Ses kaydı

56 9 0
                                    

Selaaaaaam:)

Sonunda geldim arkadaşlarım ksnslwms

Votenizi alayım canlarım❤️

Hadi kaçtım okuyun;)

Eve geldiğimizde odama çıkıp üzerimi değiştirdim saçlarımı öylesine bir topuz yapıp yatağıma oturdum. Odanın ışığını kapatıp yanımdaki gece lambasını açtım. Kutuyu çantamdan çıkarıp yatağın üstüne koydum. Kutunun kapağını açıp içindeki poşeti aldım. Poşetin içindekileri yatağıma döktüm. Babamın harabe olmuş arabasının anahtarı, cüzdanı, telefonu, evin anahtarları, yüzüğü, tesbihi vardı. Hafif kanlanmış yüzüğüne baktım. İçinde Tülay 12.05 yazıyordu. Alyansı kaybetme ihtimaline karşı kutuya geri koydum. Evin anahtarlarını ve arabanın anahtarınıda kutuya koydum. Cüzdanını açıp içindekilere baktım. Fotoğraf kısmında gördüğüm fotoğrafları çıkarıp tek tek baktım. Annemin, benim, Uzay'ın fotoğrafı vardı. Gözümden damlayan yaşı yemen elimle sildim. Biraz fotoğraflara bakıp eski anılarıma daldım. Mutlu olduğum, mutlu olduğumuz günlere.

-Mira?
-Gel Batu.

Batu gelip yanımdaki koltuğa oturdu. Hiç bişey sormadı benim söylememi bekledi.

-Bir gün 14-15yaşındayım babamla beraber şirkete gitmiştim. Babam toplantıdayken bir ev çizmiştim. Deniz kenarında 2katlı bir ev. Babam toplantıdan çıkınca evi göstermiştim ona. Bana demiştiki 'Gel bu evi gerçeğe dönüştürelim' çocuk aklı işte ne kadar sevinmiştim. Babam benim çizdiğim o evi mükemmel hale getirmişti. Ve o gün bana bir söz vermişti. O evi kendi elleriyle yapıp bana verecekti. Sözünü tutmadı Batu. Sözünü tutamadan gitti benden. O eve başladı ama bitirmedi.

Ağlamam şiddetlenince Batu gelip kollarıyla sardı beni.

-Sakin ol güzelim. Hayat bu sonunda ölüm var. Herkes birgün bizden gidecek kendini bu kadar üzme lütfen hem annenide üzersin böyle şuan burda yok ama hisseder o.
-Kaybetmekten yoruldum. Sürekli dibe batmaktan. Üzülmekten yoruldum. Ruhum yoruldu Batu. Her şey iyice saçmalıyor.

En son hatırladığım Batu'ya bişeyler söyleniyordum ama o benim zayıf noktamı biliyordu. Ne kadar uykum olmasada saçlarımla oynanınca direk uykuya dalıyorum. Muhtemelen bundan yararlanmıştı. Uyandığımda yanımdaki telefonumu alıp saate baktım. 15.23mü! Yuh! Kaç saattir uyuyorum ben. Yatağımdan kalkmak istedim ama başıma giren ağrı ile beraber tekrardan yatağımda yattım. Telefonumu alıp whatsappa girdim. Dün kızlar merak ettiği için gruba yazmışlardı. Aslında bu gruba yazmalarının asıl nedeninin Ege'nin de o grupta olması olduğunu tahmin edebiliyorum.

     *Allah'ın Belaları🙄*
M; Kızlar dün için özür dilerim ayrıca merak edilecek bişey yok Batu'lardayım isterseniz gelin?

L; Bana farketmez Arya gelir misin?

A; Gelirim 10dakikaya.

M; 10dakikaya görüşürüz o zaman.

Tam telefonu koyacaktım ki telefonum çaldı. Arayan kişi Ege idi.

-Efendim? Sesim mi titremişti benim
-Sen beni deli mi edeceksin Mira!
-Ne oluyor Ege?
-Batu'larda kalmak ne ya!
-Ege saçmalıyorsun şuan Batu benim ar...
-Umrumda değil arkadaşın...
-Ya bir dakika sen kaç gündür beni bir kere arayıp sordun mu nasılsın diye şimdi hangi yüzle beni azarlıyorsun!
-Hangi yüzle derken?
-Sen gayet iyi anladın Ege bir daha beni yaptığım şeylerle sorgulama!

