Uzay

87 10 0
                                    

Selaaaam ben geldüm;)

Birazcık geç atmış olabilirim.

Neyse kaçtım benn:)

Evet şaşırdınız belki. Hatta kesin şaşırdınız şöyle açıklayım size. Liya ile gerçekleri öğrendiğim günden beri aramız bayağı iyi.Kim derdi deli gibi kıskandığın parçalamak istediğin kız kankan olucak hayatta inanmazdım ama bu bir gerçek Arya'dan sonra en iyi anlaştığım insanlardan biri.

Sınavımız 2. Ders olacağı için etkisi olmayacağını bilsemde biraz daha çalışmak için defterime göz attım. Tabikide bi işe yaramadığını söyleyeyim. Biraz bakındıktan sonra daha fazla dayanamayıp önümdekileri kapatıp dersin bitmesini bekledim.Veeeee evet sınav saatine girmiş bulunmaktayız. Bakalım sınav nasıl geçecek bence geçsem yeter ama görecez bakalım.

Veee evet tahmin ettiğiniz gibi berbat bir sınavdan çıkmış bulunuyorum. Yapacak bişey yok puan dilencez yani . Sınavdan sonraki dersler hızlıca geçti. Son saatimiz beden olduğu için sınıfça bahçeye indik. Arya ve Liya ile beraber kenardaki banklardan birine oturup zilin çalmasını bekledik. Bir kaç dakika sonra yanımıza elinde 3çikolatayla beraber Ege geldi.

-Buyrun hanımlar.
-Sağol ikiz.
-Teşekkürler.
-Teşekkür ederim Ege.
-Önemli değil kızlar.

Tek boş yer benim yanım olduğu için Ege yanıma oturmuştu. Biz çikolatalarımızı yerken ortam baya sessizdi ki bütün sessizliği Liya bozana kadar.

-Çıkışta bişeyler yapalım mı?
-Bana farketmez. Dedi Ege
-Bana da uyar. Diye ekledi Arya

Bütün gözler bana döndüğünde ilk kabul etmek istesemde sonra Uzay'a söz verdiğim geldi. Ve bir şeyler söylemek için dudaklarımı araladım.

-Çok gelmek isterdim ama Uzay'a sözüm var. Bi daha ki sefere artık.
-Peki o zaman. Diye konuyu kapattı Liya.

Ege'ye baktığım zaman sinirden elini yumruk yapmış yüzü kasılmıştı. Neye sinirlenmişti ki şimdi bu? Çok geçmeden Ege hızla ayağa kalkıp bir şeyler mırıldandı.

-Ben çocukların yanına gidiyorum.

O kadar sinirli konuşmuştu ki o gittikten sonra kızlarla birbirimize şaşırarak bakındık.

-Ne oldu şimdi buna. Diye söylendi Liya
-Bişey mi dedik acaba? Dedi Arya
-Aman beya her zaman ki Ege işte boşverin onu. Diye konuyu kapattı Liya.

Çok zaman geçmemişti ki hocanın bahçeye girmesiyle oraya doğru yürümeye başladık. Hoca hızlıca yoklama alıp bizi serbest bırakıp geri gitti. Kenardaki voleybol topunu alıp kendi kendimize oynamaya başladık. Yavaş yavaş sınıfın çoğu bize katılırken birden yanıma gelen kişiyle şaşıp kaldım.

-Senin ne işin var burda.
-Dersimiz boştu size katılayım dedim. Evet canlarım doğru tahmin yanımdaki Eren'in ta kendisiydi!

Ben şaşırmış bi şekilde Eren'e bakarken o çoktan oyuna adapte olmuştu bile. Tam kafamı önüme doğru çevirirken bir çığlık sesiyle olduğum yere çivilendim.

-Miraaaaa!

Arya'nın bana attığı top hızla yüzüme doğru gelirken son anda Eren koluyla topa dokunarak durdurmuştu.

-İyi misin? Diye sordu Arya

Evet anlamında başımı sallayıp yanımda otuz iki diş sırıtan Eren'e döndüm.

-Ne gülüyon be!
-Bu kadar yakışıklı olduğumu bilmiyordum. Dedi alayla.
-Ne alaka şimdi bu?
-Benden gözlerini alamadın küçük hanımda ondan.
-Nerden çıkardın bunu?Nerden çıkarmış olabilir Mira? Öküz gibi çocuğa bakarsan tabi görür şimdi nasıl kurtulacaksın bu durumdan bakalım. Kolay gelsin bana.
-Sana gelen topu görmediğin için olabilir mi?
-Hiçte bile sana bakmıyordum!
-Hehehe tabi canım.
-Pislik!

Hızla bağırdıktan sonra kenardaki banklardan birine geçip oturdum. Arkamdan Liya ve Arya'da gelmişti. Beraber oturduğumuzda sinirden burnumdan soluyordum.

-Ya valla tutamayacağım ben kendimi Eren'in yaptığı çok centilmence değilmiydi? Diye soru sorduğunda Liya'ya göz devirmeden edemedim.
-Yooo onun yerinde olan herkes yapardı!

Tam Liya bir şeyler söyleyecekti ki gözleri benim arkama kaydığında sustu ve gülümsedi. Arkamda biri mi vardı? Meraklanıp Arkama döndüğümde pişman oldum. Keşke dönmeseydim. Eren'i arkamda sırıtarak gördüm. Allahım bana sabır ver ya! Bütün salaklar beni buluyor. Töbe töbe !

-Mira biraz konuşabilir miyiz?
-Ne konuşacak mışız!
-Lütfen gelir misin Mira.
-Zorlamı götüreyim.
-Beni hiç bi... Derken Eren beni omzuna alması bir oldu. Tabiiii Mira altta kalır mı? Tabikide hayır?

-Eren bırak beni!
-Hayır bırakmıyorum.
-Peki bunu sen istedin.
-Neyi istedim?

Eren'in sorularını duymazdan  gelerek omzunda doğruldum. Ve tam önüne gelecek şekilde durdum.

-Özür dilerim ama damarıma basmayacaktın!

Diyip Eren'in saçlarını çekmeye başladım. İnanın o kadar eğleniyordum ki beni bırakmazsa seve seve o saçları yolabilirdim.

-Mira napıyorsun!
-Mira bırak!
-Dur Miraaa!
-İndir beni Eren!
-Tamam indircem dur.
-Heh şöyle!

Eren beni indirdikten sonra direk saçlarını düzeltmeye başladı. Canı baya acımıştı ki yüzünün aldığı halden bunu anlayabiliyordunuz. Eren kendi kendine söylenirken hafif eğilip bizim kızlara baktım. Gülerek bizi izliyorlardı. Onlara göz kırpıp olduğum yerde doğruldum.

-Kızım napıyorsun ya saç bırakmadın kafamda!
-Sende beni zorlamasaydın o zaman!
-Sende gelseydin o zaman.
-Gelmek zorunda değilim!
-Tamam. Seni zorlamamalıydım!
-Aferin.
-Evet ne diyeceksen de kızların yanına dönücem yoksa.
-Şimdi açık konuşacağım Mira. Sana bu yakınlığım yada ilgi göstermem bunların hiç biri yalan değil. Evet çevremdeki çoğu insan beni düzgün biri olarak görmüyor ama Mira sana karşı hissettiğim duygular gerçek.

Eren gözlerimin içine bakarak yaptığı konuşmayı aşırı şaşkın bi şekilde dinlemekle yetindim. Şimdi Eren benimi.. yok artık saçmalama Mira!

-Ne saçmalıyorsun sen?
-Bir şey saçmaladığım falan yok Mira! Demek istediğim şey . Diyip sustu aradan çok zaman geçmediki konuşmaya devam etmek için dudaklarını araladı. Allahım nolur sandığım şey olmasın allahım lütfen.

-Mira ben senden hoşlanıyorum!
-Ne!
-Duydun işte Mira senden çok hoşlanıyorum.

Aramızdaki mesafeyi biraz daha kapatarak bana yaklaştı hala okulda olduğumuz için aramızda mesafe vardı. O anki şaşkınlığımla çaktırmadan kafamı çevirip etrafı kolaçan ettim. Herkes kendi halinde takılıyordu. Bizimkilerin masasına baktığımda Ege'nin sinirle bize baktığını gördüm. Haydi bakalım Allah rahmet eylesin.

Öküzcüğümüze allah rahmet eylesin dödmmflfjzkd

Bölüm nasıldı bakam?

Ama yani Mira o kadar yakışıklı çocuğa yaptığına bak ayıptır heee kdndkdndkd

Neysem sonraki bölümde görüşürük:)

Gece Mavisi🦋Where stories live. Discover now