12.Bölüm

86 25 105
                                    

Sendeleye sendeleye boş olan yere oturmuş, gözlerim sabit bir yere bakıyordum. Hakan'da yanıma oturmuş bana bakıyordu onun yüzüne dönüp bakamıyordum bile utanıyordum, gözlerime bakarak beni sevdiğini söylemişti bense ona hiçbir şey söyleyememiştim işte herşeyin başladığı yerdeydik havalimanın'da ama bu sefer birbirimizden nefret etmiyorduk bu sefer birbirimizde ayrılmak istemiyorduk o gün buradan çıkarken inşallah birdaha karşılaşmayız demiştim oda bana nefretle bakarak umarım karşılaşmayız demişti şimdi ise seni seviyorum demişti. Kalbim doğru yapıyorsun diyordu ama mantığım yanlış yapıyorsun buradan uzaklaş diyordu.

"Uçağım, uçağı kaçırıcam." Diyip birden ayağa kalktım.

"Uçağın kalkmasına saniyeler var yetişemezsin." Dedi Hakan.

"Ya ne yaptığının farkında mısın uçağı kaçırdım senin yüzünden." Dedim.

"Evet, farkındayım ve buna ben sebep oldum şimdi buradan beraber çıkıp konuşucaz ki başka çaren yok ama gene gitmek istersende sana yarına yeni bir bilet alırım." Diyip bavulumu sürüklemeye başladı.

"Ben gidicem diyorum sen yeni biletten bahsediyorsun senden hiçbir şey istemiyorum beni seninle gelmem için zorlayamazsın." Dedim ama beni dinlemiyor ve yürüyordu, dışarıya çıktığımızda arkasından gidiyordum arabaya gelince durdu ve bavulumu bagaja koyup arabaya bindi arkasından sinirlenip bende arabaya bindim.

"Bak seni zorlamadan bindin işte." Diyip gülümsüyordu.

"Binmek zorunda kaldım bavulum sende olduğu için." Dedim yüzünde hala pis bir sırıtma vardı ve arabayı çalıştırınca müzik aniden açıldı Sezen Aksu'dan çalıyordu.

"Sen şimdi gerdanını maviye
Göğsünü bir yelkenliye
Gönlünü ilk önüne, çıkan yaz seferine
Bağlamışsındır, ah." Diyordu şaka gibiydi şarkı bile tam zamanında çalmıştı ben sinirimden gülüyor Hakan ise bana gülüyordu, nereye gidiyoruz fikrim bile yoktu bindiğimizden beri ikimizde konuşmuyorduk. Yarım saat sonra Bodrum'un Gümüşlük sahilinde bir restaurant'a girdiğimizi araba durunca farkettim Hakan arabadan inince bende indim.

"Cidden hiçbir şey yok gibi yemek yemeğe mi geldik?" Dedim.

"Ee senin gidiceğini öğrendiğimden beri bişey yememiştim." Diyip yürümeye başladı burnuma begonvil kokuları geliyordu denize sıfır bir mekandı denizin kokusu, gemiler heryerde pembe begonviller çok hoş gözüküyordu bize ayrılmış olan beyaz masaya oturduk büyülenmiş gibi etrafıma bakıyordum.

"Çok güzel bakıyorsun ama artık sipariş mi versek." Diyince iki balık, salata ve mezeleri sipariş verdik.

"Bugün içmiyorsun neden?"

"Çünki sen varsın, o gün beni havuz başına çıkartığın gün, seni unutmak için içmiştim sonra sana gerçek duygularımı söylemiştim."

"Ne! Herşeyi hatırlıyorsun ve o gün sabah sana deniz kenarında bunu sorduğumda bana hatırlamadığını söylemiştin Sen duygusuz, bencil, kendinden başka kimseyi düşünmezmisin." Dedim.

"Yoksa sende bana gerçek duygularını söylemek için gelmiştin?"

"Benim duygum yok sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum."

"Senden uzaklaşmamın sebebi neydi biliyor musun yatımda kaldığımız gün gece boyu seni izlemiştim sonra sabah bana dönüp benden nefret ettiğini söyleyince benden uzak dur diyince sırf seni üzmemek için uzaklaşmıştım senden ama gidiceğini öğrenince seni kaybetmek istemedim."

"Sırf bu yüzden sevgiline yaklaştın öyle mi?"

"Hayır ben ona yaklaşmadım sadece dışarda ona öyle davranmak zorunda kaldım." Onu zorunda bırakan şey neydi ki.

"Nolucak şimdi senin sevgilin varken bana aşık olduğunu söylüyorsun ve benden seni sevdiğimi itiraf etmemi söylüyorsun öyle birşey yok unutu onu tamam mı."

"İtiraf etmeni beklemiyorum senin bana karşı hissetiklerini bildiğim için bugün sana geldim seni duydum bana nasıl ilgi duyduğunu gördüm arkadaşına benden hoşlandığını söylediğini duydum ve sırf beni unutmak için İstanbul'a gidicek olduğunu duydum ama sen nereye gidersen git ben senin herzaman aklında olucam." Diyince durdum yemek yemeyi bıraktım nereden duymuştu bilmiyordum ama hissetiğim tek şey İpeğin Hakan'a birşeyler söylediğiydi zaten kaç saatlerdir beni aramdığından da belliydi sağolsun beni burada bile rezil etmişti nerden bilebilirdim ki İpek söylememiş olsaydı arkamdan yine sırf beni sevdiğin bildiğim halde geleceğini şimdi ne yapıcaktım Hakan'ın sevgilisi varken benden lüks yaşantısı varken ona karşı kalbimin en derininde birşeyler hissederken ne yapıcaktım.

••• Bu bölümü beğendiyseniz yıldızlamayı ve yorum yapmayı unutmayın lütfen iyi yada kötü yorumu bile beni çok mutlu eder. Bu arada koyduğum şarkıyı yana kaydırarak Zeynebin anlatığı yeri görebilirsiniz keyifli okumalar❤️•••

Süpriz Aşk Where stories live. Discover now