Telefonu kapatıp ağlamaya başkadım. Kaç gün aramayıp sormayıp böyle birden arayıp hesap sorması canımı acıtmıştı. Tekrar çalan telefonumla Telefonu açtım.

-Özür dilerim. Sinirlerime hakim olmalıydım.
-Önemli değil.
-Ağlıyor musun sen?
-Hayır.
-Özür dilerim Mira gerçekten yaptığım çok yanlıştı.
-Özür dilemene gerek yok ayrıca kapatmak zorundayım kızlar gelecek şimdi.
-Peki. Görüşürüz
-Görüşürüz.

Telefonumu yatağıma bırakıp banyoya girdim. Yüzümü iyice yıkadım. Giymek için siyah kot şortumu üzerine bebe mavisi askılı crop top giydim. Üstüme ince siyah hırkamı geçirdim. Saçlarımı tarayıp serbest bıraktım. Babamın telefonuna bakmadığım için onuda yanıma alıp bahçeye indim. Batu'nun ailesi evde değildi muhtemelen işte idiler. Batu'ya bahçeye ineceğimi haber verip bahçeye indim. Salıncağa oturup kızların gelmesini bekledim. O sırada babamın telefonuna bakıyordum. Mesajlarına girince biri dikkatimi çekti.

*Mira hediye*

İçine girip mesajları okuduğumda ise gözyaşlarım durmadı bu kadar iyi bir babam olduğu için çok şanslı olmalıyım. Babam bu sene doğum günü hediyesi olarak bana o planladığımı evi hediye edecekmiş ama içini planlarken hayat ona nokta koymuştu. Kızların geldiğini fark etmemiştim.

-İyi misin?
-Noldu kuzum?
-Babamın telefonuna bakıyordum öyle duygulandım.

Telefonu kapatmak için arka plandaki uygulamaları temizlerken gözümü ses kayıtları bölümü çekti. Ben bu uygulamaya girmemiştim. Uygulamanın üzerine tıklayıp ses kayıtlarına baktım.

-Mira noldu yüzün bembeyaz oldu!
-Mira?
-Kkızlar... babamın telefonunda 19una ait bir tane ses kaydı var.
-Nnasıl yani?
-Ne?!
-Mira dur açma sakın hemen geliyorum.

Arya koşarak eve gittiğinde ne yaptığını anlamıyordum. Stresten dolayı karnım feci bir şekilde ağrıyordu. Ama bu sefer içim korkuyordu duyacaklarımdan gerçekten korkuyordum. Gerçekleri öğrenmekten korkuyordum. Arya yanında Batu ile beraber buraya gelince ne yaptığını anlamıştım.

-Mira önce sakin ol güzelim.
-Şimdi herkes sessiz olsun ve duyacaklarınız her ne ise aramızda şimdilik.
-Batu! Dur.
-Mira korkuyorsun biliyorum ama kaçamazsın böyle.
-Ttamam... Aaç...

Arya'nın elinden sıkı sıkı tutmuş güç alıyordum. Batu'nun sesi açmasıyla yavaş yavaş başımdan aşağı kaynar sular dökülmeye başladı daha ne dediğini bilmeden ne yapacağını söylemeden bile tirtir titriyordum. Bu kadar güçsüz olmazdım. Bu kadar güçsüz olamazdım...

Bu bölüm burda bitti:(

Evet biliyorum çok kötü yerde bitirdim slbsalnsşqnspen

Bölüm nasıldıııı?

Acaba ses kaydında neler duyacaklar?

Herşey yavaş yavaş yoluna mı giriyor dersiniz yoksa daha da dibe mi batıyor?

20.bölümü yazarken 50li bölümlerde final yapacağımı söylemiştim sonsşabdşanspwnşsnwşdjepdneldn ama şuan arşivdekilerle beraber yazdığım 62bölüm var:)

Muhtemelen 70bölüm rahat yazarım ama siz genede sona yaklaştığımızı bilin
:(

Neyse bir sonraki bölümde görüşürük;)

Gece Mavisi🦋Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin