10.Bölüm

56 26 88
                                    

Akşamdan beri pek fazla uyumamıştım kafamın içinden düşünceler, düşüncelerimi kovalıyordu resmen İpek'te dün akşam klüpte çalıştığı için onunla konuşamamıştım. Saate baktığımda tam 7'ye geliyordu sabah işim olmadığı için bugün rahattım akşam klüpte yeteri kadar çalışırdım zaten yatağımdan kalkıp odanın balkonuna çıktım kendime kahve yapıp manzarayı izliyordum deniz, bana hep iyi geliyordu sakinleştiriyordu beni daha sonra telefonumu çıkarıp annemi aradım.

"Alo anne." Dedim

"Kızım hayırdır bu saate aradın önemli birşey yoktur umarım."

"Hayır hayır anne ben seni özledim." Dedim sesim ağlamakı gibiydi.

"Yavrumm, kuzum benim atla gel artık yetmedi mi bu kadar çalıştığın."

"İzin vermiyorlar anne, Otelin yaz sezonun kapanmasına çok az kaldı." Dedim

"Anlıyorum annecim iyisin demi annem sesin kötü geliyor."

"Yaşayıp aşamadığım çok şey var anne kimseye güvenemiyorum ben." Dedim gözümden yaşlar akıyordu.

"Kızım öyle deme kimsenin günahını başkasına yükleme güveniceksin, yeri gelicek üzüleceksin, böyle böyle öğreniceksin hayatın gerçeklerini."

"Haklısın anne ben hazırlanıcam da şimdi kapatıyorum seni kocaaman öpüyorum meleğim." Telefonu zar zor kapattım ve elerimi masaya koyarak ağlamaya başladım ağladım, ağladım dakikalarca ağladım bana çok iyi gelmişti birikmişti herşey üstüste şimdi gitmek istiyordum burdan ama lanet olsun ki bırakıp gidemiyordum.

"Kuzuu sen ağlıyormusun." Dedi İpek ardından geldi bana koskocaman sarıldı.

"Bunaldım artık İpek ben, karanlıkta kayboldum bulamıyorum yönümü yol gösterecek kimsen yok." Dedim

"Ben varım yanında biz küçüklüğümden beri nelerin üstünden geldik hatırla teyzelere çatar çatar kaçardık." Dedi gülerek bende gülüyordum İpeğin sarılması bana herşeyi düzeltirmişti."

"Anlat bakalım akşam ne yaptınız sahilde." Dedi İpek.

"İpekk sen neden gidip diyorsun ya neden bak sevgilisiyle bile arasını düzeltmiş neden yaptın bunu bana." Dedim.

"Ama o sordu seni bana." Dedi İpek

"Omu sordu?"

"Neyse kuzum daha fazla konuşup seni üzmek istemem o yüzden artık susuyorum ve hazırlanıyorum." Diyip içeriye gitti bende yüzümü yıkayıp, sakinleştikten sonra biraz makyaj yapıp klüp kıyafetlerimi giydim akşama kadar restorantta İpeğin yanındaydım ve klüp saati sonunda gelmişti.

"Ben gidiyorum dedim." Ve aşağıya doğru indim klübe girdiğimde herzaman ki gibi çok gürültülüydü bir sürü adam ve kadınlar dans ediyor eğleniyordu hemen içkileri alıp tepsiyle dağıtmaya başladım. O sırada masada oturup içen Hakanı gördüm kafasını zor tutar gibi zor dayanıyordu masaya, yardıma ihtiyacı var gibi durduğu için yanına gitmek zorunda kalmıştım aslında ayaklarım beni gitmek için zorluyordu sanki.

"Hakan, çok içmişsin sanırım biraz yavaşla."

"Derdi olan insan böyle olur derdin varsa sende gel." Dedi konuşamıyordu bile.

"Gerçekten iyi değilsin hadi gel içme dışarı çıkartayım seni." Dedim.

"Sen beni niye düşünüyorsun ha, niye geliyorsun yanıma senden uzak durmamı söyledin şimdi de sen geliyorsun." Dedi ve ardından bi bardak daha içti onu zar zor tutarak dışarıya çıkardım hava almak için de havuz başına çıkarttım.

Süpriz Aşk Where stories live. Discover now