu?
-Tamam bana uyar.

Arya ile konuşmamızı bitirip yola çıktım.Hava çok güzeldi geçen günki yağmurdan sonra baya durgunlaşmıştı. Mart ayının başlarında olduğumuz için hala serin ama yumuşak bi hava hakimdi bugün de.Çarşıya vardığımız da arabayı otoparka park edip çarşıya doğru yürüdük.

-Evet başlasın bakalım kız kıza günümüz.
-Başlasın bakalım.Diyip gülümsedim.

Çarşıya girince Arya'nın peşimden bürün giyim mağazalarına girip kıyafetlere bakıp denemiştik.Hatta bir iki parça bişeyler de almıştım kendime. Yaklaşık 16.30'a kadar çarşıda dükkan dükkan gezerken yorulduğumuzu anlayarak çarşıdan çıkıp otoparka doğru yürürdük. Arabaya doğru giderken kenardaki kafeden iki tane soğuk limonata aldık. Bu yorgunluğun üstün anca bu gelir zaten.

-Arya şurda oturalım azcık valla çok yoruldum ben. Deyip Arya'dan durmasını dileyerek yandaki bankı işaret ettim.
-Ya Mira geldik zaten yürü hadi arabada dinlenirsin.
Arya elimi tutup beni sürüklerken ona göz devirmeden edemedim.Arabaya ulaştığımızda kendimi ön koltuğa attım. Allahım sonunda bi yere oturmuştum.biraz dinlendikten sonra elimizdeki eşyaları bagaja koymak için arabadan indim.Bagaja eşyaları koyup geri yerime geçtim.

-İyi gezdik valla.
-Evet Arya sayende ayaklarımı bir hafta kullanamayacağım.
-Aman be bir şey olmaz sana merak etme.
-Allahım yarabbim bana sabır lütfen.
-Aşk olsun Mira!
-Tamam kızım be şaka yaptım.
-İyi hadi gidelim çok acıktım ben.
-Tamam sahil tarafından gidicem biraz deniz havası alalım.
-Tamam bana uyar.

Arabayı çalıştırıp radyoyu açtım. Parayı ödedikten sonra otoparktan çıktık. Radyoda çalan şarkı tanıdık gelmişti. Biraz sesini açtım daha iyi duyabilmek için. Son feci Bisiklet'in "Bu Kız" şarkısıydı. Arya'ya kafamı çevirdiğimi oda bana çevirmiş ve aklımızda aynı şeyler olduğu için kıkırdamıştık.Şarkının sözleri başlayınca Arya ile beraber

-Bu kız beni sever,
Bu kız beni öldürür,
Bu kız bana güzel hayaller gördürürrrrr diye bağırmıştık.

Sonra birbirimize bakıp gülme krizine girmiştik. Hatta bi an araba kullandığımı bile unutacaktım ki kendime geldim. Arya'nın telefonu yukarı doğru tutmasıyla fotoğraf çektiğini anladım.

-Buraya bak kızım.
-Dur ışıklara geleyim.
-Hadi bekliyorum.

Işıklara gelince durduğumuzda Arya'nın telefonuna bakıp gülümsedim 2-3tane çektikten sonra telefonu kaldırdığı yerden indirdi.

-Paylaşıyorum.
-Benide etiketle.
-O iş bende bana bırak.

Eveeeet bir bölümün daha sonuna geldik

Bölüm nasıldı?

Ege'yi paylaşsam mı yoksa biraz daha gizemlimi kalsın?

Hadi bir sonraki bölümde görüşürük:)

Gece Mavisi🦋Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin