9.Bölüm

48 26 61
                                    

Hakanla son buluşmamızın yani hastaneden sonra arabada son konuşmamızdan sonra onu hiçbir yerde görmemiştim. Otel'de yoktu odası boştu evet onu merak ettiğim için gidip odasına bile bakmıştım ama yoktu sanki dediklerimi uyguluyordu onu hiç görmüyor karşıma bile çıkmıyordu. Tamamen üstünden bir hafta geçmişti o sırada kafamı dinlemiş, Otel'in işlerini yapmış, kendime vakit ayırmıştım ama Hakan kafamın bir köşesinde hakan vardı aklımdan bir türlü çıkmıyordu.

"Ya ipek ben Hakan'ı yani onu nasıl aklımdan silebilirim." Diye İpeğe sordum ipek o zamandan beri benimle sürekli Hakan Hakan diye dalga geçiyordu belkide onu aklımdan çıkaramama nedenim bundandır.

"Kızım sen inanmıyorsun belkide buna inanmak istemiyorsun ama sen bu adama aşık oluyorsun ve duyguların seni ele geçiriyor."

"Hayır İpek hayır böyle birşey olamaz senin sürekli ağzında bir Hakan o yüzden gitmiyor benden de." Dedim

"Sen öyle inanmaya devam et bu adamda sana aşık basbaya görmüyormusun neden seni yatına alıkoysun, neden sabah kolarında uyandın, neden sevgilisine en mutlu günümde desin düşünsene basbaya ortada işte." Gerçekten İpek doğrumu söylüyordu.

"İpek ben bilmiyorum, düşünemiyorum daha önce hiç aşık olmadım ben, hep hayal kırıkları yaşadım hep sonunda üzülen ben oldum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama Hakan'ın yanında kendimi huzurlu hissettim ne biliyim içim kıpır kıpır , heycanlandım ben anlıyormusun." Dedim.

"Anlıyorum bitanem, herşeyi anlıyorum ama kabullenmen lazım baksana resmen bu adam senin kaderine yazılmış bavulların karışması, Otelin onun olması, Yatta gitmeniz heryerde karşındaydı sen inkar etsende aşık olmuşsun."

"Saçma gerçekten saçma." Diyerek İpeğin yanından kalktım.

"Nesi saçma aşık olman mı yoksa babanın seni hayal kırıklığına uğratması kimseye güvenemesini öğretmesi yüzünden Hakan'a yakınlaşmamanmı." Birden döndüm ve İpeğe baktım kaç senelik arkadaşım dönmüş bana onu savınıyordu Hakanı,üstelik canımın hala yanmasına rağmen babam konusunu gene açmıştı.

"Biz birbirimizi yanlış anlıyoruz galiba İpek, biraz yanlız kalıp gerçekten düşünmek istiyorum."

"Yaa ben çok özür dilerim Zeynep kuzum gerçekten baban konusunu açmamalıydım çok çok özür dilerim." İpeğin konuşmasını daha fazla dinlemeden sahile doğru yürümeye başlamıştım düşünüyordum burdan şuan da gitmeyi, İpeği bırakmayı, işi bırakmayı ama yapamıyordum o kadar ince düşünüyordum ki insanları üzmememek için sonunda üzülen ben oluyordum. Sahildeki şezlogların üstüne oturmaktansa kumların üstüne oturmayı tercih ettim farketmeden belki 10 dakikadır burda oturuyordum o kadar iyi gelmişti ki bana burası sonunda rahat bir nefes alabilmiştim.

"Oturabilirmiyim?"

"Hakan?" Gelen Hakan'dı tam rahat nefes aldım derken O gelmişti beni nerden bulmuştu gerçekten bilmiyordum ama nedense mutlu olmuştum.

"Başka birini bekliyorsun sanırım." Dedi.

"Hayır yani ben gerçekten seni görünce çok şaşırdım." Dedim.

"Ya ben şans eseri aşağıya indim arkadaşınlada karşılaşınca seni sordum biraz kötü sahile gitti dedi bende hastalandın sandım." Ah İpek bir kerede herşeyi salsan olaylar kendi gelişse.

"Ha İpek biraz boş konuşururda, ben seni göremedim kaç gündür."

"Sen beni mi aradın." Dedi gülümseyerek.

"Hayır hayır ben sadece merak ettim."

"Sadece merak diyorsun yani iş için istanbula dönmem gerekti oraya gittim az önce dönmüştüm." Dedi.

"Anladım şey Hande oda mı geldi yani aranız düzeldiyse çok mutlu olucam nede olsa benim yüzümden bozuluyordu." Dedim.

"Evet beraber geldik, düzeltik sayılır Hande anlayışlı olduğu için."

"Ha anlıyorum o zaman bence geri gitsen daha iyi olur." Dedim ve ayağa kalktım o gitmese ben gidicektim onunla daha fazla burada duramazdım.

"Okey, iyisin o zaman iyiysen gidiyorum." Dedi.

"Bugüne kadar kötü olduğumda yanımda sen yoktun ben toparlarım kendimi zaten pek fazla önemli birşey yoktu yanımda geldiğin için teşekkürler." Diyip arkamı döndüm onunda beraber yürümemek için koşar adım ilerliyordum gene kanmıştım işte kahretsin ki gene kanmıştım aralarını düzeltmişler, otele beraber dönmüşler, beraber kalıyorlar, üstelik yanıma da sırf İpek söyledi diye gelmiş yeter artık gerçekten yeter unutmak istiyorum onu, neden her seferimde karşıma çıkıyor neden neden...

•••Bu bölümü okuyup beğendiyseniz lütfen yıldızlamayı ve yorum yapmayı unutmayın benim için çok ama çok değerli •••

Süpriz Aşk Where stories live. Discover now