Tatil

49 6 0
                                    

Eveeeeet 10dakika içinde 2bölüm atan yazara vote atıverin yani❤️❤️

Şimdi yazacağım çok şey var ldndldnşsndld

Öncellikle Gece Mavisi🦋 final verince yeni bir kitap yayınlamayı düşünüyorum kafamda birkaç  plan var bakalım hayırlısı;)

Arkadaşlar okunma sayımız gayet yüksekken vote sayısı onun çeyreği kadar bile değil ve bu beni hemen final yapıp kitabı bitirmeye itiyor lütfen okuyan herkes vote atabilirmi😕

Neyse ben kaçtım;)


-Ege annem!
-Ege!
-Sakin ol!
-Ne yapıcaz.
-Sırtıma çık Mira.

Ege'nin sırtına çıkıp çarpan camı ittim. Kendimi içeriye attıp camı kapattım. Odadaki koltuğa oturup tırnaklarımla uğraştım.

-Mira?
-Annecim?
-Ne işin var bu saatte burda ayrıca o perdenin hali ne?
-Şey biraz hava almak istedim camı açtım. Aaay benim çok uykum geldi iyi geceler annecim.

Annemi öpüp bir hızla odama çıktım. Kapımı kilitleyim derin nefes aldım. Balkona çıkıp Ege'ye baktım. Yakalanmadığımı anlayınca sırıttı. El sallayıp içeriye girdim. Bu gece bu kadar aksiyon yeter. Yatağıma girip güzelce uyudum.

..................................

-Mira!
-Mira bu kapı niye kilitli!
-Kalk kızım gel kalacaksın!
-Mira kalk!
-Of anne kalktım.

Gözlerimi ovuştura ovuştura yatağımdan kalktım. Kapıyı açıp banyoya girdim. Mükemmel sivilcelenmiş suratıma maske yapıp duruladım. Odama geçip dolabımı açtım. Siyah dar pantolonumu ve beyaz ince askılı crop alıp üzerime geçirdim. Saçlarımı tarayıp salık bıraktım. Hafif bir makyaj yapıp aşağıya indim.

-Annem yok mu?
-Hayır erkenden çıktı.

Uzay'la hızlıca kahvaltımızı yaptık. Üzerime kot ceketimi ve ayakkabılarımı giyip güneş gözlüklerimi başıma taktım. Anahtarları alıp arabaya bindik. Uzay'ı okula bırakıp kendi okuluma geçtim. Arabayı park edip sınıfa çıktım. Daha bizimkiler gelmemişti. Cam kenarına oturup telefonuma bakındım.

-Günaydın.
-Günaydın Batu.
-Beraber gidiyormuşuz.
-Aynen.
-Bakıyorum mutsuzsun.
-Mutlu olmalıyım sence?
-Yani benimle gittiğin için evet.
-Seninle gittiğim için mutluyum ama o şehire gittiğim için mutlu değilim.
-Kuzum geride kaldı hepsi şimdi bırak o çeksin acısını.
-Geride kaldı ama orda yaşadığım anılarım. Çocukluğum var Batu orda çocukluğumuz...

Kafamı çevirdiğimde Ege'lerin geldiğini görünce sustum. Batu'da anlamış olacakki uzatmadı.

-Günaydın.
-Günaydın.
-Ne konuşuyordunuz öyle dertli dertli.
-Hiç öyle sıradan Batu ve dertleri.
-Ayıp ayıp.

Ege pek inanmış gibi durmasada Liya umursamamıştı. Beraber oturup sohbet ettik. Karne günü olduğu için son derse kadar hoca girmedi. En son derse girdiğimizde Füsun hoca sınıfa girdi. Masanın üstüne oturup konuşmaya başladı.

-Evet gençler bir dönem geride kaldı beraber kafamızı testlere gömdük bazen nefes alcak zamanımız olmadı yeri geldi eğlendik güldük hepsi acısıyla tatlısıyla geride kaldı. Bu hayat sizin çocuklar isterseniz çalışmayın sınava girmeyin geleceğinizde uyduruk bir işinizin olmasını istiyorsanız yatın ders falan çalışmayın. Ama eğer kendinizi bir yerlere getirmek istiyorsanız eğer ilerde çocuklarınız benim annem/babam doktor, mühendis, avukat, mimar gibi önemli mesleklerinizle övünmesini istiyorsanız sizin için son şans gençler. Unutmayın siz isterseniz her şeyi başarabilirsiniz. Benim öğrencilerimin hepsi o sınavı ezip geçer.
-YKS kimmiş hocam ya!
-Aynen Burak'cım. Hepiniz benim çocuklarım gibisiniz hepinizin iyi yerlere gelmenizi istiyorum şimdi son kez kendinize bir sorun ben kendimi nerde görüyorum. Bi sorun kendinize ondan sonra önünüzde 5ayınız var kısa bir süre ama sizler için imkansız değil.
-Füsun hoca! Füsun hocaaaa!

Gece Mavisi🦋Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin