15.Bölüm

46 25 61
                                    

Bir insanın kalbi kaç kere kırılır, bir insan kaç kere üzülür, bilerek, isteyerek canı yakılır işte bu sorular bana Hakanın hayatıma girmesiyle başladı o kadar zoruluklar atlattım Hakandan uzak durmaya çalıştım kalp işte kime bağlanıcağını, kimi seviceğini bilmiyor bende öyle bir Adama aşık oldum ki ne yapsamda vazgeçemiyorum işte gözlerimi zar zor açmış yatakta öylece oturuyordum akşamdan beri Hakanı arıyordum açmıyordu ve sabah aradığımda da telefonu kapalıydı mesajlarını görmüş aramalarımı görmüş ama cevap vermek bile istememiş gece benim için Hakanın gitmesiyle bitmişti odama dönüp saatlerce düşünmüş, bir sürü kötü şeyler kurmuştum elinden tutuşu, Handeyi götürüşü kafayı yemek üzereydim.

"Kuzuum birdaha arasana bakar belki akşamdan beri kendini yeterince üzmedin mi?" İpeğin bana seslenmesiyle kendime gelip birdaha şansımı denedim, çalıyordu...

"Hakann!! Hakan nerdesin sen?" Hakanı telefonun açmasının mutluluğuya bağrıyordum.

"Beni gerçekten merak mı ettin, yoksa geceyi Handenin yanında geçirdiğim için mi bu meraklılığın." Diyince şok oldum beynimi okumuştu resmen her ikisinide merak ediyordum.

"Hakan gerçekten seni anlamıyorum cidden şuan bunu mu diyorsun akşamdan beri kaç kez aradım."

"Evet gördüm."

"Başa mı dönüyoruz Hakan bunu mu istiyorsun kısasa kısas tam senlik hareket."

"Nasıl anlarsan öyle."

"Hakan bu yaptığın çocukca sahile gel konuşalım, ha konuşmak istemiyorsan bitsin istiyorsan senin kararın seni bekliyor olacağım." Dedikten sonra telefonu kapattım geliceğinden emindim hemen üzerimi değiştirdim ve odadan çıktım Hakanı görücem ya kalbim kıpır kıpırdı sahile indim yürüdüm, yürüdüm Hakanı bekledim ama gelmedi kendimi o kadar aptal hissediyordum ki gelmemişti Otele doğru yürümeye başladığım sırada karşımdan gelen Boraya gözüm takıldı yanından geçiceğim sırada beni durdurdu.

"Bir selam bile yokmu?" Dedi.

"Ya sen anlamaz mısın sana diyorum ki seninle ilgilenmiyorum ama sen gelmiş bana dalga geçer gibi selam vermemden bahsediyorsun." Dedim.

"Morelinin bozuk olduğu çok belli oluyor belli ki biri seni sinilendirmiş."

"Hayır öyle birşey yok emin ol seni görene kadar mutluydum."

"Otelde fazladan kalmam sırf seni görebilmek için biliyormusun."

"Bak bu beni ilgilendirmiyor ve ben artık beni rahatsız etmenden hoşlanmıyorum lütfen beni rahat bırak."

"Ama ben senden fazlasıyla hoşlanıyorum ve fikrinin değişiceğini düşünüyorum."

"Sana daha fazla söz sarf edemem ne desem senin için boş." Dedikten sonra arkamı döndüm döndüğüm sırada Hakanı gördüm, görmemle Boranın beni kendine çekmesi bir oldu birden belimi kavradı bırak dercesine geri çekilmeye çalıştım ama beni kendine çekerek öptü kahretsin kendimi direk geri çekerek bağırmaya başladım.

"Sen, sen naptığını sanıyorsun." Diye bağrırken bana gülüyordu ardından Hakana baktığımda gözü dönmüş şekilde bize doğru geliyordu birşeyler yapmasından korkmuştum ama olaylar bi anda gelişti Hakan elini yumruk yapıp Boraya indirince Boraya baktım kaşı patlamış olması gerek ki kanıyordu.

"Haakann, Hakan naptın sen." Diye şaşkınlıka bakıyordum ardından Bora yerden kalkıp Hakana indirdi Hakan ona derken aralarına girmeye çalıştım ama hiçbir şey değişmedi ve bi anda etrafımız kalabalıklaştı Hande ve arkadaşları herkes burda yerde yatan Boranın yanındaydılar Hakanda eli yüzü kanlar içinde bana bakıyordu o kadar çaresiz bir şekilde bana bakıyordu ne yapıcağımı bilemiyordum yanına gitmek istiyordum ama gidemiyordum herşey benim yüzümden olmuştu birden Hakan sahile yürümeye başladı arkasından koşmaya başladım.

"Hakan, naptın sen Hakann." Diye sesleniyordum.

"Bana ne yaptığımı sorma Zeynep."

"Nolucak şimdi Hakan ne diyiceksen herkese." Dedim

"Kimse umrumda değil hiç kimse."

"Ya ben Hakan ya ben ne kadar zor durumda kaldım görüyorsun." Dedim.

"Boranın dudaklarındayken de mi zor durumdaydın Zeynep."

"Ne onunla isteyerek böyle birşey yapmadığımı sende gördün bi anda gelişti herşey sen gelmedin bende geri döndüm."

"Ben sana geldim Zeynep sana geldim sen bana aittin Zeynep bana sizi gördüm Borayla lan arkadaşımla, ben sana dokunmaya kıyamıyorken, öpmeye kıyamıyorken başkası seni öpüyor lanet olsun ya ne kadar salakmışım." Diyince ağlıyordum artık ne desem boştu, ne söylesem şimdi burda durmuş birşeyler olmasını bekliyordum.

•••Selam canlarr bu bölümü uzun tuttum çünki bekletmeme değsin istededim inşallah öyle olmuştur müziği lütfen dinleyin yıldızlamayı ve lütfen küçükte olsa yorum yapmayı unutmayın sizi seviyoruum❤️•••

Süpriz Aşk Where stories live. Discover now